Assassin's Creed 2

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

User avatar
Grumpi
Sorcerer
Posts: 394
Joined: Thu Jul 29, 2004 1:11 am
Location: Sigil

Post by Grumpi » Tue Apr 06, 2010 6:33 pm

Някой от компютърните специалисти може ли да ме светне какво да пипна, за да повиша пърформанса на щайгата. Нещо не намирам tweak guides.

Мерси предварително.
Image

User avatar
herairness
Jaghut Tyrant
Posts: 1983
Joined: Tue Oct 04, 2005 10:43 am
Location: varna

Post by herairness » Mon Apr 19, 2010 1:44 pm

Още съм на средата и то не защото малко играя, ами защото гледам във всеки град да направя и страничните мисийки, и перата да намеря, и глифовете с прилежащите им пъзели, и кулите, абе сичко дето го има. С две ръце и два крака подкрепям мненията на АлДим и Муад_диб! Просто няма аналог тая игра - кефи също като МЕ2, но по друг начин. Просто хората са направили якия дизайн от предната още по-як, мега рисърч и яко навързване в сценария, което дава в резултат просто много яко потапяне на играча в сторито и геймплея и много часове ултимативен кеф :)
Image

User avatar
Muad_Dib
Shadowdancer
Posts: 10972
Joined: Mon Oct 04, 2004 3:12 pm

Post by Muad_Dib » Mon Apr 19, 2010 2:03 pm

Подкрепям, играта си остава едно от най-печените заглавия за миналата година.

User avatar
Amelia
Moderator
Posts: 12921
Joined: Mon Aug 30, 2004 9:49 am

Post by Amelia » Thu Nov 28, 2013 9:49 am

Сашо ми изигра Assassin's Creed 2 и моите впечатления от нея са смесени. От една страна - ебаси красотата: Венеция и Флоренция са жестоко пресъздадени и дори цялата игра да се изчерпваше само с паркура из тях, пак щеше да е достатъчно (музиката също е гениална). От друга, цялата модерна част и псевдомистичната кабалистична помия накрая ми бяха безкрайно досадни, макар че си пасваха добре в сетинг с ДВЕ илюминатски групи. Просто мразя клишето за свръхразвити цивилизации, които са създали съвременния човек - майка ми и свекърва ми са ми надували главата с него достатъчно. Другият ми проблем е, че Ецио е някак... стерилен. Има потенциала да е мега як, но тоя потенциал си остава нереализиран отвъд няколкото яки лафчета. Накрая това с Родриго Борджия е дълбоко ВТФ докато човек не види ДЛЦто, в което Ецио претърпява някъв керъктър девелопмент консистентен със случилото се на финала. Изобщо, супер дълга игра с доста безсмислено действие и тъповата история, които могат да те отегчат ако не се опиваш от красотата на света. Доколкото виждам, някои от тея проблеми са разрешени в Brotherhood. Изгледах му началото и съм много доволна - само в тея няколко минути в персонажа на Ецио беше влян повече живот отколкото в целия Assassin's Creed 2. Нямам търпение да го видя нататък. Нямам търпение да гледам и паркур през най-любимият ми град, Рим. И разбира се, психопатите Чезаре и Лукреция (дано да са по-интересни от Родриго, който даваше индикации, че ще е як гадняр, ама накрая се оказа някъв никъв такъв). Почваме го утре.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

User avatar
The Dragon
Elder God
Posts: 8810
Joined: Wed Jan 14, 2004 9:03 pm

Post by The Dragon » Thu Nov 28, 2013 9:57 am

Quit while you are ahead. Това беше единствената добра в серията.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

User avatar
AlDim
Elder God
Posts: 5885
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm

Post by AlDim » Thu Nov 28, 2013 10:03 am

Brotherhood е най-добрата в поредицата. Има най-добрият сетинг, най-добре направените персонажи, най-разнообразният геймплей и най-готините битки. Формулата е докарана до перфектната й форма.

Уви, Revelations беше мега засрана и поредицата още се опитва да се възстанови...

User avatar
RRSunknown
Elder God
Posts: 9446
Joined: Thu Nov 01, 2007 9:54 am

Post by RRSunknown » Thu Nov 28, 2013 9:34 pm

AlDim wrote:Brotherhood е най-добрата в поредицата. Има най-добрият сетинг, най-добре направените персонажи, най-разнообразният геймплей и най-готините битки. Формулата е докарана до перфектната й форма.

Уви, Revelations беше мега засрана и поредицата още се опитва да се възстанови...
+1

User avatar
AlDim
Elder God
Posts: 5885
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm

Post by AlDim » Mon Dec 02, 2013 11:37 am

Дезмънд ще се смее последен на всички геймъри, които смятаха генетичните му спомени за безумни:

http://www.bbc.co.uk/news/health-25156510

ЕЕЦИО АУДИТООРЕ, wherefore art thou?

