Beowulf

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Oct 23, 2007 9:49 am

Е не са толкова зле трейлърите. Пък все пак разчитам на Геймън за сценария. Той досега не ме е разочаровал нито веднъж. :wink: Така че филма би трябвало да е добър.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Oct 30, 2007 12:02 pm

А не бе.

И идва скоро. Макар че 3 седмици вече ми се струват далеееч.

Зверете се и гледайте: http://www.rottentomatoes.com/m/beowulf ... es&nopop=1
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Oct 30, 2007 12:05 pm

I'm torn betwen "funny" and "ridiculous" :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Oct 30, 2007 1:54 pm

try Lame :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Oct 30, 2007 2:01 pm

Абе, изчакайте да го видим, все пак:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Oct 30, 2007 2:07 pm

Кога тва е било необходимост ;р Ше се гледа евентуално, ма не и с първата вълна ;) Аз все още се колебая дали да не си зема MP да си гледам на стената в нас ма пусто, има да го изплащам години. :cry:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Oct 30, 2007 3:29 pm

Правите го само за да ме дразните, нали? (Кажи им, Морв! :neutral: )

http://www.rottentomatoes.com/m/beowulf ... es&nopop=1
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Oct 30, 2007 3:31 pm

ух, че отвратително :mrgreen:
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Oct 30, 2007 3:32 pm

Нали!! 8-) Голъм вече е минало (славно). Дойде времето на Грендел.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Oct 30, 2007 3:51 pm

МУАХАХАХАХАХАХАХАХАХА! Чакай, чакай :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ти ВСЪЩНОСТ мислиш, че туй... туй... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: нещенце ще може да се мери с Голъм? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Съсипващ си понякога, честно :lol:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Oct 30, 2007 4:01 pm

Moridin wrote:ух, че отвратително :mrgreen:
Ужасно е каквото и да е то. :shock: Иначе съм съгласен с Рол, Голам е по-голям. :mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Oct 30, 2007 4:03 pm

Roland wrote:МУАХАХАХАХАХАХАХАХАХА! Чакай, чакай :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ти ВСЪЩНОСТ мислиш, че туй... туй... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: нещенце ще може да се мери с Голъм? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Съсипващ си понякога, честно :lol:
С геймърчета не говоря. :smug: (поне по въпроса)

...Добре ве Рольо кун (бързо си наруших клетвата :roll: ): изрод ли - изрод е! Моушън кепчър ли е - моушън кепчър е!! От angst ли е разкъсван - разкъсван е от angst!!! 5 години след Голъм ли е (технологично) - технологично е 5 години след Голъм!!!!

Съжалявам, но при равни и даже значително облагодетелстващи Беоулф обстоятелства, излиза че просто изпитваш персонална омраза към създателя на Грендельовия образ. :roll: Иначе талантливия г-н Геймън.
Last edited by shayhiri on Tue Oct 30, 2007 4:06 pm, edited 1 time in total.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Oct 30, 2007 4:06 pm

Или... не :lol: Просто имам някакво базово чувство за естетика. А иначе полигоните рядко са ridden от angst, милите.

Плюс, че кво общо точно пък има Геймън с абсурдно грозната визия на филма?

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Oct 30, 2007 4:08 pm

Създателят на Гренделовия образ е народът на древните нордически варвари, ма не знам кои точно :mrgreen:

ако ще десет години да е след Голъм, като не се възползва целесъобразно от техническите средства, кел ти файда. В случая - ЗА БОГА ЛЮСПЕСТ ХУМАНОИД!!!!
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Oct 30, 2007 4:20 pm

Голъм даже изглеждаше симпатичен на моменти. А това изчадие Грендел изглежда само гнусно. :mnia: