Overwatch

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

User avatar
RRSunknown
Elder God
Posts: 9421
Joined: Thu Nov 01, 2007 9:54 am

Re: Overwatch

Post by RRSunknown » Sun Nov 04, 2018 3:55 pm

куик плей за мен е изкристализирала безмисленост - вкарва в един мач смърфове с нубове и никой не спазва никаква тактика. Обикновено единия тим размазва с лекота и най-често е твоя а единственото чуство от загубеното време като човек който се опитва да научи нещо е на абсолютно безсилие.

User avatar
Demandred
Moderator
Posts: 5897
Joined: Sun Jan 11, 2004 8:42 am
Contact:

Re: Overwatch

Post by Demandred » Sun Nov 04, 2018 4:32 pm

Е то аз и в комп не съм забелязал някой да спазва тактика, в моите мачове поне. А и не е като да няма смърфове на кило и там.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

User avatar
RRSunknown
Elder God
Posts: 9421
Joined: Thu Nov 01, 2007 9:54 am

Re: Overwatch

Post by RRSunknown » Mon Nov 05, 2018 1:44 am

В царството на слепите и едноокия е цар така е за тактика броя дори самия прост факт, че хората пикват танкове и хийлъри вместо пет снайпера и поне някой си прави труда да си ползва микрофона и организира групиране преди пъш вместо всеки за себе си да налита челно срещу окопан бастион и рейнхард на анубис. В момента ми остава 1 плейсмънт мач - 3 победи и 6 загуби, но въпреки това имаше само един мач в който ни размазаха тотално. От гледна точка на нуба който няма никаква идея кого да пиква и кого да цели в мелето това ме устройва.
Бай да уей класира ме в горния силвър с 1800 - точно където исках - при слабаците за да мога да правя нещо. В последните две игри за класиране имаше някъкъв хай тиър Ханзо който правеше по 5 убийства едно след друго, надявам се това да го няма много много в силвъра.

User avatar
трубадур
Ascendent
Posts: 4026
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Overwatch

Post by трубадур » Mon Nov 05, 2018 10:16 am

Снощи беше приятно, за следващия път трябва да извадя микрофоня, щото само Матрим да е единствен във войс от 4 човека е твърде бронз от 2016-та. Или бронз до гм днешна дата. Народът е масово тилтнат вече ебем ти колко сезона, добре че иде рол кю-то най-после и вероятно тийм бейзд играта ще може да бъде играна отборно след две години ходене по мъките. Но проблемът си е в оувъруач, заглавия като Це ес и рейнбоу сикс доста интутивно и бързо те учат колко тъпа идея е да се мотаеш сам и да очакваш чудеса, тийм аспекта на оувъруач почти не присъства във фундаментално отношение.

User avatar
Delegat
Mistborn
Posts: 1488
Joined: Mon Dec 25, 2006 7:53 pm

Re: Overwatch

Post by Delegat » Mon Nov 05, 2018 10:52 am

Това беше и една от основните причини да спра играта, просто в повечето мачове отсъства какъвто и да е тиймплей.

User avatar
трубадур
Ascendent
Posts: 4026
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Overwatch

Post by трубадур » Mon Nov 05, 2018 11:31 am

Бе чичо джеф обещава неща в бъдеще, които трябваше да са вкарани още в бетата и за които хората плачат, че липсват още от бетата, тъй че има шанс. Проблемът е, че оувъуача е доста сбъркана игра, дето е яка на идея и напълно игнорира човешката природа. Казва, че ти дава пълна свобода на действие, без да ти е позволено да избираш модовете, картите и каквото и да било, различно от герой. Единствено можеш да суапваш, ако те контрират яко, ама кой ще направи такова нещо, след като самите герои са толкова апийлинг, а и никой не иска да учи 50 различни типа геймплей, само за да има шанс. А и колко са готови да признаят пред себе си, че са надиграни. Не е истина количеството хора, които просто си бият главата в стената през целия мач, само за да накажат някое генджи или фист... и не успяват.

За мен Ана и Макрий са ми в топ-а, заедно с трейсър, но в зависимост от метата имаше сезони, в които напълни трябваше да ги игнорирам. Сега например Ана най-после е играема, даже се смята за ОП. То е хубаво да учиш нови неща и т.н. ама просто има герои, които ти пасват без да се напъваш, откъдето идва и желанието да си ги цъкаш с тях докато не ти писнат дори за сметка на отбора ти. И играта не наказва това, нищо в нея не наказва кофти решение, освен дето ти губи времето. Търсенето на групи определено помогна. Вкарването на задължителни роли може би ще оправи структурата, защото благодарение на про-та всички знаем оптималните стратегии.

