Steam/GoG/Origin/Uplay/Battle.net/Gmg/HumbleBundle/BundleStars/GamersGate/retail - sucks/къде, защо и как...

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderators: Yan, Roamer, AlDim

User avatar
трубадур
Ascendent
Posts: 3677
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Steam/GoG/Origin/Uplay/Battle.net/Gmg/HumbleBundle/BundleStars/GamersGate/retail - sucks/къде, защо и как...

Post by трубадур » Tue May 10, 2016 1:19 pm

... и защо немам пари за леб.

Става въпрос за PC и в общи линии, не е да си ги мерим колекциите, а кой къде предпочита да пазарува игри онлайн и защо - кои са му любимите платформи, какви са предимствата им, недостатъците, кой предлага най-добра защита, къде те третират най-добре и т.н. И разбира се, лични впечатления, говорим за места, които се ползват от милиони души, нормално е да има различия в използването на услугите.

Почваме с бехемота, който за моя радост, макар да има безпрецедентен обхват, не се радва на монопола, който мнозина смятаха, че притежава.

Steam
Нещото, че е огромно, такова е, но amazon и ebay винаги са му били пряк конкурент и според моите лични впечатления, никога не е имал абсолютната хегемония, но и да се отрича влиянието на стийм ще е глупаво. Преди тях никой не си е и помислял за такива брутални намаления. Единственият DRM за комп, който от ден 1 е универсално приет без мрънкане. И докато наистина властваха всеки, с изкл. на близард, ламтеше за място в магазина на Valve. За известно време самата идея голяма компания да се отцепи от тях и да предлага собствена платформа беше немислима и едва ли не си подписваше смъртната присъда.

Но steam станаха твърде големи за свое собствено добро, пословични са проблемите им с бъгави игри, откровено счупени такива, никакъв контрол какво влиза, отчайващо слабата им връзка с клиенти, но...

Ако искаш да играеш легално игри, трябва да имаш steam.
+ Страхотни оферти
+ Стабилен клиент
+ Приличен вътрешен браузър, на някои заглавия загива, но след като се държи при безумно моднати игри на бетеста, не мога да му се сърдя
+ Може да се забавиха 10 години, но интуитивен модел на връщане на игри
+ Най-голямата ми сбирка е именно там, ексклузивните игри, които не стигат до steam и генерират някакъв интерес буквално се броят на пръсти и се ограничават до 2 компании

От това, че са най-големите следва и това, че хората вътре са пълен миш-маш.
За разлика от gog, където общността я държи идеята зад сайта, тук е пълно с кретени. Още не мога да повярвам, че хора с по 500-1000 игри в колекцията си рискуват да ги загубят с безумно поведение.

Най-големият минус на steam (че и всяка сходна платформа). Не притежаваш нищо тук, плащаш лиценз за ползване. Едва ли сървърите някога ще загинат, а и клиентът все пак позволява офлайн цъкане, но фактът, че не получаваш инсталационния файл е мега кофти. И при евентуален срив не ми се мисли щу терабайти ще трябва да накупя, за да имам всичко, инсталирано и работещо. Само за да изчезне при следващата преинсталация. Вярно че вървим към свят, където всичко е в постоянен режим на дообработване, ъпдейтване и т.н. - реално финиширан софтуер няма, но старото собственическо чувство ме тормози и кво като имам сигурно 100 игри, които едва ли ще инсталирам някога. Искам си файла. Което ни води до...

GoG

+ Няма DRM
+ Ако искаш - има, но клиентът им е само по желание и още не съм го инсталирал
+ Стари, нови, всякакви игри
+ Като че ли най-силната и смислена гейминг общност, поне що се отнася до PC
+ И те опитват да се мерят със стийм, стане ли дума за промоции - от 50 до 90 процента намаления
+ Игрите като цяло са евтини, все пак масово заглавията са стари
+ Плащаш с ДОЛАРИ
+ Достъп до инсталационните файлове
+ Възможност да си ги споделяш, меташ на други компютри, буташ у флашки, пълни права имаш върху копието си (както искам да бъде).

- не са в много добри отношения с някои от по-големите компании, което води до липса на заглавия, едва наскоро се спогодиха с бетеста и имаме отново фолаут.

Доста по-лесна връзка със съпорта, като цяло е място, което се наложи благодарение на отношението си към потребителите. Определено се опитва да гледа през очите им, вместо да им налага правила, щото така...

Не обичат да връщат пари, то кой обича, но връщане на игра, не е толкова лесно, колкото би трябвало. Поне при мен. Идеята им е да ти помогнат, ако има проблем, но ако вземеш, че купиш нещо, което май не ти е точно по вкуса и знаеш, че няма да играеш, ще се помъчиш да им го върнеш. Да не говорим, че най-вероятно си го копнал за 2-3 долара, тъй че донякъде ги разбирам.

Uplay

Сигурно най-мразената платформа, бъкана с бъгове и руски хакери. Лично аз не съм имал проблеми, но реално не я ползвам толкова често. А легендите за некадърността й са страшни. Имам само black flag, far cry 3 и дъртите заглавия от последния бъндъл на том кланси, rainbow six 1-3, сплинтър сел и т.н. Първото нещо, което направих беше да изключа синхронизацията с клиента и само стийм да вършее. Натам е песен. Дизайнът е доста джиджав и мазен, на вид е сладка програмка. Но имам минимален досег с нея и всяко юбисофт заглавие, което взимам е било от външен източник. Или направо от gog, където прескачам цялата плява. T.e. персийски принцове и рейман. Бе реално, колкото повече разработчици пускат игрите си в gog толкова по-малко ще гледам който и да е друг.

Origins


Ако има компания, която никога няма да пусне DRM-a, това ще да е EA. Трески там колкото щеш, но ориджин изглежда доста добре. Струва ми се, че поне тук имат правилен модел и са уцелили пътя. Не го ползвам въобще. Просто, щото нали, EA, и все пак мас ефект, dead space и драгън ейдж все още ги има в setam. Но... имат услуга, която се казва origin access, която само за 4 евра на месец ти дава пълен достъп до избрани заглавия. За момента са малко, стари, но качествени. Освен това обещават да добавят цялата мас ефект трилогия, trine и т.н. И как се вика за един месец можеш да изръшкаш прилична част от каталога им за 10 лева, както и ако уцелиш месеца да получиш няколко дни достъп до бъдещи заглавия. EA може да са всякакви, но поне претопяват кадърни студиа и за тях работят едни от най-добрите. Лошото е, че канализират уменията им по неадекватен начин. Но пълните трилогии за драгън ейдж, дед спейс, три батълфилда, titanfall, this war of mine, banner saga, симсове и неколко фифи са си предложение, откъдето и да го погледнеш. Не ги притежаваш, плащаш за да ги разцъкаш ЦЕЛИТЕ, ако искаш да ги купиш имаш постоянна отстъпка, а ако уцелиш и с диво намаление си е оферта. И сериозно се замислям, като ми се отвори някой по-спокоен месец да пробвам. Щото за тия 10 лева получаваш сигурно, особено ако се зарибиш едно 1000 часа разнообразен и качествен геймплей. Стига да ги имаш тия часове.

Battle.net

Всичко близардско, аз съм аут. По едно време блъсках малко хартстоун, и тва ми е. Единственият WoW дето съм играл е пиратски, изгърбен ванила сървър, където максимум левел беше 255 и максимум брой на играчи беше 50. Т.е. няква игра с графиката на вов. Пробвах после оригинален и замрях от скука. Близард не е моята компания.

Сайтове:

Humble Bundle
е истината. Страхотни компоти от игри за почти никакви пари, ако решиш. Лицензирани отвсякъде, супер бърз сайт, лесен за плащане, не те товари с излишни регистрации, само ти трябва работещ пейпал. Освен това ти дава възможност да пропускаш DRM, стига самата игра да позволява и да не се занимаваш със стийм.

Другото им въведение в последните месеци е да се абонираш за 12 долара на месец и да те изненадват с пакети, където в едно блъскат инди заглавия и високобюджетни патаклами. Още го пропускам, защото досега всяка от водещите (най-скъпа) игри в пакета я имам. Ако трябва да сме честни на ориджин планът ми се струва по-приемлив, но там те ограничават, докато тук е идеята е сам да си правиш подарък, без да знаеш точно какъв и всеки месец да те изненадват. Дали вече ще е приятно или не е друга тема.

Bundle Stars второто голямо нещо в бъндъл средите. Не знам какво бяха направили и щу свирки изсвирили, но mad max беше на 60 процента намален две седмици след излизане, 75 отстъпка за shadow of mordor месеци преди steam дори да помисли да пада на 50 процента. Целят FEAR пакет си стои на 5 долара половин година вече. Големи и малки кадърни игри, както и огромно количество боклук е намален до безумие и то по лицензирани канали.

greenmangaming - целогодишни намаления, но за мен цените са в паундове, още нямам направена поръчка от него, но е един от сериозните и безопасни магазини. Плюс дава реферали, демек май можеш да правиш кинти, ако някой пазари през твоя линк, май... може и вече да го няма.

GamersGate - последният сайт за ключве, на който ще обърна внимание. Можеш да трупаш точки в него и да пазаруваш с тях, освен с пари. Солидни промоции и традиционни високи намаления.

IsThereAnyDeal - следи целия интернет за най-ниска цена на почти всяко едно заглавие. Дава ти и съпоставки във времето как е вървяла дадената игра, както и най-ниската й цена през цялото й съществуване, давайки ти точна перспектива какво можеш да очакваш и на какво да се надяваш. С др. думи Shovel Knight нема да я намериш под 33 процента още дълго време.

В общи линии това са ми основните канали за намиране на заглавия, тествани и са реално гарантирано безопасни. Няма да те завлекат с пари или крадени ключове. Само ще те прецакат с недовършени и бъгави игри, за които ще искат 60+ долара. Но вината за това лежи другаде.

User avatar
RRSunknown
Elder God
Posts: 9369
Joined: Thu Nov 01, 2007 9:54 am

Re: Steam/GoG/Origin/Uplay/Battle.net/Gmg/HumbleBundle/BundleStars/GamersGate/retail - sucks/къде, защо и как...

Post by RRSunknown » Tue May 10, 2016 11:24 pm

Steам не ги тача особено след като ми откраднаха стария акаунт и не ми го възстановиха. В момента имам там само CS , свободни игри и каквото са ми подарили.

От Близард също ми откраднаха един акаунт но ми го възстановиха за часове след като се оплаках и ми подариха игра - експанжън на WoW. Пък и директно пазарувам директно с дебитната карта за секунда без проблем.

User avatar
termit
Aes Sedai
Posts: 1704
Joined: Thu Jan 15, 2004 5:04 pm

Re: Steam/GoG/Origin/Uplay/Battle.net/Gmg/HumbleBundle/BundleStars/GamersGate/retail - sucks/къде, защо и как...

Post by termit » Wed May 11, 2016 9:24 am

В момента съм само на GOG и Steam, в тази последователност. Откакто GOG взеха да си разширяват каталога сериозно, си купувам игри от Steam само ползват Steam-ското DRM и ако преценя, че няма никакъв шанс след време да ги пуснат в GOG-а. А, и трябва да са намалени също ;) Нещо важно за Steam - не всички игри, които се продават там, ползват Steam-ския DRM. Така че е напълно възможно да си купиш игра през Steam, и тя да си е твоя (стига да няма вграден някакъв 3-rd party DRM). Вярно, не ти дават инсталатор, но в такива случаи е достатъчно да си зипнеш играта и после да я разпакетираш на друга машина.

Origin и особено UPlay не се виждам да ползвам дори и в далечно бъдеще. От игрите, които вървят само с Origin, бих играл евентуално Mass Effect 3, но и в момента беклога ми е толкова огромен, че изобщо не бързам. Ubisoft са ми твърде противни, още откакто обсраха HOMM 5, без да говорим за останалите им простотии, така че от тях скоро няма да си купя нищо.

Ползвал съм клиента на Близард само за да пробвам Hearthstone, така че нямам поглед там. Във всеки случай не съм им от целевата група, нямам желание да играя нито една от игрите им.

HumbleBundle-а е як, но спрях да го ползвам и него вече. Просто ми се събра твърде голям беклог, за да купувам игри, които няма да играя, на килограм и за без пари - според мен това е неуважение и към труда на разработчиците, и към моя труд.

Забравил си да споменеш Windows Store :twisted:, или иначе казано, смрадта дето не се пипа и с гумени ръкавици. Нормално не бих повдигнал въпроса, ако не бяха Skulls of the Shogun преди няколко години, и осъвременения Gears of War сега. Тъй като имам платен уин 10, нямам проблем да го ползвам на теория. На практика мога само да цитирам един наш политик от началото на прехода: За бога, братя, не купувайте!
Интерфейсът е зле, цените са малоумни, и това прилича на достоен наследник на GFWL. Колкото по-бързо на Майкрософт им се избие идеята да пускат високопрофилни игри на него от главата, толкова по-добре.
Elves dig rocket launchers.

Amikae
Ascendent
Posts: 4089
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:07 pm

Re: Steam/GoG/Origin/Uplay/Battle.net/Gmg/HumbleBundle/BundleStars/GamersGate/retail - sucks/къде, защо и как...

Post by Amikae » Wed May 11, 2016 9:50 am

Разбирам антипатията, която хората биха имали спрямо Steam.

За съжаление обаче това е и платформата с най-голямото community. Не е толкова до каталога ми, колкото до факта, че повечето ми онлайн другарчета са там. Пък и самата платформа не е чак толкова лоша, най-вече заради факта, че всеки продукт получава тежка критика. Steam не модерира и не скрива какво е мнението на хората за дадена игра.

Всъщност нито една друга платформа не ми прави живота толкова лесен когато се чудя дали да купя някоя игра или не. Просто отварям страницата и в Steam, и чета впечатления и ревюта. И ревютата не са от някакви полуанонимни платени ревюиращи ала-геймспот, а от линкнати акаунти, където пише колко часа е играно от съответния акаунт.

Скапаните игри са заливани от критики, докато готините от хвалби.

Якото е, че Valve са твърде големи за да ги притискат някакви пъблишъри, което им позволява да правят това, което правят.

Ако в момента го нямаше Steam, цялата PC платформа щеше да е fucked. Fucked от мизерни индита, fucked от алчни пъблишъри EA/UBI/ACTI и т.н. GOG са прекалено нишови за да правят това, което Steam прави. Steam е полезен дори за хората, които не го ползват, защото в PC гейминга има много посредственост, която се разбива и потъва в дебрите на Steam. В крайна сметка никой не ви кара на сила да купувате Early Access Green-lit игри. Това всеки си го прави на свой риск.

Обаче Steam позволява да научиш от хора вече купили играта, дали си струва да я купиш дори в Early Access. Dirt Rally е чудесен пример за игра, която беше яка дори в Early Access. Фундаменталните функции на играта бяха имплементирани, просто не беше content complete и все още се правеха фини настройки по хендлинга и се тестваше съвместимостта с различен racing hardware и т.н.

Освен това на мен също ми откраднаха акаунта преди време, но ми беше нужно само продуктов ключ на една от игрите, които имах на него и съпорта им ми го възстанови още на същия ден. Сега вече има няколко степенна защита. За да се логне някой в акаунта ви не от вашето PC, трябва да ви е откраднал и мейла закачен за акаунта ви, за да си аутентикира PC-то. Иначе паролата ви му е непотребна. Също можете да си закачите отделен аутентикатор, подобен на тези в WoW, който да ви върти паролки всеки 30 секунди, които само вие може да видите и т.н.

Да, Steam e форма на DRM, но е и единственото нещо, което въвежда ред в хаоса на PC гейминга. В един идеален свят, щяхме да си купуваме всичко от GOG, който има потенциала да го постигне, но ще минат години преди това да стане.

User avatar
трубадур
Ascendent
Posts: 3677
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Steam/GoG/Origin/Uplay/Battle.net/Gmg/HumbleBundle/BundleStars/GamersGate/retail - sucks/къде, защо и как...

Post by трубадур » Wed May 11, 2016 11:24 am

Windows Store дори не ми е минало през главата да го споменавам, идеята ми беше да споделя местата откъдето пазаря или мисля да го правя. Макар като повечето хора с никакво време и претъпкан каталог да се мотая основно в GoG и Steam.

Както и да споделяме положителни и отрицателни страни на магазините. Като цяло GoG и след последната година Steam са еталонът за за това как трябва да се прави. Свободен достъп до мнения на играчите, действаща общност, която въобще не си мълчи или поплюва като тръгне да е недоволна, освен слепите фенбойчета (било то на дадена игра или на самата платформа) и както се вика имаш достъп до сърцето на индустрията. Всички други са прекупвачи и зависят от тези две компании. EA и близард са сигурно единствените с ресурсите, които могат да се борят със Steam. Юплей - квито ид а са юби, не смеят да играят соло и просто ти хвърлят още един DRМ отгоре, който никой не желае, може аз да нямам проблеми с него, но както казах, огромното количество хора с хакнати акаунти и какво ли още не говорят за сериозен проблем в системата. Обаче се опитват да печелят добра воля и всичките им добри стари игри ги има и в GoG. Дори EA го направиха.

Според мен е добре да ги има, от origin в последно време няма оплаквания и сериозно я обмислям, сайтовете които споменах, въобще конкуренцията е смазваща в момента и в същото време всеки гледа да спазва правилата. И донякъде са върнали контрола в ръцете на самите дистрибутори. Тъй като намаленията вървят еднакви навсякъде и ти се дава възможност да се възползваш от магазина, който те третира най-добре.

От друга страна - някой ползвал ли е ключове от сивата зона на търговия?

Тук има доста интересна статия за тях (идваща от полигон от всички хора, които все пак с ескейпист май останаха най-незасегнати от кочината, която беше геймъргейт), където човек може да се наслади на реален журнализъм (колкото и да е рядко срещано в гейминг пресата) Статията е от миналата година, но мисля, че е все още валидна:
http://www.polygon.com/2015/2/9/8006693 ... game-codes

User avatar
AlDim
Elder God
Posts: 5674
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm

Re: Steam/GoG/Origin/Uplay/Battle.net/Gmg/HumbleBundle/BundleStars/GamersGate/retail - sucks/къде, защо и как...

Post by AlDim » Wed May 11, 2016 11:32 am

Аз ползвам Steam и GOG. Origin го бойкотирам откакто EA отказаха да пуснат Mass Effect 3 на другите магазини. Blizzard са тотални мизерници също, но там човек не е като да има избор. Беше особено забавно като ми хакнаха акаунта там. Обясняваха ми как това трябва да е заради имейла ми, въпреки че в новините се тръбеше точно обратното.

Steam е номер едно откъм селекция и средства за организация и ъпдейт на заглавията, така че обикновено взимам повечето игри от тях. GOG ми е за стари или класически стил игри. GOG Galaxy е много добър клиент, радва ме, че решиха да последват стъпките на Steam с автоматични ъпдейти.

User avatar
Martix
Mistborn
Posts: 1384
Joined: Mon Aug 21, 2006 12:44 pm
Location: selfmade plain

Re: Steam/GoG/Origin/Uplay/Battle.net/Gmg/HumbleBundle/BundleStars/GamersGate/retail - sucks/къде, защо и как...

