Рольо, приготви си задника, щото като си дойда в Бг ще има саморазправа.
С това си изказване бтв показа, че за теб блудкавите любовни романчета са по-добра литература от готик писанията на Ан Райс, за което мога само да ти се смея много, ама наистина много. Не знам кво си чел от тоя тип книжки, нито от Ан Райс, но наистина, нелепо е. Ми ходи чети Арлекинки, щом те кефят. Или я по-добре недей. Че после като автор и книга на броя ще трябва верно да четем за Нора Робъртс или някоя друга подобна. Смееееех, смех!
А зачетох Туайлайт за да видя закво бе аджеба е целия шум тук и в околните пръкнати покрай него теми, като оная за Стивън Кинг. Потресох се - поначало не очаквах много, но това определено надмина очакванията ми. Надолу.
Това за кръвта е МАЛОУМНО. Тя седеше до леглото на Тайлър в болницата. Ще ми кажете, че й е замирисало на кръв от убидените пръсти в класната стая, а при пропитите с кръв превръзки на Тайлър не й е миришело? ВТФ? Това го дадох просто като пример за една от тъпите недомислици в книгата.
Иначе, да. Очаквах ОРИГИНАЛНА концепция за вампиризма предвид ревютата в броя. Такава не намерих.
Рат, аз закво мислиш написах японско шожо клише? В шожотата:
1. Имаме супер невзрачна ученичка
2. Плоска
3. Имаме алфа-мъжкаря на алфа-мъжкарите
4. Имаме редица други алфа-мъжкари
5. Всички алфа-мъжкари се влюбват без квото и да е логично обяснение в невзрачната ученичка и се започват бесните интриги
6. Нещото се кльопа в бесни пропорции от невзрачни ученички, които се идентифицират с главната героиня и с които е пълно в Япония. Очевидно не само там.
Същата работа тука. Единственото интересно качество на Бела е, че Едуард не може да й чете мислите, щото бела е ТОЛКОВА УНИКАЛНО прайвът в главата си. Нещо по-тъпо и изсмукано от пръстите от това да сте виждали скоро?