А иначе кво да ви кажа.

Рол, споменатата музика в момента е по-модерна в трейлъри и от Реквиема, съм чувал.
Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не ги мразя след Хеърспрей, просто предпочитам не-мюзикълите. Въздържай се от изказвания от типа "ще ги разбере най-сетне", за да не ти измисля забавен прякор.shayhiri wrote:Е очевидно Е мюзикъл. И не виждам кво лошо има.
Ааааааааа, да - Никола мразеше мюзиклите.![]()
Няма страшно, тъкмо край тоя ще ги разбереш най-сетне.
За протокола: всъщност тримата участват само в два филма досега - Corpse Bride и Charlie and the Chocolate Factory. Отделно, Джони Деп играе в още три филма на Бъртън - Edward Scissors, Ed Wood и Sleepy Hollow. Филмите, извън вече посочените, където играе Хелена Бонъм Картър и са режисирани от Тим Бъртън са два - Big Fish и Planet of the Apes. От изброените филми, според мен Джони Деп преиграва най-вече в Charlie and the Cholocate Factory, докато определено тъпият филм на Бъртън е Planet of the Apes. Така че на мен определено не ми е омръзнала комбинацията, досега според мен повечето неща, излезли от Бъртън/Деп тандема са доста добри. Виж, ако кажеш, че ти е писнало от филми на Бъртън по принцип, това е друго нещо, на мен още не ми еRoland wrote:Мен ми писна от Деп/Бъртън/Картър, ама МНОГО сериозно ми писнаДа видим де...
ЕдинственияТ слаб филм на Бъртън са маймуните....Не мога да разбера защо Уили Уонка точно е преиграване, беше страхотен.zhivik wrote:За протокола: всъщност тримата участват само в два филма досега - Corpse Bride и Charlie and the Chocolate Factory. Отделно, Джони Деп играе в още три филма на Бъртън - Edward Scissors, Ed Wood и Sleepy Hollow. Филмите, извън вече посочените, където играе Хелена Бонъм Картър и са режисирани от Тим Бъртън са два - Big Fish и Planet of the Apes. От изброените филми, според мен Джони Деп преиграва най-вече в Charlie and the Cholocate Factory, докато определено тъпият филм на Бъртън е Planet of the Apes. Така че на мен определено не ми е омръзнала комбинацията, досега според мен повечето неща, излезли от Бъртън/Деп тандема са доста добри. Виж, ако кажеш, че ти е писнало от филми на Бъртън по принцип, това е друго нещо, на мен още не ми еRoland wrote:Мен ми писна от Деп/Бъртън/Картър, ама МНОГО сериозно ми писнаДа видим де...
Users browsing this forum: No registered users and 23 guests