Post by Martix » Wed May 11, 2016 6:18 pm

Ползвам само Стийм, защото е най-голямата платформа, а много мразя да си инсталирам 50 различни клиента на компютъра. Дори мисля да скипна Quantum Break, the hell with Microsoft и техния store. Изкуствената ексклузивност на неща трябва да се наказва.

GoG са пичове, но им липсват финансови ресурси да се състезават, а останалите магазини са още по-малки.

Humble Bundle е най-ужасното нещо, случвало се на гейминга след изобретяването на DLC-то. termit го каза много добре. Едновременно си купуваш твърде много игри, които накрая естествено не играеш, и то за твърде малко пари, от което губят dev-овете. Изобщо, сегашното състояние на инди пазара е плачевно и направо си ме отказа дори да се пробвам в него. Твърде много игри, твърде малко играчи.

Колективното геймърско общество дължи на Стийм дигитализацията на пазара, която е нещо страхотно, позволи да се случи възходът на индитата, обаче по същата причина се случи и инди балонът, така че съм със смесени чувства.
Май май хората са си виновни. Публишърите само се съобразяват с пазара.

Сори за офтопика, ама няма къде другаде да си кажа.
Man has always assumed that he was more intelligent than dolphins because he had achieved so much...the wheel, New York, wars and so on...while all the dolphins had ever done was muck about in the water having a good time. But conversely, the dolphins had always believed that they were far more intelligent than man...for precisely the same reason.

User avatar
Claymore
Ascendent
Posts: 4669
Joined: Sat Sep 12, 2009 9:55 pm

Re: Steam/GoG/Origin/Uplay/Battle.net/Gmg/HumbleBundle/BundleStars/GamersGate/retail - sucks/къде, защо и как...

Post by Claymore » Wed May 11, 2016 8:56 pm

Аз не съм спрял Хъмбъл Бъндъл, но все по-рядко купувам оттам, и то само ако настина има игра която много искам за сравнително скорошно изиграване. Иначе последните ми 10 покупки, да кажем примерно, са от Стийм, от ГОГ наскоро не съм купувал, но като цяло те са ми източниците. Преди купувах сегиз-тогиз от IndieGameStand, на някои доста готини инди игрици съм попадал, като платформърчето Bleed, но съм спрял. Иначе винаги при намаления ползвам IsThereAnyDeal и сравнявам преди да купя. Като цяло съм забавил темпото с купуването, щото вече цялостния беклог между ГОГ и Стийм бие към 420-30, при все че в Стийм съм си ги разкатегорил и имам игри от разни бъндъли, които не бих играл изобщо или бих в случай на крайна скука. Ползвал съм Origin и Стийм за да цъкам игри които имам от другаде, като разни Убисофтски и Алиса. На Стийм обаче ме дразни тенденцията ревюта които нито са особено информативни, нито смешни, да бъдат ъпвоутвани като полезни вместо смешни и да заемат първите 10 слота. В ГОГ всички ревюта са сериозни и по ми харесва как е направено.

Впрочем, знам че не е тук мястото, но ако някой някога се хване да цъка отново Borderlands 1 и 2, да ме добави, щото хората с които бях почнал кооп превъртане се отказаха, и ми седят недоиграни. Ето ми го профила - http://steamcommunity.com/id/sunstealer_94/
Mouthpiece drawn, got a verbal armory
Stack bodies, not figurines
Move beneath the surface, submarine
I'm half machine, obscene with a light sword
Look inside the brain, it's a riot in the psych ward
What you standing on the side for?
Roar like a lioness, punch like a cyborg

User avatar
RRSunknown
Elder God
Posts: 9369
Joined: Thu Nov 01, 2007 9:54 am

Re: Steam/GoG/Origin/Uplay/Battle.net/Gmg/HumbleBundle/BundleStars/GamersGate/retail - sucks/къде, защо и как...

