С такива обобщения дано никога не получиш власт да се разпореждаш с човешки съдби. Че тогава Народният съд ряпа ще яде. Защото "Смърт на гражданята!" или "Смърт на червените (бабички или други)!" за мен са еднакво противни възгласи. Всъщност май всички възгласи "Смърт на...!" са ми противни.shayhiri wrote:Нали точно затова поясних, че се имат предвид "червените" бабички.
Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
Last edited by passer-by on Thu Oct 25, 2007 4:12 pm, edited 1 time in total.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ако това е било в отговор на Минувача... ами той и сам ти отговори, а и все пак си остават нещата в моето мнение. Ако е било в отговор на моето мнение... не знам... вече просто не знам... на път съм съвсем да се откажа да комуникирам с теб по каквито и да е въпроси - макар че това изобщо няма да ти попречи да продължиш да вдигаш кръвното на всички останалиshayhiri wrote:Нали точно затова поясних, че се имат предвид "червените бабички".
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Не ми и трябва.С такива обобщения дано никога не получиш власт да се разпореждаш с човешки съдби. Че тогава Народният съд ряпа ще яде.

За съжаление хората като мен са 1/1000. Иначе човечеството щеше да си спести голяма част от унизителната си история.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Щехме да сме изчезнал вид ма найсе 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Де тоз късмет!shayhiri wrote:Не ми и трябва.С такива обобщения дано никога не получиш власт да се разпореждаш с човешки съдби. Че тогава Народният съд ряпа ще яде.Няма нищо по-гадно и безсмислено от властта над другите. Но съм в абсолютното си право да оказвам пълна власт над собствения си живот - и да се противопоставям с всички възможни средства на нищожествата, които се опитват да узурпират този ненарушим приоритет.
За съжаление хората като мен са 1/1000. Иначе човечеството щеше да си спести голяма част от унизителната си история.

Не думай! Ти си бил Скромността в човешки облик, бе! Ех, колко непризнати гении имало...

The Best of Mozart
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Дотук уж беше добре...shayhiri wrote:Не ми и трябва.С такива обобщения дано никога не получиш власт да се разпореждаш с човешки съдби. Че тогава Народният съд ряпа ще яде.Няма нищо по-гадно и безсмислено от властта над другите. Но съм в абсолютното си право да оказвам пълна власт над собствения си живот
...и изведнъж дойде това "с всички възможни средства". Ми... не, аз не ти признавам това право, и току виж реша да си спомня това твое изказване следващия път, когато чуя новинка за застрелването на някой, чиито убеждения противостоят на тези, които ти изказваш. Ще ме извиняваш, но никой никому никога не е давал право да действа с всички възможни средства срещу когото му хрумне - най-многото, което се е случвало в човешката история, е някой да присвои това право за себе си... а резултатите всички сме ги чувалиshayhiri wrote:... - и да се противопоставям с всички възможни средства на нищожествата, които се опитват да узурпират този ненарушим приоритет.

Макар че... мдам, като се замисля, досега дори не съм те чувал изобщо да се изказваш "за" нещо политическо, всичко е било "против", и когато и offline, и на живо съм те питал за конструктивни предложения, винаги си вдигал рамене и си казвал "ми не знам, ама имам право да си протестирам".
Мдам. Войнстващи фанатици, които нямат собствена кауза, но са готови да тръгнат на бой срещу произволно избрана друга - наистина не са били много, по причини, които и Ксел споменаshayhiri wrote:За съжаление хората като мен са 1/1000. Иначе човечеството щеше да си спести голяма част от унизителната си история.

Eric: I use my sword to detect good on it.
- BaYa
- Forsaken
x MilllionsXellos wrote:Щехме да сме изчезнал вид ма найсе

Тааа и аз имам баба. И жената е доста старичка вече. И е бая съсухрена, но не и червена. Макар че първият път гласува за царя. И мога да обясня на Шайхири коя беше единствената и причина - смяташе, че тоя олигофрен-пиявица е като баща си. От когото тя помнеше, най-вече, че спасил еврейте. Та ми иде и аз да те сиктирдосам, с тея обобщения.
За щастие няма много хора като теб, щото иначе щяхме да сме или изчезнали; или на ичезване. (К'вот каза Кселомира.) Та стига се би в гърдите. Имаше прекалено завишено мнение за себе си. И, до сега, е без никакво покритие (особено четейки изказванията ти).
Добавено:
shayhiri wrote: ... - и да се противопоставям с всички възможни средства на нищожествата, които се опитват да узурпират този ненарушим приоритет.

Замисляш ли се някога преди да изплюеш каквото ти попадне на езика?? Защото по същият начин се оправдавят терористите, ако не си се замислил още!!

Last edited by BaYa on Thu Oct 25, 2007 4:35 pm, edited 2 times in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Шайхири, айде стига моля ти се.
Първо пускаш едно изказване, после се оказва, че то не било за тези избори, не било за тези бабички... още малко ще кажеш и че не е твое.
Лафът е стар, всички го знаем, обаче просто вече не е верен както през 90-та.
Прекрасно, че искаш да имаш пълна власт над собствения си живот, но не виждам какво общо има това с отнемането на нечия лична карта. И хайде стига реплики за това колко си страхотен във всеки пост.
Аз видях само
Първо пускаш едно изказване, после се оказва, че то не било за тези избори, не било за тези бабички... още малко ще кажеш и че не е твое.
Лафът е стар, всички го знаем, обаче просто вече не е верен както през 90-та.
Прекрасно, че искаш да имаш пълна власт над собствения си живот, но не виждам какво общо има това с отнемането на нечия лична карта. И хайде стига реплики за това колко си страхотен във всеки пост.
И къде си пояснил това?Нали точно затова поясних, че се имат предвид "червените бабички".
Аз видях само
"вашите баби"
Някак и двете не ми се виждат синоними на "червени бабички".оставените на доизживяване необратимо прецакани имбецили
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Не му се връзвай (брей, и аз го казахRoamer wrote:Дотук уж беше добре...shayhiri wrote:Не ми и трябва.С такива обобщения дано никога не получиш власт да се разпореждаш с човешки съдби. Че тогава Народният съд ряпа ще яде.Няма нищо по-гадно и безсмислено от властта над другите. Но съм в абсолютното си право да оказвам пълна власт над собствения си живот
...и изведнъж дойде това "с всички възможни средства". Ми... не, аз не ти признавам това право, и току виж реша да си спомня това твое изказване следващия път, когато чуя новинка за застрелването на някой, чиито убеждения противостоят на тези, които ти изказваш. Ще ме извиняваш, но никой никому никога не е давал право да действа с всички възможни средства срещу когото му хрумне - най-многото, което се е случвало в човешката история, е някой да присвои това право за себе си... а резултатите всички сме ги чувалиshayhiri wrote:... - и да се противопоставям с всички възможни средства на нищожествата, които се опитват да узурпират този ненарушим приоритет.
Макар че... мдам, като се замисля, досега дори не съм те чувал изобщо да се изказваш "за" нещо политическо, всичко е било "против", и когато и offline, и на живо съм те питал за конструктивни предложения, винаги си вдигал рамене и си казвал "ми не знам, ама имам право да си протестирам".
Мдам. Войнстващи фанатици, които нямат собствена кауза, но са готови да тръгнат на бой срещу произволно избрана друга - наистина не са били много, по причини, които и Ксел споменаshayhiri wrote:За съжаление хората като мен са 1/1000. Иначе човечеството щеше да си спести голяма част от унизителната си история.Мисля, че точно в тази дискусия (или, както съм споменавал и друг път, не дискусия, ами твой монолог със случайни включвания от други суеци, които отчаяно се опитват да крепят нещата в разумни граници) вече няма да имам какво да добавя.

П.П. Гледам, че след по-малко от 48 часа "самобанване" Shayhiri v.2.0 has come! Доста бърз ъпгрейд, ама да видим дали бъговете от предишната версия са отстранени. Като първи впечатления - май по-скоро не. Ще има още бъзици, то се е видяло

The Best of Mozart
И на мен вече многократно ми казаха да не му се връзвам на Велемъдрия И Вечно Неразбран. Затова и бързо престанах. Сега вече ще го бъзикам при всеки повод (а той поводи ми дава ехеееRoamer wrote:Минувач, мне, аз от доста време насам съм спрял да му се връзвам и доста често правя това, което и тук - просто много бързо установявам, че и по тази тема вече е безсмислено да му отговарям - и спирам.

Иначе ще трябва да си спретнем клуб "Взаимно Убеждаващи Се Да Не Се Връзват На Шайхирито"

Предпочитам клуб "Бъзик До Дупка За Шайхири Ама Само Когато Дава Повод Иначе Ще Се Карат Администраторите И Модераторите (Да Се Почитат Имената Им)". Па ако ще и да съм му единствен член

Last edited by passer-by on Thu Oct 25, 2007 4:45 pm, edited 2 times in total.
The Best of Mozart
Аз се чудя кога ще спретнем клуб заедно убеждаващи админите да му трият очевидно неадекватните постове, ма то това си е работа на пълен работен ден, няма как...
Last edited by Morwen on Thu Oct 25, 2007 4:45 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
И това е вярно, ама така поне имаме допълнителни поводи за веселие. Аз вече така предпочитам да приемам излиянията на форумния Цар На Предположенията, Крал На Догадките, Повелител На Допусканията И Властелин На Хипотезите. Смях да има.Morwen wrote:Аз се чудя кога ще спретнем куп заедно убеждаващи админите да му трият очевидно неадекватните постове, ма то това си е работа на пълен работен ден, няма как...
The Best of Mozart