Ами всеки разбира различните филми по различен начин, а и всеки го разтърсват различни неща, но все пак бх те посъветвала да го пробваш пак след 5-10 години - филмът изисква малко повече натрупан опит, включително и в различни връзки. Не ме разбирай погрешно, не ти пожелавам да натрупаш такъв

, нито намирам това за плюс или минус, просто няма как да можеш да отъждествиш себе си в отделни моменти с всеки от четиримата герои, ако не си попадал в ситуации, в които да си бил като всеки от тях

.
Героят на Клайв Оуен съществува наистина с различни свои черти в доста хора, просто тези хора стават такива на една малко по-различна възраст

. Героинята на Натали се среща по-рядко в истинския живот, но се подписвам с две ръце под собствената си убеденост в достоверността й

. Това, естествено не значи, че всеки би я възприел така.
За темпото на действието си прав - действително филмът не цели сюжетна динамика и линейно развитие към крайна цел. Мисля, че би било и доста пресилено да се очаква от него някакъв еднозначен извод или поука. Всъщност, мисля, че точно това ми допада най-много