за още:
https://justcg.artstation.com
Moderator: AlDim
Цъкай компетитив ако това ти трябва, индивиди като мен си цъкат почти само QP.Да не казвам голяма дума но за пръв някой изобщо ползваше микрофон и се уговаряше тактика
Експириънс се набира основно от това колко минути си играл, победата дава бонус точки, но и само с загуби качваш опит почти толкова бързо.RRSunknown wrote: ↑Sat Oct 21, 2017 12:37 amЩях да цъкам компетатив ако бях стигнал 25 левъл , но дотогава ми трябва много гриндаж през който ща не ща трябва да играя куик гейм където ми дава по мъничко експириънс за загуба.
след което последваха още много загуби тъй, че може и да са повече от 30. Даже се бях отказал от играта до днес защото се изнервих всеки да ни смилат . Дори на CS и Дота 2 само да стоиш в базата пак има игри в които някой ще износи играта но не и на Overwatch - отборната игра в която в 30 игри само веднъж видях отбора ни да не тича един по един след респаун да се самоубие вместо да се събере и да има едновременно танк и хийлър в игра. Няма нищо подеморализиращо от това да се опитваш да играеш единствения танк и никой да не ти стои зад щита. В предпоследната ми загубена игра една снайперица в продължение на 5 минути убиваше целия ни отбор наведнъж с поредица от хедшоти -дори си го записах на видео. Няма кой да ме убеди, че това е нормален скил за 3 левъл акаунт колкото го показваше играта.И аз си я попълних в Близард колекцията най-накрая покрай двойното намаление. Някакви съвети за новобранци има ли защото на куик мач имам само 1 победа от 12-13 игри, докато на аркадните отборните режими нямам такива проблеми и ги мачкам.
Правилно подозираш.RRSunknown wrote: ↑Sat Oct 21, 2017 1:29 pmне съм напускал мачове по собствена воля но подозирам че "failed to connect to server" ми го зачита за точно това .
Че откога в Quick Play отборите стоят заедно, особено новите играчи? Обикновено Widowmaker е далеч зад отбора си anyway, явно ти се падат някакви смърфове.С Уинстън пробвах ама сам срещу 5 човек няма какво да направя особено ако вдовицата стои на някъкъв пиедестал супер нависоко и скока ми не стига до там . Трябва отбор- сам трябва да си БОГ за направиш нещо.
Да, колкото и човек да крещи "Group up!" почти никой никога не слуша в QP.След което почва серията - всеки се риспаунва и сам тръгва към 5 човек без значение какво им говоря в чата да се съберем поне 3-4 човека преди да тръгнем
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest