Ролева игра на живо

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderators: Yan, Roamer, AlDim

Post Reply
User avatar
Gallean
Scholar
Posts: 128
Joined: Wed Feb 22, 2006 9:45 am

Ролева игра на живо

Post by Gallean » Sun Dec 01, 2013 9:15 pm

Събирам група за игра в София. Настроението е спейс опера, леко пълп, действието- изследователско, дипломатическо, военно. Системата ще бъде Севидж уорълдс, като познаването й е само желателно. Интересуващите се да ми пишат или на лично или на скайп: gallean_zliailia

User avatar
Lanelor
Farmer
Posts: 66
Joined: Mon Jun 11, 2007 9:51 am

Post by Lanelor » Sun Dec 01, 2013 10:13 pm

Аз се интересувам :D
Можеш ли да дадеш малко повече информация?

User avatar
Gallean
Scholar
Posts: 128
Joined: Wed Feb 22, 2006 9:45 am

Post by Gallean » Mon Dec 02, 2013 7:33 am

Какво по-точно те интересвуа?

Щом се появят няколко желаещи ще организирам среща да се видим и поговорим- на кой какво и как му се играе, да обсъдим концепции за персонажите. Ще се играе по възможност поне веднъж седмично, или в някое заведение (Ориндж, Дъ Гейм) или в моята квартира, ако имам причина да поканя хората :)

Водя разказвателно, предпочитам играчите ми да имат повечко инициатива, системата е лека, клони към средно силни персонажи в света (а не като повечето игри, в които се започва с много слаби герои).

Кампанията, която съм замислил, се отнася за последствията от гражданска война между извънземни видове, в която има дългосрочен интерес Консула-Шахиншах, избран "император" от електорите на Алфа-Кентавър (след западането на Земята там е човешкия център на култура, наука, индустрия, военно дело).

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest