Стари, но златни анимации
- armageddon
- Forsaken
И от кое филмче беше песничката ... нещо ми се губиKillua wrote:айде цялата, за който не я помни
Нежни и ячки - мечета закачки
приказки странни те имат за вас
всичко умеят - говорят и пеят
смели мечоци живеят край наааас
Скачат в такт, скачат тук и там и там и тууук
кой ще ги сравни със някой друг, със някой някой друуг..
Скрити незнайни са техните тайни
за сила си пийват магическия сок
тъй тяхната слава расте, побеждава
те искат добро и ще правят доброоо
Скачат в такт, скачат тук и там и там и тууук
кой ще ги сравни със някой друг, със някой някой друг, ето ги те са
ТУУК!!
за ячки никак не съм сигурна, приемам алтернативни предложения

- armageddon
- Forsaken
Лелееее, колко сте изписали
, пък аз да си мисля, че никой не ги помни
Така, сега:
@ Moridin: Доколкото помня, това със семейството панди се казваше "Тао Тао", то май беше и аниме, сещам се,че майката на Тао му разказваше приказките
@ Xellos: Много ти благодаря за "зайчето с карираните уши", това ми беше страшно любимо слънчовско филмче и естествено го бях забравила
@ Alexis: Енотите е много сладурско, аз наскоро си свалих 4-те филма, епизодите още ги издирвам
Слончето Нели и аз съм го гледала с огромен интерес
@ Killua: "Огън и лед" го гледах наскоро, определено си е американско. А пък Тъмния кристал също много ме радваше, наскоро чух май,че ще му правят втора част .. а, като стана дума за детски с кукли, някой да помни едно, давахо по К1, френско беше май " Разследванията на Хлорофил" ... това наистина трепеше отвсякъде, спомням си за бялата мишка Маева, за Антракс и майка му Малария
(велики имена), която живееше в пералня, а Антракс беше много известен с култовата си реплика "Гадост и зараза!" На това съм си умирала от смях, гениално !!!
Иначе и аз съм гледала Сандокан - само,че тоя който го излъчваха по канал 1, с хората ...много ми харесваше, имам си записан един епизод даже.
@ Morwen: Това с момиченцето Блондин и кончето Тъгъдък, май така го бяха кръстили нашите в БНТ, се казва "Небесна дъга", страшно готино е и то, помня как в училище (1 или 2-ри клас) трябваше да изиграем някаква пиеска и мен ме избраха да изиграя Блондин, понеже бях научила всички нейни реплики наизуст и дори си бях нарисувала колана й (с който всъщност правеше дъгата), и всички момчета искаха да играят кончето
Боже, какви спомени !
Иначе аз си спомням и едно друго култово детско "Инч Хай - частен детектив" и култовата му фраза - "Джеронимоооо!" ..мда, много го обичах. А някой да си спомня за "Звездните сърфисти" ? Беше страхотно нарисувано, май беше и наполовина аниме обаче ...много ме радваше Ледената рапира или пък Лазерета
Сигурно има и още много, но като се сетя пак ще пиша, че вече ме заболя ръката ...

Така, сега:
@ Moridin: Доколкото помня, това със семейството панди се казваше "Тао Тао", то май беше и аниме, сещам се,че майката на Тао му разказваше приказките

@ Xellos: Много ти благодаря за "зайчето с карираните уши", това ми беше страшно любимо слънчовско филмче и естествено го бях забравила

@ Alexis: Енотите е много сладурско, аз наскоро си свалих 4-те филма, епизодите още ги издирвам

@ Killua: "Огън и лед" го гледах наскоро, определено си е американско. А пък Тъмния кристал също много ме радваше, наскоро чух май,че ще му правят втора част .. а, като стана дума за детски с кукли, някой да помни едно, давахо по К1, френско беше май " Разследванията на Хлорофил" ... това наистина трепеше отвсякъде, спомням си за бялата мишка Маева, за Антракс и майка му Малария

Иначе и аз съм гледала Сандокан - само,че тоя който го излъчваха по канал 1, с хората ...много ми харесваше, имам си записан един епизод даже.
@ Morwen: Това с момиченцето Блондин и кончето Тъгъдък, май така го бяха кръстили нашите в БНТ, се казва "Небесна дъга", страшно готино е и то, помня как в училище (1 или 2-ри клас) трябваше да изиграем някаква пиеска и мен ме избраха да изиграя Блондин, понеже бях научила всички нейни реплики наизуст и дори си бях нарисувала колана й (с който всъщност правеше дъгата), и всички момчета искаха да играят кончето

Иначе аз си спомням и едно друго култово детско "Инч Хай - частен детектив" и култовата му фраза - "Джеронимоооо!" ..мда, много го обичах. А някой да си спомня за "Звездните сърфисти" ? Беше страхотно нарисувано, май беше и наполовина аниме обаче ...много ме радваше Ледената рапира или пък Лазерета

Сигурно има и още много, но като се сетя пак ще пиша, че вече ме заболя ръката ...
Антракс казваше "Гнилост и зараза" доколкото ми служи паметта, я някой, който също го е гледал, да си каже мнението, а и онази стара автоматична пералня на боклука, в която живееше досадната му майка, беше безценна. Много го обичах това.
Помня Инч Хай, този беше просто супер сладур, гледахме го заедно с майка ми. Беше страхотно как набираше телефон.
Понмя смътно и сърфистите.
Помня Инч Хай, този беше просто супер сладур, гледахме го заедно с майка ми. Беше страхотно как набираше телефон.
Понмя смътно и сърфистите.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Е, и "Гнилост" да е било, помня, че започваше с "г" и завършваше на "ст"
А вярно че Хлорофил казваше "Смокини и черници" това го бях забравила, имаше и едни орли, които живееха w един кумин, ама от тия големите за цеховете, и бяха намислили някакъв атентат или нещо подобно и постоянно се караха "Къде са фишецитеeee ?" ...
това ми е останало в съзнанието.
Имаше и едно друго подобно "Врящото гърне" пак с кукли, спомням си за кокошката Коко и Традюли, които живееше на бунището, и то беше готино.
Сетих се и за още едно филмче "Ум - белият делфин", макар и нищо да не си спомням за него

Имаше и едно друго подобно "Врящото гърне" пак с кукли, спомням си за кокошката Коко и Традюли, които живееше на бунището, и то беше готино.
Сетих се и за още едно филмче "Ум - белият делфин", макар и нищо да не си спомням за него

дет' са вика , лост ин транслейшън :лол: ...... гадост беше в първите епизоди/сезон (не съм сигурен) а после внезапно стана гнилост 
а по темата:
Костенурките, Мишел Ваян, Хлорофил, Врящото Гърне (пазиии сеее ..........Врящото Гърне -култов opening) дисни форевър класикс naturally... и албер не беше зле..за някои като крокодила гена etc. съм бил много малък

а по темата:
Костенурките, Мишел Ваян, Хлорофил, Врящото Гърне (пазиии сеее ..........Врящото Гърне -култов opening) дисни форевър класикс naturally... и албер не беше зле..за някои като крокодила гена etc. съм бил много малък

I think fish is nice, but then I think that rain is wet, so who am I to judge?
Тайнствените Златни Градове. Качеството е кофти (по 60 мб на епизод) и са с палав английски дъб (знам, че Ян я имаше отнякъде тая версия), но все пак... 

And you can't dance with a devil on your back...