Beowulf

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Nov 20, 2007 10:51 am

Е, за петък и аз не мога, ако е удобно по-добре да идете всички в събота. Все едно на мен оувърхайпът, който ще се покаже ми действа деморализиращо... :lol:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Nov 20, 2007 10:57 am

Предпочитам петък. Някак си ми е по-удобно да се занеса така след работа. :roll:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 20, 2007 4:18 pm

Gunslinger wrote:Е тва го казваше и преди да гледаш филма кажи нещо по-подробно!
Е да, ама се правехте, че не ми вярвате. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Nov 20, 2007 4:30 pm

Ми и аз съм по-скоро за петък. Да ми се маха и тва от главата...
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 20, 2007 4:32 pm

:lol: Ама че го каза. Аз не можех да спя последните дни преди предпремиерата. :roll:

Подробната уговорка - в другата тема.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Nov 20, 2007 4:41 pm

Аз съм за петък, 18ч би било по-добре, но повечето сте работни хора и вероятно няма да можете, та, когато се разберете. :wink:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Nov 21, 2007 8:53 am

6 часа звучи супер, ама и аз подозирам че повечето няма да могат. :?
Тъкмо ще остане време след филма да се видим един вид. :mrgreen:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Nov 22, 2007 10:40 pm

Само на мен ли ми бърка в здравето това Беулф което са измислили на български?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Nov 22, 2007 10:52 pm

Да, само на теб. Поне до момента, щото не го бяхме видели другите. Вече и на мен ми бърка, та сме повече :)
And you can't dance with a devil on your back...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Nov 23, 2007 1:43 pm

Е звучи ужасно. :mrgreen: Не че си имам идея как трябва да се произнася всъщност. :shock:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Nov 23, 2007 1:49 pm

Ще го чуеш многократно довечера: I... AM...
BAYWOOF!!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Nov 24, 2007 12:48 am

Ми аз бих искала да напиша кратичко мнение/впечатление от филма.

Не беше зле, хареса ми, изключая анимацията на лицата (отново с изключение на това на Беулф, което беше доста добре направено, както и донякъде на рижавия пич, негов другар и кралицата като възрастна). Г-жа Джоли ;) беше доста зле и почти не приличаше на себе си за мое огромно съжаление.

Като пейзажи и история филмът много ми хареса обаче и съм доволна, че отидох да го гледам. А и образът на Беулф :) си надъхваше здраво :mrgreen:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 24, 2007 2:29 am

Хареса ми много повече от първия път. :D Съпреживях го, точно както си му е редът с истинските истории. Вече с чисто сърце - 10/10. Много правилна история, точно както Звезден прах, но тук освен комедия, лиричност, любов и приключения има и истинска драма и дълбока елегичност - the stuff myths are made of. 8-) Да не говорим за изящната сатира.

Просто наистина вече това е оригиналната история - такава, каквато винаги е трябвало да бъде.

Не вярвате ли? Вижте, откъде е изходил Геймън:
In the poem, Beowulf, a hero of the Geats, battles three antagonists: Grendel, who is attacking the Danish mead hall called Heorot and its inhabitants; Grendel's mother; and, later in life after returning to Geatland (modern southern Sweden) and becoming a king, an unnamed dragon. He is mortally wounded in the final battle, and after his death he is buried in a barrow in Geatland by his retainers.
Нищо повече: три стандартни ДнД битки, завършили със смъртта на случайни чудовища. Айде сега спомнете си филма. :)

Минувач, не се излагай. Виждаш, че си единственият на форума с демонстративна контра на Беоулф. Повечето хора вече го видяха, останалите - ще. На всичкото отгоре е абсолютно безсмислено за човек, който толкова хареса Праха, да не иска да види следващата, още по-сериозна заявка за разказваческо майсторство на Геймън.

Който вече ми е любимият сценарист на фентъзи. Стискайте палци филмът да има значително по-голям успех по света отколкото в САЩ, за да му се кефим и в много следващи филми.

Дотогава ще карам на още 2-3 Беулфа. :D Разбира се, дигитално в Арена. Едва тогава ше говорим за визията. :smug:
Last edited by shayhiri on Sat Nov 24, 2007 3:30 am, edited 4 times in total.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sat Nov 24, 2007 3:16 am

shayhiri wrote:Ще го чуеш многократно довечера: I... AM...
BAYWOOF!!
А ми твърдат,че Беоулф не ми бил 300-2!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 24, 2007 3:19 am

Гледай (внимателно) филма и ще разбереш.

Макар че аз още в трейлъра усещах сатирата, ма тва става с опит.