Понякога 6 дпс-а наистина изриват. Случва се и ме е срам, когато с такъв отбор успяваме да бием смислена композиция. Но като цяло това е грешно и след като близърд досега не искаха да учат хората как да играеш играта им правилно (и трябваше да гледаме лигата и стриймове и пак масово да не се вдява как да си отборен играч, макар да го виждаш нагледно) с наложени рестрикции може да имат успех.

User avatar
Claymore
Ascendent
Posts: 4789
Joined: Sat Sep 12, 2009 9:55 pm

Re: Overwatch

Post by Claymore » Mon Nov 05, 2018 11:52 am

Аз съм навит за войс, просто принципно не го правя щото в куикплей никой не го ползва, а и не ми се мисли какви неграмотници има дето с усилие нищо няма да им разбера от английският. Иначе ние поне добре се координирахме, само аз май на моменти много се агресирах с Бригита и ме измитаха. Но трубадура като танкваше се развихрих с Джънка като никога, нищо че загубихме рунда и мача. Уви рядко с рандъмляци има толкова добро покритие за да мога да фрагвам и флангирам спокойно.
Mouthpiece drawn, got a verbal armory
Stack bodies, not figurines
Move beneath the surface, submarine
I'm half machine, obscene with a light sword
Look inside the brain, it's a riot in the psych ward
What you standing on the side for?
Roar like a lioness, punch like a cyborg

User avatar
трубадур
Ascendent
Posts: 4026
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Overwatch

Post by трубадур » Mon Nov 05, 2018 12:52 pm

С бригита е добре да си агресивен бтв, просто се съобразяваш с танка или като напече си пазиш другите съпорти. Щото иначе се получава онзи момент, където Матрим направи ебаси мача със зенята, нищо че бяхме 3 танка, пак никой не му обърна внимание и човекът направо се огъна да ни държи живи, добре че хог и дива са доволно селфсъстейнт. Но знаех какво се слчва зад мен, ама ми идват войник и хог, специално да ми чупят бариерата, барем с бригита покрай тях и надеждата бе някой друг да го пази, като играеш ориса последното нещо, което правиш е да обърнеш гръб на тия 3 героя :lol:

От друга страна джънк е от по-слабите дпс-и в момента, но ако има доста агресивни фланкъри в противника е приличен избор да пази съпорта. Въобще добре е поне единият дпс да стои близо до хийлърите, докато танковете и бригита се мелят напред. Щото докато това се случва най-вероятно дуумфист ще се опитва да заобикаля основното меле и скача директно на съпорта, ако думфистът знае какво прави, де.

пп. Загубихме защото те имаха заря а ние не, нищо че нашата дива й изяде един важен улт, когато спечелихме и рунда де. Техният райн беше компетентен, а и явно с повече опит от мен, но и зарята им беше он пойнт почти през цялото време, да не говорим, че доста я хранехме и беше нонстоп на висока енергия.

User avatar
RRSunknown
Elder God
Posts: 9421
Joined: Thu Nov 01, 2007 9:54 am

Re: Overwatch

Post by RRSunknown » Thu Nov 08, 2018 12:05 am

Играх няколко игри на къмпетатив вече класиран - ами нищо общо с куик игрите - беше си равностойно и поне засега попадам на разбрани съотборници. Коефицента ми на полезно действие РЯЗКО се вдигна срещу НЕсмърфове каквито срещам в тези игри. Няма го вече онзи Ханзо дето прави пет хедшота за пет секунди .
Ще се играе играта а се бях отказал за дълго време . :metal:

User avatar
трубадур
Ascendent
Posts: 4026
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Overwatch

Post by трубадур » Thu Nov 08, 2018 9:40 am

За мен снощи беше точно обратното, 4 поредни мача с едни и същи лумпени, които ги авойднах още на първия, системата работи явно, един дето просто си ни биха, нищо че взехме първия рунд :roll:
250 ср надоле, останалите 3 бяха добре и осъзнах колко много време играя и заебах, ебаси бота дето съм, поне съм на малко от златното оръжие на сомбра та сигурно ще пробвам 4/4 мода в аркадата

User avatar
трубадур
Ascendent
Posts: 4026
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Overwatch

Post by трубадур » Wed Dec 12, 2018 1:15 pm

Новите скинове са турбо греда, щета и тъга. Близърд барем малко да посвият крилата и да спрат с аутсорса. Сигурно от 2 години вече вътрешните тупани не са вадили нещо и всичко е поверено на външни лица. Освен арт дирекцията, която е тотално в гъза. То вярно, че по оувървача дали работят и 15 човека, 18 от които сървър рилейтед, което значи че и до ден днешен първите 2 дена на ивента се скипват, бах колко народ проплака от опашки дълги 20 000 иляди пустиняка, ама не може всичките артисти да са заети с друго или с карти, масово скиновете се рисуват отвън. Зими тва изречение.

