Grand ages of Rome - open beta

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Post Reply
inkheart
Paragon
Posts: 623
Joined: Tue Jul 27, 2004 5:38 pm

Grand ages of Rome - open beta

Post by inkheart » Mon Feb 16, 2009 8:43 pm

Ми начи тва е демо кампанията, плюс двата туториала, плюс вече мултплейър опция. Единствено трябва да се регнете, което става вътре в играта, без да пишете никъв cd-key. Може да се попуцаме малко в мулти.

http://3dzone.bg/grand_ages_rome/ - За DL

Моля, не смятайте темата за инвайт в конкурентен сайт, просто свалете и да поцъкаме
копи и пейст от сайта:
Представяме ви отворената бета на Grand Ages: Rоme. Това е разширена версия на демото (Grand Ages: Rome v1.02) с добавени възможности за мултиплеър.

Създаване на акаунти:

При избиране на опцията "Multiplayer" от основното меню на играта, ще Ви бъде поискано потребителско име и парола. Ако нямате такива, натиснете копчето "Create Account". За бетата не е необходимо въвеждането на сериен номер за играта.


Бележки:-
Текстурите на играта са намалени по размер за тази бета. В пълната версия на играта, текстурите ще са в нормален размер.
- Има една карта за игри за ранг. В бъдеще броят на картите може да бъде променен.
- Хемимонт Геймс си запазва правото да променя параметрите на бетата в бъдеще.
- За коментари, мнения, препоръки или за съобщаване за проблеми в играта, ползвайте форума:
http://3dzone.bg/game/grand_ages_rome/forums

Режими на игра за мултиплеър:

Custom game
Всеки играч може да създаде игра (за до 4 играча), в която да избере режима на игра и дали да се използва опцията за Team City.

- Team City - Ако тази опция е избрана, няколко играча могат да имат споделен контрол над един град - всички те ще могат да строят и контролират армиите свързани с този град. Талантите на всички играчи ще бъдат използвани при тази опция. Ако двама играчи са избрали едно и също семейство, техните таланти няма да имат удвоен ефект.

- Last Man Standing - Целта на играчите да победят всички останали отбори от играчи. Играчът се води за загубил, ако всички негови Outpost-и са разрушени. Този режим не може да бъде стартиран само с един отбор.

- 40 000 Denarii - Първият отбор, който притежава 40 000 денарии ще спечели. Ако всички играчи са от един отбор, те не съзтезават помежду си, а се борят съвместно да изпълнят задачата за най-кратко време.

- All Monuments - Пирвият отбор, който построи Coliseum, Circus Maximus, Pantheon, Philosopher Academy, Courthouse и Victory Column ще спечели. Всеки играч от отбора може да помогне с различен монумент. Ако всички играчи са от един отбор, те не съзтезават помежду си, а се борят съвместно да изпълнят задачата за най-кратко време.

- Defeat Last Barbarians - Отборът, който победи последното варварско село на картата, ще спечели. Варварите, които са съюзници на някой от играчите не се броят при определянето на победителя. Този режим може да бъде пуснат само на карти с варварско присъствие. Ако всички играчи са от един отбор, те не съзтезават помежду си, а се борят съвместно да изпълнят задачата за най-кратко време.


- King of the Hill - Различните отбори се борят за контрол на специфична зона от картата. Отборът, който задържи зоната за 10 минути, ще спечели. Режимът е позволен само на някои карти. Този режим не може да бъде стартиран само с един отбор.

- All in one - Този режим комбинира в себе си всички останали. Всеки отбор, който победи останалите, спечели 40 000 денарии или построи всички монументи, ще спечели. Условията за победа при 'King of the hill' и 'Defeat last barbarians' също са валидни за картите, на които тези режими са позволени.


------Препоръчителни системни изисквания:
2 GHz CPU, 1 GB RAM, ATI 9500 или по-нова, NVIDIA 6200 или по-нова с 128МВ RAM; вградените Intel-ски видеокарти не се поддържат! (добавка от мен: аз съм с вгрладена интелска на лаптопа и върви на минимални изисквания)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests