Който е чиста пародия на моя, очевидно.Pugsley wrote:Ян има ЕБАСИ ЯКИЯ ПОДПИС!!!!!!!!!11111111oneoneoneeleven

Moderator: Moridin
Който е чиста пародия на моя, очевидно.Pugsley wrote:Ян има ЕБАСИ ЯКИЯ ПОДПИС!!!!!!!!!11111111oneoneoneeleven
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Тва ме ЗАКЛАthunder wrote:6 Кокошки Съм Заклала
What he said.Xellos wrote:Тва ме ЗАКЛАthunder wrote:6 Кокошки Съм Заклала
Т'ва щото не сте гледали днешното издание на Мюзик Айдъл! Рап на циганскиMuad_Dib wrote:What he said.Xellos wrote:Тва ме ЗАКЛАthunder wrote:6 Кокошки Съм Заклала
Какви модератори бе бате, това и модератор не може го надви...Corwin wrote:То за големите букви май има модератори, тва онова...
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests