The Series Topic, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 08, 2007 10:12 am

Абе и другите са добри, ма дъртия Бърти Устър от стария сериал по Удхаус просто е станал ебати великия актьор :yay: :yay: :yay: Иначе верно няма много открояващ се епизод, но пък всички са добри.

И аз са си кътам с04е06 са за довечера. после със събс пак ;)

Ебаси загледах му 5 мин. са цел ден ше се гриза кво ше стане :shock:
Spoiler: show
Е не, натовариха го на хеликоптер на ЦРУ баси :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Nov 08, 2007 11:24 am

Добре наистина ли не ви писва всички епизоди да са АБС еднакви по схемата "странен проблем, пробваме десет решения, накрая се оказва някво супер екзотично, като обикновено се налага почти да утрепем човека за да го спасим, или вариант2 - налага се да утрепем някой друг".

Аз не съм видял ЕДИН епизод, който да не е такъв. Еми тъпо е ебаси, знам кво ше стане от началото, ква е тая кримка, в която престъплението всеки път е еднакво? Скука, само Хаус го спасява сериала да е хипер зле. Затова пък останалите и евтините им морални проблемчета са трагедия.
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Nov 08, 2007 11:27 am

Виждал ли си кримка, която да се развива по начин различен от "странен проблем, пробваме десет решения, накрая се оказва някво супер екзотично"?
Е, той морала се обезцени, та всички морални проблеми изглеждат евтини... :lol:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Nov 08, 2007 11:30 am

Жоро! :spank: Засрами се! :devil: :spank: Хейтър долен и подлец! :< И безобразник! *insert the appropriate smile here* :evil:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Nov 08, 2007 11:30 am

Ъ, да, виждал съм много други видове кримки, вкл. такива, в които не се случва едно и също всеки път :shock:

Бтв сарказмът ти не става по-уместен от лол-смайлито, длъжен съм да ти кажа :lol: Моралните им проблеми СА евтини, защото са изкуствени и СЪЩО повтарящи се.

edit: @Марф - Wow, аргументация :roll:
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Nov 08, 2007 11:38 am

Ми интересно ми е - кажи ми три криминални сериала, които не се повтарят по един и същ стереотип. Аз не съм попадала на такива.
Честно казано, гледала съм само отделни епизоди и не мога да кажа дали моралните дилеми на другите са били повтарящи се, но ми се видяха правдоподобни.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Nov 08, 2007 11:42 am

OMG, ми примерно Забравени досиета или къф беше там? В смисъл обединени са от историята, че разследват нещо, случило се в миналото, и толкоз. Всеки път историята е различна, престъпленията са супер различни, убийците не са винаги един и същи тип хора, които се появяват по едно и също време, мотивите им са съвсем различни, ЕБАСИ очевидно е, че почти ВСЕКИ друг крими сериал има десетки пъти повече разнообразие? втф???
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Nov 08, 2007 11:46 am

Moridin wrote:OMG, ми примерно Забравени досиета или къф беше там? В смисъл обединени са от историята, че разследват нещо, случило се в миналото, и толкоз. Всеки път историята е различна, престъпленията са супер различни, убийците не са винаги един и същи тип хора, които се появяват по едно и също време, мотивите им са съвсем различни, ЕБАСИ очевидно е, че почти ВСЕКИ друг крими сериал има десетки пъти повече разнообразие? втф???
Мен ме кефеше сериалчето. Особено дето накрая винаги всеки епизод завършваше с кадри на фона на рандъм яка песен. Имаше епизоди които гледах само за да чуя песничката в края. :lol:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Nov 08, 2007 11:49 am

И мен ме кефеше, но въпросът е, че Хаус е сто пъти по-зле от него като сценарий, а то при това беше доста непретенциозно. Хаус го крепи единствено главният актьор, както вече казах и спирам да повтарям.
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Nov 08, 2007 12:01 pm

Аз именно заради такива подозрения още не съм го почнал. :roll: И колкото да е як Хаус като образ не мога да си представя да е като Джак Бауър, който наистина носи цял сериал на гърба си. :?

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Thu Nov 08, 2007 1:31 pm

Жоро, ами както имало различни истории във всяка серия на забравените досиета и както им трябваше да минат през задължителните 10-тина фалшиви следи/свидетеля, така и тук има различни болести и трябва да се минат различни диференциални диагнози, за да се уцели правилната.

Аз лично продължавам да се кефя на сериала, въпреки периодичните медицински абсурди и смешки. И определено, както е интересно да познаеш убиеца в кримките, така е интересно да се опиташ да познаеш болестта в Хаус, дори често да измислят редки до казуистика случаи, само за да е по-забавно.

@ Делгадо, мога да ти кажа, че като герой Хаус може не един, ами два сериала да износи.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Nov 08, 2007 1:34 pm

Бил Адама и Гай Болтар също, ма не им се налага :lol: :lol: :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Thu Nov 08, 2007 1:35 pm

И на мен сериала нещо не ми понася като идея и еднообразие, така че влизам в лагера на Жоро, но сигурно на мястото на Алексис би ми харесал заради специфичната тематика. Ако сега направят сериал за Меджик нърдове дали няма да го гледаме а.... :lol:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Nov 08, 2007 2:40 pm

0мрете. Image
(ма без Алексис)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Nov 08, 2007 5:30 pm

Едно въпросче от една зомби (Марфата мЪ уби, понеже и аз не обичам Хауз. Макар да обожавам Хю Лори). Тааа, въпросът: какво значи "Серия 00" от 3-ти сезон на Лост??? Открих я след като си свалих целият 3-ти сезон. Кога се гледа?
Благодарности! На Марфа-та включително! :surly:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!