Page 1 of 67

Абсурдистан, един бе ти достоен зарад тях!

Posted: Wed Nov 22, 2006 4:50 pm
by Roland
Не, че ме вълнува особено тоя топик, но понеже си има почти същия наплив като спама, а попреминахте 60-те страници, рекох да ви спретна нов. Старият топик е ТУК.

Posted: Thu Nov 23, 2006 12:04 am
by inkheart
Мда, това подкрепя тезите ми, че при национална катастрофа всички ще си вдигнете куфарите и ще се махнете, вместо да останете да се борите за родината.

Posted: Thu Nov 23, 2006 12:15 am
by The Dragon
Не знаех, че конкурса за най-безмислен пост на годината е започнал.

Posted: Thu Nov 23, 2006 12:29 am
by inkheart
Не знаех че можете да бъдете такива Анти-Българи!!!

Posted: Thu Nov 23, 2006 12:30 am
by Demandred
Вече знаеш. Сега доволен ли си? ;)

Posted: Thu Nov 23, 2006 1:58 am
by Morwen
Борбата за родината, бтв, е основен похват на развития и не толкова социализъм. Нормалните хора живеят, работят, творят и правят любов. Не се борят. Нито за Родината, нито за Партията, нито за самобитността на горноискърските обичаи примерно.

Posted: Thu Nov 23, 2006 7:59 am
by Pugsley
inkheart wrote:Не знаех че можете да бъдете такива Анти-Българи!!!

Можем и повече 8-)

Posted: Thu Nov 23, 2006 8:49 am
by Xellos
примерно :)

"Стари" и златни признаци че си Българин :mrgreen:
Spoiler: show

1. Москвичът е ценност, която се наследява от първородния син.

2. Родителите се грижат за детето си, докато навърши пълнолетие на 48 години.


3. Майка ти влиза в стаята докато правиш секс с жена си, за да провери дали си добре завит.

4. Ядеш чесън докато ти изтръпне езикът и всички около тебе се разплачат. Нека мре мръсната гад!


5. Къпеш се рядко, но за сметка на това - кратко и без сапун.


6. Мислиш си, че като имаш бирено шкембе задължително разбираш и от футбол.


7. Софиянец си, но с нетърпение чакаш да дойдат празниците, за да си се прибереш във Вълчедръм.

8. Караш по-хубава кола от баща си (ако не си първороден син).

9. Докато чакаш с платнетите пазарски торби на светофара край теб профучава SL600 кабрио със супермоделка вътре и ти казваш: "Аз тая съм я ебал в шести клас!"

10. На 60 години жена ти има по-гъсти мустаци от теб, но за сметка на това й става по-често.

11. На всеки виц отговаряш с "Аз тоя го знам, ама по друг начин".


12. Готов си с бой да чакаш на най-голямата опашка, без да знаеш за какво е, но само и само да не се минеш.

13. В заведение, в което е заета само една маса, задължително сядаш на съседната и вместо в менюто гледаш в чинията на другия.


14. Твърдо си убеден, че всеки успял човек задължително е връзкар/мошеник/мутра/курва, а теб съдбата те е прецакала, но въпреки това играеш двайста година на тото с една и съща комбинация от рожденните дни на децата.


15. Чаршафите се тупат най-вече през балкона към улицата, за предпочитане ако съседът е проснал прането си отдолу.


16. Когато се прецакаш е достатъчно и някой друг да се преебе, за да ти мине напълно.


17. Като правиш запой чупиш сватбения сервиз, за да му падне полилея на съседа; а когато той прави парти - викаш полиция защото не те оставят да спиш.


18. На 15-и взимаш аванс, на 30-и заплата, а на 8-и идват бурканите - ти си осигурен човек!


19. Държавата винаги е виновна. Това е аксиома.


20. Каквото кажат по телевизора е вярно, с изключение на прогнозата за времето. Но пък иначе за какво ще си говорим, когато изчерпаме за какво е виновна държавата и какви лекарства пиеш?21. Купуваш си пакета “Прима патриот” главно “заради знамето”, но съседите ти вече втора вечер не могат да спят заради надутата уредба...


22. В редките случаи, когато се къпеш, оставяш косми по сапуна.


23. Смяташ, че има по-гадни същества от политиците и пример за такова е “т`ва копеленце Бербатов, дето пак не можа да вкара”.


24. Всичките ти приятели знаят, че снощи си таковал Мария...


25. ... и че ти е неприлично голям.26. Когато по телевизията пуснат материал, който засече, седиш пред екрана и с доволна усмивка казваш “Аааааа, глей ги тия как се прее...!”27. Псуваш тези, които са решили “Аз съм българче” да отпадне от читанките, въпреки че ти също не го знаеш.


28. Черпиш докторите, които са те лекували в болницата.29. Когато някой познат каже, че отива за телешко месо, му казваш “Стой! Ти `найш ли аз к`ви познати месари имам!”30. Отиваш на дискотека, за да се напиеш безпаметно, а не за да се веселиш.

31. Живееш в Бургас и от всичко най – много мразиш Варна. Или пък София.32. Когато те спрат за анкета на улицата и те попитат “Ползвате ли презерватив?” ти се усмихваш снизходително и обясняваш, че такива глупости не ти трябват...

33. ...след два месеца се криеш в бомбоубежище, за да не те намерят родителите на същата онази Мария.


34. Носиш мобилния си телефон окачен на врата.


35. Напоследък си захвърлил руската класика, понеже “ШОК” е по-интересен.


36. Пазариш се с касиерката в голям хипермаркет.


37. През август отиваш да вариш компоти зад блока, за ужас на съседите ти.


38. Правейки ремонт вкъщи пробиваш с бормашината дупка след дупка, забравяйки, че е добре от 2 до 4 да се пази тишина.

39. Ядосваш се, че в градския транспорт е мръсно, но отново не дупчиш билет.


40. Мъкнеш се с дънково яке и “долнище” с пет линии и надпис “Aadigasss”.

41. До края на живота си, разказваш спомени от казармата, все едно това е най-великото нещо, което ти се е случило...

42. Вместо да излезнеш малко по-рано за работа, се блъскаш с още 200 човека в автобуса...


43. Българинът е оня чуден човечец, който слуша американска музика, дава по 5 лв, за да гледа американски филми (на премиера може и по 20), събира пари за американски дънки, дрешки и парфюми (най - често не може да си ги позволи), мечтае за америкнска кола (само мечтае) и разправя, че американците били най - тъпите копелета на тоя свят. Толкова прости, че направо не е за приказка!!! И държавата им и тя като тях - просташка! Нищо, че си свети с крушка, изобретена от същите тия тъпи копелета и рядко успява да се повози на самолет - пак от тях измислен . . .


44. Българинът думи като "Моля", "Благодаря", "Извинете" и "Бихте ли" ги няма в речника си и затова, ако чуе да ги употребяваш, си мисли, че си задръстен и задължително много тъп.
И чак като вземеш да се държиш просташки, ставаш "печен", "достоен за уважение" значи.

45. Българинът е оня лимитиран селяндур, който вечно се бие в гърдите, че е много не, ами най - умният въобще и изобщо (американците ги слага в джоба си, да не го забравяме). Откак преди повече от 100 години е влязъл във виенската баня, за да се изпърди и да се удари във влакнатите гърди с победоносния възглас "Булгар!", та така и до днес.
Това че, освен едно кисело мляко и мускалите с розово масло, друго досега не е произвел, е подробност. Па и не е малко - кисело мляко - ако случайно някой още не е разбрал - не се произвежда никъде другаде освен в България!!!!!!


45. Българинът е оня, дето много си вярва, че България имала много, ама МНОООГО!!! красива природа!!! Нищо, че хората по света и без да се бият в гърдите, имат планини, морета и острови, които същият тоя българин не ги е и сънувал. А за градовете и курортите им да не говорим. Ама това е то - от Искъра и от Витоша по - дълбоко и по убаво нема. Па това Слънчев бряг, това Златни пясъци, това Боровец - . . . махни остави се - Ривиери всякакви, Хаваи, Бахами, че и Алпите даже - всичките наедно ги туряме в джоба си.


47.българин си когато ако настъпиш или бутнеш некой на улицата казваш просто "опа"


48.българин си когато не пропускаш да минеш по мост без да се изплюеш

49.Младите избягват да се женят, защото на сватбата трябва да поканят родата, в която задължително се намират роднини - бесни селяндури, от които всички се срамуват.


50.Бонус: На въпроса "Как си?" винаги казваш "Зле съм!" (току-виж ти поискали пари назаем).


51.майките на всички, които се появяват "по новините", плюс тези на приятелите ти и тази на Селесте, са общо достояние. Това правило не подлежи на обсъждане.


52.Вестникът е "предмет с двойна употреба". Минимум.


53.Мечтаеш да бъдеш служител на Дирекция "Митници". Или минимум на Регионално Данъчно Управление Костинброд... или поне щерка ти да се ожени за такъв "човек с перспективи"

Posted: Thu Nov 23, 2006 9:01 am
by The Dragon
Днес комисията по външни отношения на Европейския парламент ще гласува дали да предложи по-гъвкав подход при затварянето на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ "Козлодуй". Вчера евродепутатите от комисията дебатираха това предложение на десницата от Европейската народна партия.
Докладчикът за България Джефри ван Орден, който е от ЕНП, подкрепи предложението на двама евродепутати за 8-месечна отсрочка за затварянето на двата ядрени реактора. Финландски евродепутат също е защитил централата, като е заявявил, че България е била изнудена да затвори една безопасна централа и че въпросът трябва да бъде преразгледан. “Против” се обявиха "Зелените" и гръцки евродепутат. Гласуването на това предложение и на целия доклад на Ван Орден в пленарна зала на ЕП се очаква на 29 ноември. В проекта за доклад на Ван Орден е записано: Европейският парламент потвърждава своя призив към Съвета (на ЕС) да има готовност да погледне по гъвкав начин на датите за затваряне на блокове 3 и 4 (на АЕЦ Козлодуй), без при това да има какъвто и да е компромис по отношение на изискванията за сигурност, които остават абсолютен приоритет.
Ихааааа :) Други да свършат работа на нашите политици. Всъщност ядрената енергетика в момента преживява ренесанс глобално, така че с малко повече дипломация може да се направи нещо и за 1ви и 2ри блок ако си изиграем добре картите.

Posted: Thu Nov 23, 2006 9:51 am
by Xellos
Ох, значи да се запасяваме със свещи и газови бутилки. :idea:

Posted: Thu Nov 23, 2006 10:21 am
by Interpreter
Xellos, не бъди толкова черноглед - ето, има и добри новини: Левски падна само с 2 гола и то от Барса, Симеон стана кавалер на почетния легион, и то "велик офицер", а Янка Такева стана рицар, и то на Тамплиерите.

Posted: Thu Nov 23, 2006 11:00 am
by Moridin
Morwen wrote:Борбата за родината, бтв, е основен похват на развития и не толкова социализъм. Нормалните хора живеят, работят, творят и правят любов. Не се борят. Нито за Родината, нито за Партията, нито за самобитността на горноискърските обичаи примерно.
Морв, не всички възрожденци са били развити социалисти :oops:

Posted: Thu Nov 23, 2006 11:52 am
by Interpreter
И партизаните, и партизаните :lol:
Spoiler: show
Партизан за бой се стяга
мята пушка на рамо.
Сбогом майко, сбогом татко,
сбогом мила сестрице, сестрице!

Аз отивам в боя люти,
где се гине, где се мре.
Шест месеца изминаха,
майка сина не виде, не виде.


(после получава писмо, че синът й е "веч загинал").

Вместо майка да заплаче,
гордо вдигна тя глава,
че родила такъв сина,
за Родината да мре, в бой да мре!*

----
*Подчертаното в bold се пее натъртено :twisted:

Posted: Thu Nov 23, 2006 2:25 pm
by inkheart
Москвичът е народна реликва! Не плюите против Московеца, това е истинска кола за истински мъже :D

Posted: Thu Nov 23, 2006 2:47 pm
by Xellos
Бе спортен модел на тракторния завод, добре че го продадох овреме Московеца. ;).