Хахаха

Moderator: Moridin
Вижте колко е лесно.Как да свалите жена според зодията й?
Жената ОВЕН (21.03. - 20.04.)
Жената Овен е много трудна за сваляне. При нея важи принципът – всичко или нищо. Трябва да я впечатлите с нещо голямо, не просто да и отворите вратата.
Жената ТЕЛЕЦ (21.04. - 21.05.)
Жената телец има нужда от много любов и внимание, постоянни подаръчета. Трябва да й демонстрирате често силата си. Изключително еротична фантазия ще ви помогне много с нея.
Жената БЛИЗНАЦИ (22.05. - 21.06.)
Близнаците са много пресметливи и ще искат да ви преценят добре преди да опитат с вас. Такива жени не можете да свалите в чата в интернет. Опитайте да ги впечатлите със знания.
Жената РАК (22.06. - 22.07.)
Раците са много чувствителни към закачки, луди глави. Опитайте се да ги развеселите като начало!
Жената ЛЪВ (23.07. - 23.08.)
Имате ли скъпа кола? Това е добро начало. Бъдете аристократичен, джентълмен, жертвайте се за нея и тя ще го оцени.
Жената ДЕВА (24.08. - 23.09.)
Девата лесно може да се окаже жената на живота ви. Те са стриктни, педантични, интелигентни. Владеят перфектно сексуалните техники. Ако сте ерудиран, спокоен и излъчвате сигурност, те ще ви възприемат като мъжа на децата им.
Жената ВЕЗНИ (24.09. - 23.10.)
Везните ценят комплиментите и мъжествеността на мъжа. Те са много уравновесени и няма начин да ги заблудите. Бъдете искрени с тях!
Жената СКОРПИОН (24.10. - 22.11.)
жената Скорпион най-много обича силните мъже – финансово и физически. Предложете и садо-мазохистичен секс.
Жената СТРЕЛЕЦ (23.11. - 21.12.)
Жената стерлец ще улови вас, ако сте подходящ избор за нея. Не се опитвайте да я впечатлите, просто загатнете за присъствието си и чакайте реакция.
Жената КОЗИРОГ (22.12 - 20.01.)
Впечатлете жената козирог с професия, материално положение.
Жената ВОДОЛЕЙ (21.01. - 19.02.)
Първо е необходимо да станете приятел. Предложете и нетрадиционен секс.
Жената РИБИ (20.02. - 20.03.)
Рибите лесно се поддават на свалка, те са доста мекушави, бъдете агресивни, но възпитани!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
???Moridin wrote:Според Уикипедия, July Morning е изцяло българска традиция, популярна само тук и всъщност статията им за Юрая Хийп дори не споменава песента![]()
![]()
![]()
ако не се разбра, шокиран съм от собственото си незнание по тоя въпрос
Да ме убиеш не мога да се сетя коя година беше точно, но някъде в края на 70-те, мисля.Moridin wrote:Според Уикипедия, July Morning е изцяло българска традиция, популярна само тук и всъщност статията им за Юрая Хийп дори не споменава песента![]()
![]()
![]()
ако не се разбра, шокиран съм от собственото си незнание по тоя въпрос
Учудване и недоумение...Moridin wrote:Какво трябва да значи тоя пост
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests