Книжни събития всеки уикенд (разпродажби, премиери и др.) в Книжен Център "Славейков"

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
Robert Jordan fan
Farmer
Posts: 67
Joined: Mon Oct 11, 2010 5:10 pm

Книжни събития всеки уикенд (разпродажби, премиери и др.) в Книжен Център "Славейков"

Post by Robert Jordan fan » Sat Oct 21, 2017 12:00 am

https://www.facebook.com/knizhen.centar/

Вече 2 години, в големия безистен на пл. Славейков 7, се намира едно специално място за книгите. Там може да откриете:
Домът на Книгите-Игри - всички заглавия в интерактивния жанр, както и Безплатна библиотека
Най-евтините англоезични издания у нас, повечето нови, всички жанрове
Изложбена галерия и 300 различни плаката по всички известни игри и филми, най-качествените и евтини у нас
Арт-албуми, графични новели, енциклопедии и Манга - които отново, особено арт-албумите, не могат да бъдат намерени никъде другаде
Школа за Изкуства, в която за първи път водят съвсем достъпни авторски курсове много от най-известните ни писатели (Любомир Николов например) и художници (Евгений Йорданов и др.)
и много други интересни и специални неща.

Мястото не е книжарница, а културен център (в който освен всичко друго всеки писател или художник може да направи представяне на творчеството си - напълно свободно и безплатно!) - така че няма работно време, но всеки уикенд: петък, събота и неделя от 16 до 20 часа, се провежда някакво събитие. Ето какво е то тази седмица: От 2 до 12лв: разпродажба на 200 Фентъзи класики на английски

След голямата скорошна разпродажба, посетена от мнозина, веднага изпълнихме обещанието си да направим ново зареждане англоезични романи - стотици подбрани заглавия от най-известните автори в различните жанрове! Този уикенд започваме с представяне на най-доброто от фантастичния жанр: Джордж Р. Р. Мартин, Стивън Кинг, Роджър Зелазни, Робърт Джордан, Клифърд Саймък, Урсула ле Гуин, Тери Брукс, Лоис Макмастър Бюджолд, Джоан К. Роулинг, Реймънд Фийст, Пиърс Антъни, Дейвид Едингс, Тери Гудкайнд, Майкъл Муркок, Дейвид Гемел и др. - са само малка част от авторите, които ще намерите на масите ни този уикенд. Всички подробности в описанието на събитието:

https://www.facebook.com/events/160614544523816
Life's too short to take it seriously.

Robert Jordan fan
Farmer
Posts: 67
Joined: Mon Oct 11, 2010 5:10 pm

Re: Книжни събития всеки уикенд (разпродажби, премиери и др.) в Книжен Център "Славейков"

Post by Robert Jordan fan » Thu Oct 26, 2017 6:34 pm

АНИМЕ ФЕСТ: Манга разпродажба, Хелоуин косплей и 300 плаката!
Всички подробности в описанието на събитието: https://www.facebook.com/events/204074246802031

През уикенда преди Хелоуин в КЦ Славейков е време за мини Аниме Фест! При нас ще намерите: 1. Триста различни плаката, изключително качествени - и само по 3.50лв единия - по всички известни игри, филми и анимета! Много нови и редки сред тях, включително и K-Pop. 2. Нова голяма доставка оригинална Манга (на английски) на ниски цени, около 10лв (Naruto, Fullmetal Alchemist, Yu-Gi-Oh!, Bleach, Rurouni Kenshin, Trigun - и много, много други заглавия, във всички възможни жанрове) 3. Нови графични новели и комикси с до 200 страници, вкл. с твърди корици - на същата силно занижена цена от около 10лв. Също и много арт-албуми на половин цена. 4. Не на последно място: всеки, който дойде с някакъв "Хелоуински" костюм / косплей - веднага печели плакат или книга по избор! :) Така че сигурно ще стане весело, както и миналата година, от когато можете да видите приложените снимки на една от костюмираните участнички.
Life's too short to take it seriously.

Robert Jordan fan
Farmer
Posts: 67
Joined: Mon Oct 11, 2010 5:10 pm

Re: Книжни събития всеки уикенд (разпродажби, премиери и др.) в Книжен Център "Славейков"

Post by Robert Jordan fan » Fri Nov 03, 2017 5:20 am

Среща с Елена Павлова / Върджил Дриймънд: https://www.facebook.com/events/1046795998793663 :)

В дома на Книгите-Игри на пл. Славейков 7 вече две години са събрани на практика всички (около 300) интерактивни заглавия - както от класическите от 90те, така и от новите издания последните години; както българските, така и англоезични книги. Този уикенд започваме и да каним известните автори да ни гостуват: ще имате възможност да се срещнете и разговаряте, както и да се сдобиете с всяка тяхна книга - с лично посвещение. :) Стартираме с Върджил Дриймънд (Елена Павлова), известен наш писател фантаст и преводач, позната с:
Книги-Игри като Ледено безмълвие, Окото на бога, Лейн и Брайт, Водопадът на дъгата, Сага за Ринглас, Дракони напред!, Мъртви звезди, Номад, Талисман и много други; Романи и сборници разкази като Трилогията Файър Лодж, Светлият боец, Номад, Сърцето на скиталеца отвъд; Две луни, Белязани лебеди, четирилогията "Пръстенът на нибелунга" и много други; и преводи на автори като Дан Симънс, Зелазни, Чарлс Строс, Паоло Бачигалупи и др.
Да не забравяме и най-новата ѝ книга-игра: невероятната "Градска Вещица"! Ако досега сте я пропуснали, сега е най-добрият момент да я получите.

Петък, събота и неделя (всеки от трите дни, само от 16 до 19:30 часа) ще можете да се сдобиете с всичките й 25 интерактивни заглавия - на занижени промо-цени. Това включва стари и нови книги, самостоятелни книги-игри и разкази-игри в сборни издания, Стратегически книги-игри и др. - които можете най-малкото да разгледате, за да си спомните кои сте чели и да видите кои сте пропуснали. Налични са и в Безплатната ни библиотека понастоящем. Разполагаме и с чудесни плакати с някои от най-известните и красиви корици на книги-игри.
Life's too short to take it seriously.

Robert Jordan fan
Farmer
Posts: 67
Joined: Mon Oct 11, 2010 5:10 pm

Re: Книжни събития всеки уикенд (разпродажби, премиери и др.) в Книжен Център "Славейков"

Post by Robert Jordan fan » Fri Nov 10, 2017 5:41 am

Този уикенд:

От 1 до 9 лева : книги на английски - трилъри, фантастика, ужаси: https://www.facebook.com/events/292582197897643/

След големия успех на скорошните разпродажби, продължаваме с ново, огромно зареждане от над 500 англоезични заглавия на известните автори от всички жанрове! Тери Пратчет, Стивън Кинг, Дан Браун, Азимов, Франк Хърбърт, Майкъл Крайтън, Робърт Лъдлъм, Нора Робъртс, Даниел Стийл, Паулу Коелю и др. - са много малка част от големите имена, които ще намерите на масите ни този уикенд. Най-добре са представени трилърите и криминалетата, и фантастика и фентъзи - но има и предостатъчно ужаси, исторически, чиклит и всички други жанрове, така че: заповядайте, каквото и да ви се чете. Книгите са все по-евтини (средна цена около 6лв) - и предимно в единични бройки, така че някои заглавия и автори свършват бързо.

Някои новости: за първи път имаме много книги и на други чужди езици! Специално на НЕМСКИ и ФРЕНСКИ ще намерите голям избор от известни автори във всички жанрове - на напълно несравними цени (нови големи романи по 3-4 лева). Има единични бройки и на други езици. За първи път и ще отворим още в четвъртък - така че вече може и да не чакате до петък вечер. Имаме и нова доставка прекрасни арт-албуми, Манга и комикси и Книги-Игри на английски - а да не забравяме и страхотните плакати по всички известни филми и игри - 300 различни вида, всеки само по 3.50лв. Вече разполагаме и с уникална колекция енциклопедии, албуми и романи по Star Wars, за да отпразнуваме наближаващия Епизод 8.

Очакваме ви тази седмица в четвъртък, петък, събота и неделя: САМО И ЕДИНСТВЕНО МЕЖДУ 16:00 И 20:00 ЧАСА! А голямата новина е, че от по-следващия понеделник (20.11.) вече ще сме отворени всеки ден! Разбира се, най-добре е да се идва на самите уикенд разпродажби, тъй като колкото по-добра и евтина е една книга, толкова по-бързо намира своя читател.
Life's too short to take it seriously.

Robert Jordan fan
Farmer
Posts: 67
Joined: Mon Oct 11, 2010 5:10 pm

Re: Книжни събития всеки уикенд (разпродажби, премиери и др.) в Книжен Център "Славейков"

Post by Robert Jordan fan » Fri Feb 02, 2018 6:20 am

Книга-подарък за всеки в КЦ Славейков: ела уикенда и си избери! https://www.facebook.com/events/1439277396183009/
По повод Международния ден за подаряване на книги (International Book Giving Day), който е този месец, в Книжен Център Славейков ще се радваме да осъществим една отдавнашна наша мечта: да подаряваме книги на читателите. :) Всеки, който ни навести в обичайните дни и часове този уикенд, ще може да си избере и получи веднага желана книга от стотината подготвени за целта заглавия. Повечето са чисто нови книги - на всички езици, които предлагаме - и сме се постарали да има за всяка възраст и интерес. Има художествена и научна литература, много илюстровани детски книги, подаръчни книжки, комикси, книги-игри и даже плакати, ако някой предпочита това. Всичко е по избор и напълно свободно за взимане.

Тези, които ни познават по-отдавна, знаят, че едно от първите неща, които направихме в Книжен Център Славейков, беше да отворим Безплатна Библиотека за детски книги. :) Подаряването обаче е нещо различно и също толкова хубаво, затова винаги сме искали да опитаме и това, и може би да успеем да създадем такава традиция и у нас. Ако някой от посетителите ни харесва тази идея и желае да се включи, може да донесе свои книги, които веднага ще се добавят към фонда на събитието, за да го обогатят. Ние така или иначе сме заредили достатъчно от собствените ни книги за това събитие, но ако инициативата ни има някакъв успех, ще се радваме да го правим редовно.

И така, очакваме ви както винаги в петък, събота и неделя: САМО И ЕДИНСТВЕНО МЕЖДУ 16:00 И 20:00 ЧАСА! Дори да не ви вълнува толкова сегашното събитие - заповядайте да посетите нашата голяма многоезикова книжна разпродажба от миналия уикенд (книги на френски, немски, английски, руски и български), която поради огромния си успех продължава и тази седмица. Добавили сме и много книги от най-новата ни доставка (във всички жанрове) към вече наличните.
Life's too short to take it seriously.

Robert Jordan fan
Farmer
Posts: 67
Joined: Mon Oct 11, 2010 5:10 pm

Re: Книжни събития всеки уикенд (разпродажби, премиери и др.) в Книжен Център "Славейков"

Post by Robert Jordan fan » Wed Mar 14, 2018 4:10 pm

Ето някои от събитията през изминалите месеци, по които може да се ориентирате за всички подбрани книжни творения (вече хиляди), които могат да намерят в КЦ Славейков и сега:
Graphic Novels Уикенд: разпродажба на култови графични новели! https://www.facebook.com/events/397073927370351/
Videogame Weekend- книги, албуми, плакати по игри: Warcraft и др https://www.facebook.com/events/142901656381616/
Разпродажба: немски, френски, руски и англ.книги, всички жанрове https://www.facebook.com/events/333575637148328/
Artbook Sale: Luis Royo, Vallejo, Marvel Warcraft, StarWars и др https://www.facebook.com/events/359017774569814/
Комикс Уикенд: най-добрите графични новели на най-добрите цени! https://www.facebook.com/events/2000018300211541/
АНИМЕ Фест: нова Манга разпродажба, косплей, албуми, 300 плаката https://www.facebook.com/events/1970765686579540/
Star Wars Уикенд: разпродажба на книги, плакати и енциклопедии! https://www.facebook.com/events/389115018192868/

А това е тазседмичното събитие: Книги-Игри: Изложба на любими корици и Разпродажба от 1 до 5 лв! https://www.facebook.com/events/142705006556225/
Този уикенд в Дома на Книгите-Игри: първа Изложба на класическите корици на Димитър Стоянов - Димо от Списание "Дъга" и издателство Плеяда - и разпродажба на 150 заглавия, стари и нови, от всички жанрове и автори, от 1 до 5 лева! Специално отпечатаните принтове на кориците, с височина половин метър, също могат да се закупят, на цени само от 2 лева. Не пропускайте първото КИ събитие от много време насам! :) Варварският Бог, Синът на Пустинята, Господаря на Мрака, Тъмната Страна на Земята, Легионът на Отмъстителите, Гората на Демона, Пурпурният Змей, Златният Оракул и разбира се Сонора - и много-много други... Елате, разгледайте, спомнете си: всички книги-игри на едно място.

Очакваме ви както винаги в петък, събота и неделя: САМО И ЕДИНСТВЕНО МЕЖДУ 16:00 И 20:00 ЧАСА! Как да ни намерите, ако не сте идвали досега: на адрес пл. Славейков номер 7 се намира големият централен безистен, точно срещу фонтана и Макдоналдс, до трамвайната линия. Влизате в безистена, на малкото вътрешно площадче, и поглеждате вдясно. Има голям надпис Борса за Учебници, а ние сме точно до нея - и срещу Бар Катерина. Нямаме голям фирмен надпис, но няма и с какво друго да ни сбъркате. Точно до Борсата за Учебници - влизайте смело!
Life's too short to take it seriously.

Robert Jordan fan
Farmer
Posts: 67
Joined: Mon Oct 11, 2010 5:10 pm

Re: Книжни събития всеки уикенд (разпродажби, премиери и др.) в Книжен Център "Славейков"

Post by Robert Jordan fan » Wed Mar 21, 2018 12:25 pm

Тази седмица: Филмов Уикенд: книги, албуми, енциклопедии, плакати (Star Wars!):

https://www.facebook.com/events/199793650606767/

Този уикенд за първи път ще представим подбрани книги (сценарии и новелизации, арт-албуми и енциклопедии) по много от най-известните филми: Star Wars, Lord of the Rings, Alien, Blade Runner, Batman (The Dark Knight), Avengers, Game of Thrones, Pulp Fiction, Trainspotting, Deadpool, Wolverine, Suicide Squad, Doctor Who, Conan the Barbarian, Ghost in the Shell и други анимета, Finding Nemo и останалите анимации на Pixar - и много, много други! Също и кино-енциклопедии, оригинални календари и стотици плакати... редки и хубави книжни издания, всички на едно място и на най-добрата цена (от плакати на 2лв, през романи на 9лв, до албуми на 18лв)! Заслужава си да дойдете дори само за да ги разгледате, и със сигурност ще намерите много от любимите си герои, както и невероятно красиви издания, за които не сте и подозирали, че съществуват. :)

Отделно, имаме съвсем нова доставка от книги по Игри (Warcraft, Warhammer, Assassins Creed, Mass Effect, Starcraft, Diablo, Doom, Magic the Gathering, Halo и др.) и много MANGA (Death Note, Fullmetal Alchemist, Bleach, Attack on Titan, Naruto, D.Gray-man, One Piece, Trigun, Dragon Ball, Clamp, Ghibli и др.).
Life's too short to take it seriously.

Robert Jordan fan
Farmer
Posts: 67
Joined: Mon Oct 11, 2010 5:10 pm

Re: Книжни събития всеки уикенд (разпродажби, премиери и др.) в Книжен Център "Славейков"

Post by Robert Jordan fan » Mon Apr 09, 2018 3:52 pm

https://www.facebook.com/events/424899491313557/ Толкин Уикенд! Разпродажба: книги, енциклопедии, албуми, плакати
По повод Денят на Толкин този празничен уикенд с радост представяме голяма колекция от 50 подбрани издания, свързани с творчеството на създателя на легенди! Ще можете да намерите:
- всичко, от луксозни илюстровани издания на Хобит и Силмарилион
- през Властелина и други обичани заглавия
- енциклопедии за Средната Земя и нейните герои и създания
- изключително красиви и редки арт-албуми на John Howe, Alan Lee и всички други Толкин илюстратори
- графични новели (комикси) по Хобит и др.
- до албуми и книги за филмовата трилогия
- и разбира се много плакати!
Всичко това - на най-ниските цени, така че всеки Толкин фен да намери нещо хубаво и неочаквано за себе си.
Life's too short to take it seriously.

Robert Jordan fan
Farmer
Posts: 67
Joined: Mon Oct 11, 2010 5:10 pm

Re: Книжни събития всеки уикенд (разпродажби, премиери и др.) в Книжен Център "Славейков"

Post by Robert Jordan fan » Thu Apr 12, 2018 6:15 am

Marvel vs DC: комикс разпродажба с най-известните автори и герои https://www.facebook.com/events/1952338238163701/

Точно преди премиерата на новия Avengers кинохит, правим преброяване на Marvel и DC феновете - както и на тези читатели, които имат любимци и в двата лагера, или пък предпочитат комиксите без супергерои. Освен подбрани графични новели от най-добрите автори на най-ниските цени (повечето: от 5 до 25 лв), разпродажбата включва новелизации, арт-албуми, както и луксозни филмови албуми и енциклопедии по тези заглавия - на цени по-ниски и от комиксите - а има и плакати (на 3.50лв!) и календари на всички герои. Елате на място в КЦ Славейков, който вече приютява над ДВЕСТА! подбрани комикс заглавия, и нека заедно стигнем до отговора дали наистина Marvel са много по-добри във филмите, но пък DC надмогват с комиксите - или обратното. :) Ето примерни заглавия! Алън Мур: Watchmen, The Killing Joke, The League of Extraordinary Gentlemen и др.; Франк Милър: Batman Year One, The Dark Knight Returns, Sin City и др.; Marvel: Avengers, Thanos, X-men, Wolverine, Deadpool, The Punisher, Guardians of the Galaxy, Elektra, Iron Man, Thor, Spiderman; DC: The New 52, Batman (Hush, Knightfall и десетки други), Superman, The Joker, Batwoman, Batgirl, Wonder Woman, Suicide Squad, Harley Quinn, Justice League; Maus, Sandman, Eternals, Kabuki, The Crow, Hellboy, BRPD, Spawn, Judge Dredd, Serenity, The Walking Dead, Preacher, Y The Last Man, Fables, Transmetropolitan, оригиналния Ghost in the Shell на Широ Масамуне!, Battle Angel - Alita, Appleseed и много, много други. Също, комикси по игри: Warcraft, Mass Effect, Halo, Starcraft, Assassins Creed, Prince of Persia и др., и графични новели по филми и книги: Star Wars, Game of Thrones, Alien, Conan the Barbarian, Heroes, Discworld, Hobbit, The Dark Tower, Kite Runner и др. Има и много MANGA: Death Note, Fullmetal Alchemist, Bleach, Attack on Titan, Naruto, D.Gray-man, One Piece, Dragon Ball, Clamp, Ghibli и много други.
Life's too short to take it seriously.

Robert Jordan fan
Farmer
Posts: 67
Joined: Mon Oct 11, 2010 5:10 pm

Re: Книжни събития всеки уикенд (разпродажби, премиери и др.) в Книжен Център "Славейков"

Post by Robert Jordan fan » Sun May 06, 2018 3:32 pm

Пратчет Уикенд: книги, албуми, комикси (+ Геймън и Дъглас Адамс) -- https://www.facebook.com/events/1686242508135254/

По повод деня на Тери Пратчет ви каним на представяне на неговите книги. Освен романите му, ще можете да намерите редки сборници новели и есета, както и всичко за Света на Диска: арт-албуми (на Josh Kirby и др.), справочници, енциклопедии, разкошно илюстрирани повести и сценарии - и дори графични новели (комикси) за Ринсуинд и останалите! :) Така всеки читател ще може да попълни колекцията си с нещо ново - а за десерт имаме даже плакати с познатите корици. На същото богатство от представени заглавия можете да разчитате и относно другите двама любими автори, с право включени в събитието: Нийл Геймън и Дъглас Адамс.

Това е и само началото на дълга поредица от литературни събития, която сме ви подготвили за летния сезон. След като няколко месеца от зимата насам издирвахме книги, вече можем да се похвалим с внушителна библиотека от буквално хиляди подбрани заглавия - от всички най-четени автори в различните жанрове, най-вече на английски език, но също на немски, френски, руски и български. И целият този избор е на най-ниските цени у нас - заповядайте още този уикенд и се уверете сами. :)
Life's too short to take it seriously.

Robert Jordan fan
Farmer
Posts: 67
Joined: Mon Oct 11, 2010 5:10 pm

Re: Книжни събития всеки уикенд (разпродажби, премиери и др.) в Книжен Център "Славейков"

Post by Robert Jordan fan » Sun May 13, 2018 5:38 am

ROCK Уикенд! Книги, албуми, биографии енциклопедии, плакати; POP https://www.facebook.com/events/2055833878075625/

Този уикенд каним всички любители на хубавата музика и добрата книга на първото по рода си музикално-книжно събитие, което ще представи десетки различни видове издания, свързани с музиката на легендарните групи и певци! Led Zeppelin, Guns N' Roses, Pink Floyd, Queen, The Beatles, Black Sabbath, Manowar, Iron Maiden, Metallica, AC/DC, The Rolling Stones, The Doors, Bon Jovi, U2, Foo Fighters, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, Green Day, John Lennon, Slash, Jim Morrison, Jimi Hendrix, Syd Barrett, Ozzy Osbourne, Bono, David Bowie, Björk, Avril Lavigne, Adele, Madonna, Michael Jackson, Elvis Presley и много, много други! Книги, които не могат да се намерят другаде - или дори не сте подозирали, че съществуват: от рок енциклопедии и илюстровани метъл албуми - през биографии, автобиографии и скандални разкрития, исторически, музикални и текстови анализи, сборници с цитати на звездите, стихове и текстове на песни, забавни тестове и куриози, романи и комикси за живота на музикантите и феновете - до самоучители по китара, сборници с акордите и текстовете на подбрани хитове, енциклопедии за музиката и инструментите, пътеводители за клубната сцена, най-доброто от култови списания като "Kerrang!", арт-албуми с обложки - и всичко друго, което може да ви хрумне, като например плакати, разбира се! :) Всичко това на разпродажбени средни цени от 5 до 15 лева - така че всеки меломан да може да намери нещо за любимите си творци.
Life's too short to take it seriously.

Robert Jordan fan
Farmer
Posts: 67
Joined: Mon Oct 11, 2010 5:10 pm

Re: Книжни събития всеки уикенд (разпродажби, премиери и др.) в Книжен Център "Славейков"

Post by Robert Jordan fan » Fri May 18, 2018 11:57 am

Дедпул VS Батман: голяма разпродажба на комикси, книги и постери https://www.facebook.com/events/235944057176555/

В най-голямото ни комикс събитие досега ще премерят сили най-нашумелият и оригинален супергерой (едновременно с премиерата на дългоочаквания кинохит "Дедпул 2") - и мрачният рицар, който донесе победата на DC срещу Marvel предния път. Читателите пък ще могат да намерят стотици заглавия комикси, романи, новелизации, сценарии, албуми, енциклопедии, както и оригинални календари и принтове. За първи път ще имаме и графични новели на цени по 5-10лв, което е уникална възможност. Ето примерни заглавия! Алън Мур: Watchmen, The League of Extraordinary Gentlemen и др.; Франк Милър: Batman Year One, The Dark Knight Returns, Sin City и др.; Marvel: Avengers, Thanos, X-men, Wolverine, Deadpool, The Punisher, Gambit, Elektra, Iron Man, Thor, Spiderman; DC: The New 52, Batman (Hush, Knightfall и десетки други), Superman, The Joker, Catwoman, Wonder Woman, Suicide Squad, Harley Quinn, Justice League; Maus, Sandman, Eternals, The Crow, Hellboy, BRPD, Spawn, Judge Dredd, Serenity, The Walking Dead, Preacher, Y The Last Man, Fables, Hellblazer, оригиналния Ghost in the Shell на Широ Масамуне!, Battle Angel - Alita, Appleseed и много, много други. Също, комикси по игри: Warcraft, Mass Effect, Halo, Starcraft, Assassins Creed, Prince of Persia и др., и графични новели по филми и книги: Star Wars, Game of Thrones, Alien, Conan the Barbarian, Heroes, Discworld, Hobbit, The Dark Tower, Kite Runner и др. Има и много MANGA: Death Note, Fullmetal Alchemist, Claymore, Evangelion, Bleach, Attack on Titan, Naruto, D.Gray-man, One Piece, Dragon Ball, Clamp, Ghibli и много други.
Life's too short to take it seriously.

Robert Jordan fan
Farmer
Posts: 67
Joined: Mon Oct 11, 2010 5:10 pm

Re: Книжни събития всеки уикенд (разпродажби, премиери и др.) в Книжен Център "Славейков"

Post by Robert Jordan fan » Mon May 21, 2018 5:40 pm

STAR WARS Sale! 200 книги, албуми, енциклопедии, комикси -от 5лв -- https://www.facebook.com/events/2102134383389427/

Започва една добра междузвездна седмица! Петък е премиерата на новия филм за Хан Соло, а ден преди това стартира и най-голямата разпродажба на Star Wars издания: близо 200 заглавия, на цени започващи от само 5 лева! (Отделно: оригинални календари, принтове и плакати.) 70 романа и новелизации, 15 графични новели, 10 арт-албума, 20 вида енциклопедии и справочници, 10 илюстровани издания на сценариите, 20 албума с всякаква информация, постери и игри, 15 детски книги, 30 издания за арта и създаването на отделните филми - и много други! Огромният избор включва редки заглавия с антикварна стойност (арт-албуми с оригиналния консепт-арт от 70-те и др.), както и уникални издания, които издават звуци или съдържат 3D и даже движещи се картини ("сканимация") от култови филмови сцени. За отбелязване са и цените: много от изданията с голям формат и твърди корици са само по 10лв!

Заповядайте тази седмица и най-вероятно ще намерите това, което търсите - както и много други хубави книжни издания, които не сте и подозирали, че съществуват! (Освен за Star Wars, имаме хиляди книги и всички други теми, заглавия и жанрове.)
Life's too short to take it seriously.

Robert Jordan fan
Farmer
Posts: 67
Joined: Mon Oct 11, 2010 5:10 pm

Re: Книжни събития всеки уикенд (разпродажби, премиери и др.) в Книжен Център "Славейков"

Post by Robert Jordan fan » Fri Jun 08, 2018 7:35 am

Big МANGA Sale + книги за Япония, албуми, енциклопедии и плакати --- https://www.facebook.com/events/253471465389963/

На събитието този уикенд представяме 300 различни Манги, 100 различни заглавия: от най-известните до най-редките, на цени от средно 9 лева. (Има и такива по 3-4 лева.) Death Note, Fullmetal Alchemist, Ghost in the Shell, Claymore, Evangelion, Bleach, Attack on Titan, Naruto, D.Gray-man, One Piece, Appleseed, Battle Angel Alita, Clamp, Ghibli и много, много други. Главно на английски - но също и на японски, френски и български. Имаме и стотици различни плакати: Аниме (Гибли и т. н.), K-pop - както и по всички известни игри и филми. Също и, за първи път, оригинални арт-албуми, внесени от Япония: Naruto, One Piece и др! И не на последно място: десетки гайдове и албуми за рисуване на Манга, графични новели, фентъзи и sci-fi - както и илюстровани енциклопедии за всички Аниме филми и герои! :) Отделно, за първи път имаме стотина подбрани книги и албуми, свързани с културата, историята, митологията и езика на Япония: всичко от биографии и документални исторически книги, романи в различните жанрове (модерна класика като Мураками и Ишигуро, исторически като Клавел, women's fiction и т. н.), през енциклопедии и справочници, туристически гайдове и разговорници - до книги за бойни изкуства, сумо, суши, нинджа, бонсай, икебана, Шинтоизъм, японски изкуства и всичко друго, което ви хрумне.
Life's too short to take it seriously.


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 11 guests