Post by RRSunknown » Wed May 11, 2016 9:54 pm

В момента за пореден път не мога да се логна в стийм - чудни са просто :metal:

User avatar
armageddon
Forsaken
Posts: 2936
Joined: Tue Jan 13, 2004 10:24 am

Re: Steam/GoG/Origin/Uplay/Battle.net/Gmg/HumbleBundle/BundleStars/GamersGate/retail - sucks/къде, защо и как...

Post by armageddon » Thu Jun 09, 2016 10:43 am

Някой ако иска код за System Shock 2, нищо че е безплатен още 29часа в гог, или Baldur's Gate 2 пак там, да се обади ...

User avatar
Вашта леля
Scholar
Posts: 128
Joined: Thu Dec 03, 2015 10:29 pm

Re: Steam/GoG/Origin/Uplay/Battle.net/Gmg/HumbleBundle/BundleStars/GamersGate/retail - sucks/къде, защо и как...

Post by Вашта леля » Thu Jun 09, 2016 12:48 pm

armageddon wrote:Някой ако иска код за System Shock 2, нищо че е безплатен още 29часа в гог, или Baldur's Gate 2 пак там, да се обади ...
Аз за Балдура :oops:

User avatar
трубадур
Ascendent
Posts: 3677
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Steam/GoG/Origin/Uplay/Battle.net/Gmg/HumbleBundle/BundleStars/GamersGate/retail - sucks/къде, защо и как...

Post by трубадур » Sun Nov 13, 2016 9:36 pm

В Uplay Far Cry 3 Blood Dragon e безплатна. Явно от юни месец за почнали да раздават всеки месец по една игра и то все качествени заглавия (с изкл. на The Crew). И декември ще има подарък. Доста точни пичове - определено се опитват да върнат вярата в тех си. Пък и боднах в последната минута намалена с 50% Rainbow Six Siege, барем се откъсна малко от Overwatch.

User avatar
трубадур
Ascendent
Posts: 3677
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Steam/GoG/Origin/Uplay/Battle.net/Gmg/HumbleBundle/BundleStars/GamersGate/retail - sucks/къде, защо и как...

Post by трубадур » Fri Dec 16, 2016 7:11 pm

Всичките игри от тая година, дето Uplay пускаше безплатно са събрани в бъндъл за всеки до 18 декември. The Division също са го пуснали на фрий уикенд да се пробва от простолюдието и то след супер солидния и качествен ъпдейт. Ubi доста червени точки се заформят да оберат. Rainbow six получи официално потвърждение, че има още една година на фрий ъпдейти, а вчера пуснаха и нещо доста чакано от как е излязла играта - бъфнат Тачанка. Бе почнаха да слушат фенската си маса и трупат положителност.

User avatar
Claymore
Ascendent
Posts: 4669
Joined: Sat Sep 12, 2009 9:55 pm

Re: Steam/GoG/Origin/Uplay/Battle.net/Gmg/HumbleBundle/BundleStars/GamersGate/retail - sucks/къде, защо и как...

Post by Claymore » Fri Dec 16, 2016 7:28 pm

Малко късно май, предвид Вивенди как ги налазват за хостайл тейкоувър. Ма хванах аванта, тъй че съм доволен. :)
Mouthpiece drawn, got a verbal armory
Stack bodies, not figurines
Move beneath the surface, submarine
I'm half machine, obscene with a light sword
Look inside the brain, it's a riot in the psych ward
What you standing on the side for?
Roar like a lioness, punch like a cyborg

User avatar
трубадур
Ascendent
Posts: 3677
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Steam/GoG/Origin/Uplay/Battle.net/Gmg/HumbleBundle/BundleStars/GamersGate/retail - sucks/къде, защо и как...

Post by трубадур » Fri Jan 20, 2017 10:03 pm

Най-после си турнах ориджинс :panic:

и даже ще преиграя мас ефект 2 (безплатна е в момента там), дето си мислех, че никога няма да направя... просто предишното ми разцъкване остави най-трайния отпечатък в гейм историята ми, плюс че играех дебилно и получих най-качественото си приключение в игра евър!!!!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests