Apex Legends

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderators: Yan, Roamer, AlDim

Post Reply
User avatar
трубадур
Forsaken
Posts: 3497
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Apex Legends

Post by трубадур » Thu Feb 14, 2019 4:30 pm

Новото топло нещо в гейминга, иде от хората зад Titanfall поредицата, демек от народите, които навремето направиха кол ъф дюти едно от най-важните фпс заглавия. Тайтънфол даде на света две страхотни игри, за съжаление под шапката на ЕА, които просто се опитаха да погребат още едно студио, но с оглед на изгърбващия успех на Легендите сега, май няма да се случи, поне не и тази година.

Батъл роял в първо лице, правен от хора, които разбират какво означава добър фпс по-добре сигурно от всички други взети заедно, изхвърлих се малко, но тия пичове просто го умеят. И реално са единствената компания, която може да предизвика някакъв интерес в тоя малоумен жанр. Фортнайт е грозно, трето лице, и просто скучно. PUBG е, не знам какво е, ама не е за хора. На це ес излагацията не ми се говори. Единствено новият Блек Опс извади нещо интересно в батъл роялите, но пари на активижън да дам - никога, да не говорим, че цената на пълното издание на блек опс 4-ката е колкото на голф тройка.

Така че това е надеждата да ме грабне жанра. Освен това е по скуад бейзд, демек не сте 100 човека всеки за себе си, а отбори от по трима човека.

Апекса е фрий, за съжаление все пак е ЕА заглавие, изисква ориджин и тия дни мисля да го пробвам.

https://www.ea.com/games/apex-legends

Има ли други форумни навити за дваасе минути ръгане по шкафове за пищаци и патрони, само за да се стигне до 30-те секунди фън га се смлатите всите? Или въобще някой пробва ли го това нещо, че досега досегът ми с него е само през стриймове.

User avatar
Matrim
Moderator
Posts: 4397
Joined: Mon Dec 22, 2003 10:58 pm
Location: Remedy Lane

Re: Apex Legends

Post by Matrim » Thu Feb 14, 2019 4:45 pm

Играх точно две игри... десет минути обикаляне по картата, десет секунди битка и ме убиха. :) Поне за разлика от Фортнайт не изглежда като правена преди десет години.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

User avatar
трубадур
Forsaken
Posts: 3497
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Apex Legends

Post by трубадур » Thu Feb 14, 2019 5:04 pm

Аз планове да инсталирам отново оувървач в близко бъдеще не виждам да имам, уикенда ала бала, ако има навити за един два роля кютека ще съм насреща. Само трябва да си изровя ориджин акунта :mrgreen:

User avatar
трубадур
Forsaken
Posts: 3497
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Apex Legends

Post by трубадур » Fri Feb 15, 2019 9:42 am

Пробвах я снощи, 2 бързи мача, екипите бяха куул, винаги бяхме сред последните 4 скуада, не знам как брои киловете обаче, щото ми показва в килфийда, че аз ги трепя, накрая ме остави без убийства във финалната карта и ме накара да се чувтсвам като провал. Хай граунда и снайпера са ОП да си ебе мамата, но на финала винаги успявахме някак си да сме в някаква долина, и като попаднеш в крос файър е мазало. Но е доста фън игрица. Даун таймът обаче не е за хора като мен, и губя концентрация, шматкам се и тва е.

Огромен минус е колко са грозни героите обаче, близърд определено ми развалиха всички подобни игри, щото в оувъруач всичкото са някакви секс богове (с разни изключения), но когато дори осакатеният лунатик вади ръст и преса и те кара да се зачудиш защо не, ясно е, че говорим за арт дизайн, който няма равен. Искам да играя със секси хора бе.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests