Тебе тва кво те притеснява ;рMarfa wrote:Хех, бойковистите се събудиха
Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
То това и става. И Хитлер са го издигнали домакините, щото ги кефело как ръкомаха.
(Бойко не е пич, а мърдА с малък...)
(Бойко не е пич, а мърдА с малък...)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Морви едва ли ще гласувам защото просто не си заслужава да загубя два часа от почивния си ден съмо за да дам и аз гласа си кой да бъде избран за кмет. По тази причина въобще не съм се занимавал да се интересувам от предизборните обещания на кандидатите. Пък и досега поне едно нещо съм разбрал и то е че българските политици никога не си изпълняват обещанията, защото единстевното което ги интересува след като ги изберат е как да натрупат максимално количество пари за мандата си. А пък гласоподавателите им кучета ги яли. И не всъщност няма значение кой ще е на власт защото всичките са еднакво лакоми и корумпирани.Morwen wrote:Добре де, не хвърляте ли поне поглед на страниците на кандидатите преди да гласувате?
Валери, по тая логика и половината домакини ще гласуват за Бойко - щото е пич

- Interpreter
- Forsaken
И аз харесвам песните на Род Стюарт. Особено днес
Валери, по-добре ти да си избереш някаква музика
, дори да не ти се слуша особено в момента, отколкото някой друг да я избира вместо теб (а в днешната дискотека ако някой не си хареса песен, неизборът му се разпределя между останалите, които са си харесали някоя, знаеш това). До голяма степен съм съгласен с това, което казваш в последния си пост, но ако нещо зависи от теб (пък било то и съвсееем мъничко) - по-добре го направи. Гласът ти не е "мизерен".

Само не пак Бойко.
И без това ме мързи да се дигна от пред компа, да се кача на рейса и да пътувам 40 мин до Надежда и още толкова наобратно, за да пусна мизерния си глас срещу Бат' Бойко.
Валери, по-добре ти да си избереш някаква музика