От друга страна зимните версии на отборните скинове са мега, спирфайър вдовицата е бяла и задникът й никога не е изглеждал по-апетитно. То май всички са бели, де, че гледам и оня изрод бригита също е такава. И, да, това за ивента, зимните гейм модове са най-слаби. А близ ще карат с неебателен контент до края на света.

Иначе яко промени в героите. Бригита и Дуумфист на книга са по-малки военни престъпления, солджъра е бъфнат, тъй че дади ис бак, той не че е напускал, де, винаги е бил солиден галфон. Райн по принцип е силен дивак, но ся с бриг и дуум нърфовете може би дори ще е приятен за игра. Обаче очаквам Трейсър също да скочи отново, което за мен значи мама ис бак също. Сомбра за пореден път ще бъде навряна в трета глуха. Всичко до среден диамант ще мре от басчън или ще продължава да минава през на торбйорн оранжевата сперма, масово ще игнорират колко силна е Мей отново. Солта ще се лее на кило и тая игра трябва да я затворят най-после.

User avatar
трубадур
Ascendent
Posts: 4026
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Overwatch

Post by трубадур » Wed Jan 09, 2019 2:09 pm

Солджър е гей

https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/ga ... 730105.pdf

ако някой иска да чете, но текстът е с качество под това и на брандън сандьорсън, та четене на свой риск, картинките са хубави :spite:

User avatar
Matrim
Moderator
Posts: 4675
Joined: Mon Dec 22, 2003 10:58 pm
Location: Remedy Lane

Re: Overwatch

Post by Matrim » Wed Jan 09, 2019 6:14 pm

На официалния форум е весело след новината за Солджър. Открити хомофоби има бол, естествено, но по-култови са оплакванията тип "Ама аз не ща никакъв романс да има, gаy or straight". :P Все едно някой ги кара да четат тия комикси, които вече не са и комикси ами някакви разказчета да спестят някой долар за горките Активижън.

В същото време нърфнаха армъра и вече съвсем стана бойно поле на форума. :)
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

User avatar
трубадур
Ascendent
Posts: 4026
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Overwatch

Post by трубадур » Thu Jan 10, 2019 10:03 am

Дебилното е, че баш кат реших да изтрия играта вкараха тайм ивента с Ана, което ми е най-противното нещо евър, особено за гняс, дето е на 3 години - ама как иначе ще накарат хората да играят, нале. И този път, за разлика от Дива ивента, иконките са шит, ама ансамбълчето е доста арно. Освен това Ана ми е мейнът. Да не говорим, че на високо може да не е баш мъст пик вече, но покрай нърфа на армора и дива, които предстоят, а и колко силен е Лусио едва ли скоро време бабата няма да е мета. Плюс че ако рипър наистина направи завръщане двата им улта доста ебават света.

Относно дади 76 да не повярваш в редит са по-цивилни. Ама на никой не му бърка в душата колко зле е текстът на историйката. Майкъл Чу е с уменията на дан браун на стероиди и наративът му се лее като засъхнала кал.

бтв, има ли някаква официална информация, че туй ще бъде вече фрий ту плей, оти много такива теории пръкват напоследък и чилаците, набутали се с 15 акаунта се нервират.

User avatar
трубадур
Ascendent
Posts: 4026
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Overwatch

Post by трубадур » Tue Aug 27, 2019 1:27 pm

Нищо в гейминга не се равнява на първата една седмица в overwatch, ама и нищо не е толкова скапано като последвалите години след нея. Дори сега с 2-2-2 бетата, където заря и симетра са фрий победи (баси тъпаците са тия близърд сериозно), усещането за сговняна игра не е напуснало. Дори един мач до финала си не е забавен. В момента единственият ангажиращ герой, без да преувеличавам, е лусио, с бек ъп включване от вдовицата. Т.е. неща, които ти позволяват да си самостоятелен радват.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests