Топла патка с даунгрейдването. Оказа се, че е от лимитирана серия произведена в Япония с майчино табло TA-082 (
http://www.modchipstore.com/support/ind ... icleid=164), при която нормалният downgrade гори дъното (???).
Успяват да правят и за тях даунгрейдъри, но по-късно и по-нестабилни, т.е. на мен ми остава да чакам да се появи такъв за моя firmware и няколко десетки човека да си прецакат пспетата, докато съм сигурен че се е появил сигурен.
За момента, докато чакам си купих пес6 за 50 лв и смятам да си взема метъл гиър. Това на този етап ми е абсолютно достатъчно, като се има предвид, че съм накачил и доста снимки и филми на него... Бтв, ако някой има игра, която да обмени за известно време (за сега само с песа ми) да не се срамува.
Иначе - принципно рискът при даунгрейд не е чак толкоз голям - търсиш за твоя firmware, който има добри отзиви. Началните версии са от рода направи еди ква си директория, преименувай еди ква си директория еди как си, стартирай еди кво си, И НЕ БЪРКАЙ СТЪПКИТЕ, ЧЕ ЩИ СЕ ЕБЕ МАМАТА, последните са windows програма, която само стартираш, конектваш псп то и цъкаш некст.
Рискът при прецакване с даунгрейд е псп то ти е от това да му е нужно флашване на паметта до това да се "brick" не, който термин смятам, че е достатъчно красноречив.
Бтв ще излиза наистина нова версия псп, което ще е по-тънко и без голяма разлика в цената... И то първо в Европа???
Изводите от приказката:
1. Няколко часа повече рисърч в Интернет никога никога никога не са излишни.
2. Много съм тъп да са иба.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...