Page 1 of 1

Предложение за антибот системата при регистрация

Posted: Sun Nov 15, 2020 3:59 pm
by Валсо
Понеже се видях в чудо с тези герои, защото не ги знам кой на кого е герой и се наложи да пиша във фейсбук на някой от админите, реших да предложа нещо, което всички го знаят и ще е лесно за подреждане, а в същото време ботовете пак ще духат супата.
Та... предлагам в ляво да си останат сегашните герои, а вдясно да се подреждат герои от приказките на Братя Грим: Снежанка, Хензел, Гретел, Пепеляшка и Червената шапчица. Така, дори и тези като мен, които четат друг вид книги, ще могат да се регистрират, защото у нас едва ли има човек, от която и да е възраст, който да не знае героите на Братя Грим.

Re: Предложение за антибот системата при регистрация

Posted: Sun Nov 15, 2020 4:12 pm
by Moridin
Всъщност бая хора нямат идея кой герой е на Братя Грим, кой е на Шарл Перо, кой е на Андерсен и кой е на Езоп ;)
може да пробваме с възрожденци :mrgreen:
Инак радвам се, че разрешихме проблема ;)

Re: Предложение за антибот системата при регистрация

Posted: Sun Nov 15, 2020 4:37 pm
by Валсо
:)
С възрожденци не знам... Голяма част от народа не знае истинското име на Васил Левски - нещо, което се учи по история, а ти очакваш възрожденци да знаят. Ако ще е историческо, може вляво да изброите няколко български владетели, въпросът да е "Управлението на кой български владетел се нарича "Златният век"?", а вдясно да отива отговорът - един-единствен отговор.
Това някога беше въпрос за 50 лв. в "Стани Богат". :mrgreen:

Re: Предложение за антибот системата при регистрация

Posted: Mon Nov 16, 2020 12:47 pm
by Marfa
Е, надяваме се, че хората, стигнали до етап "регистрация във форум", ще успеят да напишат в Гугъл поне от втори опит "кое е истинското име на Васил Левски" и да отговорят. Все пак въпросите при регистрацията не са изпит по обща култура, а бариера пред ботове.