Отделно от фойерверките за момченца и стилната визия (това последното сигурно ще е най-употребяваното словосъчетание в плюсовете за тоя филм) имаше много приятна флуидност в цялото нещо. Дори си мисля дали някой contemporary dance хореограф не е участвал в постановката на определени сцени – заради ритмиката на движенията, поставянето на персонажите, ъглите на снимане и т.н. Така или иначе по-скоро заради това усещане за танцов груув, отколкото заради ефектния сетинг, безрезервно му простих глупостите, а то си бяха О, Какви Глупости Само!
Иначе не можах да отчета някаква сериозна концептуална разлика спрямо оригинала, видя ми се с точно същия тенденциозен уклон към дидижитъл куулнеса, който темата естествено притежава, за сметка на задълбочаването в идеи.
Мисля, че аз съм единственият човек във вселената, който не припада по саундтрака. Хареса ми на много места, не мога да кажа, че имах някакъв проблем с визуалното напасване, но и на много места ме подразниха еклектиката и (най-вече) непрекъснато изскачащите отнякъде тътнещи синтетични баси.
If I never meet you in this life, let me feel the lack.