User avatar
Claymore
Ascendent
Posts: 4870
Joined: Sat Sep 12, 2009 9:55 pm

Post by Claymore » Mon Dec 02, 2013 3:37 pm

Един много готин тематичен фенарт:
http://fav.me/d62u3mm
Mouthpiece drawn, got a verbal armory
Stack bodies, not figurines
Move beneath the surface, submarine
I'm half machine, obscene with a light sword
Look inside the brain, it's a riot in the psych ward
What you standing on the side for?
Roar like a lioness, punch like a cyborg

User avatar
Amelia
Moderator
Posts: 12921
Joined: Mon Aug 30, 2004 9:49 am

Post by Amelia » Mon Dec 02, 2013 5:13 pm

ГЕНИАЛЕН Е!!! Искам я тая игра! :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Amikae
Ascendent
Posts: 4199
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:07 pm

Post by Amikae » Mon Dec 02, 2013 6:26 pm

лол за игри на Ubisoft от много години не съм давал кинти, но това бих си го купил! :lol:

Razaelski
Paragon
Posts: 555
Joined: Sat Jan 21, 2012 11:12 pm

Post by Razaelski » Sat Dec 21, 2013 3:21 pm

Brotherhood играя в момента Сингъл и Мулти. Можете да ме добавите ако искате - Razaelko в Uplay. Съвсем скоро ще си взема и Черният Флаг.
I believe there's another world waiting for us Sixsmith. A better world. And I'll be waiting for you there

User avatar
AlDim
Elder God
Posts: 5885
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm

Post by AlDim » Mon Feb 24, 2014 8:20 am

С някакво гигантско закъснение изиграх Revelations сега като съм тръгнал да изцъкам цялата поредица отначало с идеята да стигна до зарибяващо изглеждащия Black Flag.

Едно време бях започнал играта с огромно желание след страхотния Brotherhood, но вялото начало ме отказа по бързата процедура и оставих Revelations за неопределено време. След като реших да й дам втори шанс, определено не съжалявам. Даже бих казал, че това е една страхотна игра, разработена по определено не-страхотен начин, което я е осакатило неприятно. Потенциалът й би се разгърнал толкова по-добре, ако не я бяха правили за толкова кратко време. Развитието на Assassin's Creed геймплея е хем много правилно, хем дървено (примерно катеренето с куката). Историята има както страхотно написани моменти, така и болезнено дебилни - просто няма консистентност. Най-големият проблем са сцените с Алтаир. Едно на ръка, че моткането 10 пъти нагоре и надолу в крепостта на Асасините е безкрайно отегчително, но и цялата интрига там е развита по много сакат начин и Пикард фейспалмът беше неизбежен на няколко момента. Алтаир трябваше да стане дърд белобрад дядо, докато нещата се оправят донякъде.
Въпреки всичко това играта е пълна с безкрайно радващи моменти благодарение на Ецио, който още повече ми се затърди като най-любимия гейм персонаж. Озвучението му, а и доста от репликите му са просто прекалено гениални. Единствената слабост тук беше като цяло малко куцо развитата история с новата мацка. Не че женицата не ставаше, ама с подобни персонажки доказано може да се постигне много, много повече (за справки - Елена Фишър от Uncharted).
Краят на играта беше много странен. Хем Ецио беше невероятен и сам самичък направи епилога силен и въздействащ (особено велика беше репликата му като намери Алтаир в "библиотеката": "No books... no wisdom... Just you, fratello mio (my brother). Requiescat in pace, Altaïr", да не говорим за последвалия избор на Ецио), хем цялата работа с дженерик мастър расата и мега-развитата древна цивилизация отново разочарова капитан Пикард... Това което спаси положението в тези пълни с дълбоки тайни сцени беше музиката. Евала на Джеспър Кид!

Как да е. Давам на играта 7.5. А можеше да е толкова повече...

п.п. А как ми се иска някой да се хване и да направи подобна open world игра в древния свят, която е просто за древния свят, а не за шибани конспирации от космически пропорции...

п.п.п. Забравих да спомена най-важното! Мисията, в която Ецио и банда асасини отиват на турско парти, облечени като италиански минстрели, ще остане завинаги в гейм аналите като една от най-гениалните на всички времена. Особено песните на Ецио бяха безценни!

User avatar
Delegat
Aes Sedai
Posts: 1529
Joined: Mon Dec 25, 2006 7:53 pm

Post by Delegat » Mon Feb 24, 2014 9:55 am

Бих ти препоръчал да скипнеш тройката и директно да почнеш разкошната 4ка, няма да съжаляваш :lol:

User avatar
AlDim
Elder God
Posts: 5885
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm

Post by AlDim » Mon Feb 24, 2014 10:32 am

Не, няма да я скипвам.

Между другото тройката почва мега добре. Първият час с британския асасин е от най-добрите интродукции, които съм виждал последните години. Макар че предчувствам, че няма да задържи това ниво нататъка...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests