Wolfenstein: New Order

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderators: Yan, Roamer, AlDim

User avatar
penzata
Jaghut Tyrant
Posts: 1858
Joined: Thu Dec 10, 2009 7:13 pm
Location: between the planescapes
Contact:

Re: Wolfenstein: New Order

Post by penzata » Mon Nov 06, 2017 1:28 pm

AlDim wrote:
Mon Nov 06, 2017 9:08 am
Забелязах, че доста хора се оплакват колко трудна била играта спрямо първата част. Сигурно играят с геймпад. Тази игра е направена за клавиатура и мишка и изисква точност.
Нищо не мога да кажа за ню колоса; следващите думи са за ню ордъра. :ninja:

Аз съм откърмен да пуцам с мишляк и клавиатура, тъй че шутъри (и фърст и търд) са ми мъка с геймпад. Ню ордъра го бъцам на плейстейшъна, ся. :mrgreen:
Най-вероятно, заради Ънчартед 4-ката (и крашинга ѝ, който почти избутах :spite: ), с която ги играя успоредно, Волфенщайна го бъцам стелт, на юбер трудност, просто защото звучи зарибено. :lol:
Минал съм една четвърт от играта; еми, на юбер, с геймпад и използващ стелт и кавър механиките ѝ (които са страооотни), играта е почупваща и изобщо не ми се вижда трудна. Почти съм вдигнал всички стелт пъркове, та Волфеншайна си е направо божествен. Барабар с всичко друго, което и @AlDim, и @трубадур казаха като плюсове, Ню Ордъра е баси и почупващия шутър. :yay:

User avatar
Xellos
Moderator
Posts: 18943
Joined: Fri Apr 02, 2004 10:08 pm

Re: Wolfenstein: New Order

Post by Xellos » Mon Nov 06, 2017 5:09 pm

Еми в Колоса малко разреждат елементите на шутъра, и перковете ми се видяха хем опростени хем по-трудни за фармене. Стелта е по-зле от в Ордъра, тия алармаджиите не виждам начин всички да се избият тихо.
Иначе оръжията са си се клишетата + няколко убер машини и дизел вариант на BFG. И панзерхаунд! :heart:
Явно дори над ултра на ПЦ-то лицата не изглеждат като на клиповете в ютюб, прецакали мощно лицето на Аня баси, хем имат готовите модели от Ордъра сигурно, и ебахти урода е измислил към края една сцена с нея, там с махането на якето...
Явно са направили един списък, кой могат да скандализират още на Ubermax и са отмятали точка по точка. :mrgreen:
Повече ми хареса ЛСД таймлайна с младия кретен.
Направих си ачивмента да сритам оня дядка легнал на пода на Венера :D.
MSDGA!

User avatar
AlDim
Elder God
Posts: 5604
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm

Re: Wolfenstein: New Order

Post by AlDim » Mon Nov 06, 2017 7:14 pm

Нищо му няма на стелта, просто изисква различен подход.
https://m.youtube.com/watch?v=Cl7p7D0BdVM

User avatar
Xellos
Moderator
Posts: 18943
Joined: Fri Apr 02, 2004 10:08 pm

Re: Wolfenstein: New Order

Post by Xellos » Tue Nov 07, 2017 7:51 am

Еее тоя баш подход явно иска далеч по-добър тайминг от моя. :(. Това не знам от колко опита е записано така перфектно. :? В ню ордъра хедшотите с патлака и ножа работеха пъти по добре. От друга стана, като фейлна има още повече нацита за отстрел та пак доставя. :ninja: Уви в тая част няма някви минибосчета по сценарии дето "да си получат заслуженото", главно рутинен траш :(. Тоя рециклаж с досадната Енигма на нивата, не е зле (откъм мисии)... ама за останалото трее си некъф нолайф колектър на рандъм абсолютно ненужни боклучета до 100% да я минеш. :dunno:
MSDGA!

User avatar
AlDim
Elder God
Posts: 5604
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm

Re: Wolfenstein: New Order

Post by AlDim » Wed Nov 08, 2017 8:15 am

Излязоха нови мисии с нови персонажи (за да ни зарибят да си купим Season pass-а) и са супер готини! :yay:
Стелтът в нивото с мацката е велик бтв!

User avatar
Martix
Mistborn
Posts: 1307
Joined: Mon Aug 21, 2006 12:44 pm
Location: selfmade plain

Re: Wolfenstein: New Order

Post by Martix » Sat Sep 08, 2018 6:52 pm

Врътнах New Colossus-а - еми не е същото братлета. Няма я спойката между различните елементи, която направи първата игра contender за топ шутър листовете, 2-ката просто не е better than the sum of its parts. Играх таймлайна с роборъката и историята е яко в джаза. Докрая не разбрах дали се взима насериозно, или е сатира, но не работи и в двата случая, най малкото защото геймплея се биеше с наратива във всеки възможен момент. Какви бяха тия емо монолози от Блазко, какви бяха тия бесни преигравания от злата вещица. Не са напипали баланса нещо, или аз съм твърде претенциозен за игра, в която трепеш нацита.

Геймплея е як само ако се цъка със стелт в началото на нивото, а като убиеш първия алармаджия минаваш на екшън мен моуд и ги избиваш. Ако решиш да играеш full stealth има супер много чакане гарда да се обърне и темпото умира. Ако играеш на фул-екшън играта става прекалено трудна ако играеш честно и тичаш из картата(играх на normal и ме размазваха в 90% от случаите като реша да се правя на рамбо) или твърде лесна ако застанеш зад някой ъгъл и нацитата започват послушно да идват един по един.
Не знам кой е решил да има такъв overload на ammo и armor из нивата, но вместо да постигнат целта си да изкопират Doom темпото по-скоро ме караха да спирам постоянно и да проверявам всяко светещо нещо, а светещи неща в тази игра има повече от нацита.

Нивата хем бяха още по-бомбастични от първата игра, хем не ми влязоха толкова добре, вместо да изпипат дизайна на нивата девелопърите са се занимавали да трайхардват да измислят нещо по-по-най и отсега чаквам финалния босфайт на 3-ката в която се биеш срещу мекахитлер робот на повърхността на слънцето.

Като цяло е много далеч от провал, но не е нещо, което ще запомня или ще преигравам в бъдеще.
7/10
Man has always assumed that he was more intelligent than dolphins because he had achieved so much...the wheel, New York, wars and so on...while all the dolphins had ever done was muck about in the water having a good time. But conversely, the dolphins had always believed that they were far more intelligent than man...for precisely the same reason.

User avatar
penzata
Jaghut Tyrant
Posts: 1858
Joined: Thu Dec 10, 2009 7:13 pm
Location: between the planescapes
Contact:

Re: Wolfenstein: New Order

Post by penzata » Tue Nov 20, 2018 10:02 pm

Накумих се тез дни да врътна The New Order най-накрая, стигнах до бъхтенето с Уайът (щот съм другата времева линия) на финала на последния чаптър и шибаната игра крашна. Пускайки я наново, ми каза, че сейвът е умрял и направи нов профил. И сега трябва да бъхтя цялото ниво наново. :< Дейба и бъгавата игра, дейба. Бъгваше ми досега некви врази и ги фрийзваше, и след това ги пускаше, когато си иска, да ме пуцат в гръб, ама това направо е ебаси смотаната работа.
Вал съм я и в тъпата игра. Ако ми мине, ще я въртя уикенда, иначе у кофата и изобщо няма да посягам на двойката.

User avatar
Xellos
Moderator
Posts: 18943
Joined: Fri Apr 02, 2004 10:08 pm

Re: Wolfenstein: New Order

Post by Xellos » Tue Nov 20, 2018 10:08 pm

Нещо в твоя телевизор е, при мене за 2-3 преигравания 1 път не ми е крашнала, а не е на неква нова машина или да съм я купил :) :roll:
MSDGA!

User avatar
penzata
Jaghut Tyrant
Posts: 1858
Joined: Thu Dec 10, 2009 7:13 pm
Location: between the planescapes
Contact:

Re: Wolfenstein: New Order

Post by penzata » Wed Nov 21, 2018 8:34 am

Играя го на конзола. :ninja:

Супер тъпо е направено, че прави само един сейв и като ми каза, че нещо се е бъгнал, не ми позволи да ъплоудна бекъпа, а директно направи нов. Вярно, че чаптърите са отворени, защото профилът работи, но ме хвана яд, че тъкмо да я врътна и трябва да преигравам целия чаптър.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests