Page 1 of 10

Destiny

Posted: Tue Sep 09, 2014 11:25 pm
by Roland
Image


Първата ми евър онлайн игра и ме е срам колко се зарибих. Подхванах я в 2 през нощта и цъках до 7 сутринта. Засега нямам кой знае какво да кажа, а и каквото и да кажа, сигурно ще звучи лейм, така че...

Posted: Wed Sep 10, 2014 1:06 am
by Roland
А, и бтв малкият дроун, който се влачи с теб, е озвучен от Питър Динклидж. Уин.

Posted: Wed Sep 10, 2014 12:30 pm
by Amikae
Един приятел си купи PS4 + Destiny бъндъла и вчера ънбоксвахме, и цъкахме. Голям хайп беше и ся, като имам време, ще ходя да го гледам как джитка. :)

Posted: Sat Sep 13, 2014 11:28 am
by Xellos
Мааму деа как може да няма за ПЦ беее :(
нямам идея дали е скъпо така, ама ако не трябваше да купувам кола другата седмица щях да се замисля ;(

https://www.ozone.bg/igri/konzoli/sony- ... ny-bundle/

Posted: Sat Sep 13, 2014 1:02 pm
by Roland
Играта е убийствена. За четири дена съм навъртял къмто 30-тина часа сигурно. Няма такава зарибявка, а дори не съм приключил историята - има толкова много страничен шайт, който е нема такъв кеф да го правиш.

Posted: Sun Sep 14, 2014 12:12 pm
by AlDim
Интересното е, че играта получи що-годе посредствена реакция от гейм пресата...
http://www.metacritic.com/game/playstat ... ic-reviews

Posted: Sun Sep 14, 2014 5:10 pm
by RRSunknown
Е да е ама всички по авторитетни издания още нямат ревю наблягайки дълбоко, че такава игра се ревюира след дълго игране .

Posted: Sun Sep 14, 2014 7:18 pm
by Martix
Не е като Бънги да не го предвидиха :

http://www.gamespot.com/articles/bungie ... 0-6422161/

:D

Posted: Sun Sep 14, 2014 7:55 pm
by AlDim
Load of crap:

"Dague also said that Destiny "really begins" at the level cap of 20, which is something you often hear about massively multiplayer online games like World of Warcraft. At that point, you can keep improving your Guardian by getting better gear and taking on the endgame raids with your friends."

Точно в УоУско грайндене и липса на други инициативи за цъкане ги обвиняват ревютата досега.

EGM, GameSpot, Giant Bomb и Escapist са четири от най-големите издания, не пуснаха ревютата веднага и са с по-сериозни критики от ентусиастите, които се изказаха първи.

Как да е, аз не мога да отсъждам, докато не пробвам, а няма да пробвам, защото 1) Няма да си купя PS4 за една игра и 2) Не мога да дишам УоУване с лек елемент на 3) Activision да го духа. Вместо това ще си цъкам Borderlands 2.

Posted: Sun Sep 14, 2014 8:05 pm
by Martix
Точно тези 3 точки важат и при мен.

Иначе играта изглежда доста pretty на трейъри, но не знам на коя компания са плащали за маркетинг, но трябва да си искат парите. Последната седмица преди релийза пуснаха толкова глупости, че ако случайно щях да купувам, щях да се откажа.

То не беше горното "Не вярвайте на ревютата, играта ни е яка, пък!!!", то не беше "Играта ни е толкова огромна, че никой никога няма да може да я превърти, защото видите ли за да я превъртите трябва да биете на pvp всеки играч на сървъра, а дотогава ще се регистрира някой нов играч и тн и тн., get it? get it?" ...
изобщо голям майтап. :lol:

Posted: Sun Sep 14, 2014 8:10 pm
by AlDim
Borderlands 2 е огромна игра също. Но със супер разнообразен геймплей, мега забавна история и с много по-малък фокус върху грайндене. Със сигурност и не "започва наистина" след 20-то ниво.

Posted: Wed Sep 17, 2014 5:28 am
by AlDim

Posted: Thu Sep 18, 2014 9:47 am
by Roland
Не знам, на мен ми трябваха два дена, за да се зарибя брутално. Не схващам какъв им е проблемът на ревюиращите, но и не съм си давал труда да чета ревюта. Твърде зает съм да играя като наркоман ^_^

Posted: Wed Sep 24, 2014 5:44 am
by Roland
Дам, попрочетох разни ревюта и в общия случай когато са позитивни, хората са си дали труда да се отдадат на long haul experience. Това е ММО, не можеш да му видиш добрите страни за един ден игра, което често е времето, с което ревюиращите разполагат. Повечето критики са идиотски, в стил "що не е по-ясна историята".

Ениуей, играта е убийствена, тва го казвам с над 70 часа изиграни към момента.

Posted: Wed Sep 24, 2014 3:11 pm
by Claymore
Но от друга страна, ако отнема чак толкова време да стане интересна в сравнение с УоУ, ЛоЛ, CS, Guild Wars или други MMO-та, не можеш да виниш хората че са недоволни. В тази връзка:
Spoiler: show
Image