Page 1 of 12

The Incredible Hulk (13th June 2008)

Posted: Thu May 15, 2008 11:26 am
by Muad_Dib
Последния официален трейлър на филма:
http://bg.dtrailer.com/movies/watch/the-incredible-hulk

Както повечето от вас знаят - това е опитът за рестарт на Хълк-франчайза на големия екран, след фиаското от 2003. Ед Нортън, Уилям Хърт и Тим Рот - имената им говорят сами за себе си. Уви, за режисьора не мога да кажа същото - бърз поглед към имдб ми дава като последни 3 филма - Транспортер 1 и 2, Danny the Dog. Нека споделим очакванията си за новия (втори) филм на студиото на Марвел, след невероятния Айрън Мен.

Лично мнение: Доста са ми умерени очакванията. От една страна Нортън, от друга страна липсата на дори ЕДИН лаф в трейлъра е изключително притеснителен факт...Искрено се надявам поне на ефекти да го докара, определено хвърлянето на Банър от хеликоптера на трейлъра и падането му като Хълк беше впечатляващо. И разбира се - чакаме cameo-то на Робърт Дауни Младши.

Posted: Thu May 15, 2008 11:37 am
by Bat Garo Still Rots
На мен нещо не ми хареса :( Искрено се надявам това "Maybe if I can control it, I can use it." да не става половин час преди края на филма. Не съм чел комиксите, но лошият доста прилича на Хълк и това е малко тъпо и как се хвърлиха един към друг под звуците на обичайната епична трейлър музика.... :roll:

Posted: Thu May 15, 2008 11:42 am
by DELgado
Хълка и аз го чакам с нетърпение. Особено след като разбрах че е втората собствена продукция на Марвел след Железния. С Айрънмен пичовете показаха на всички как трябва да се филмира един комикс.
Въпреки че, преди да изгледам Железния и да разбера за новата политика в правенето на филми на Марвел, бях доста скептично настроен за Големия Зелен Човек.
Пръвият трейлър, при все целия актьорски състав, не блестеше с нищо особено. И аз във втория се размазах на преобразуването му в Хълк, докато скачаше от хеликоптера, но силно се надявам, че това няма да е единствената яка сцена във филма.
Според мен има голям потенциал да се превърне в Големия Летен Хит това лято (или поне да спори за първо място). Въпреки че голяма част от успеха му ще се дължи на страхотния Железен Човек. Вярвам че Марвел ще ни покажат, че могат да го направят отново.

Posted: Thu May 15, 2008 11:43 am
by Muad_Dib
1. За Лошия - http://en.wikipedia.org/wiki/Abomination_%28comics%29. В общи линии същото като Хълк, ама с някои дребни разлики, като например не може да се превръща обратно в човек и е малко по-силен като човек от Банър. Аз се надявам просто Тим Рот да си е Тим Рот и да има някой и друг готин лаф. Обаче от друга страна с неговата слаба физика и дребна фигура ми е трудно да си го представя като убер опасния таен агент.

2. За крапи вътрешните конфликти, който са едно от 10те неща, съсипали стария филм от 2003 - Искрено се надявам да са сведени до минимум, не само да не са в последните 30 минути. Дано да не трябва по холивудски да слушаме поне 4-5 пъти за душевната драма на Банър, че трябва да се превръща в Хълк и колко е лошо това, ама той не можел да се сдържи като го ядосали.

3. За Допълнителния Лош - най-яката реплика в трейлъра (поне за мен) е именно на генерал Рос (Уилям Хърт).

ЕДИТ: За борбата за "големия летен хит" - аз лично бих си пренасочил средствата за залагане на Хелбой 2 и почти сигурно на Тъмния Рицар. Темата я пускам, защото всички така или иначе ще го гледаме Хълка.

ЕДИТ 2: Сюжета накратко от уикипедията:

The film follows Banner as he flees the pursuit of General Ross and attempts a cure to rid himself of the Hulk. But when Blonsky injects himself with Banner's gamma formula and becomes an even greater monster, Banner must accept his own inner beast and defeat Blonsky.

Приплаква ми се...

Posted: Thu May 15, 2008 12:02 pm
by DELgado
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Incred ... %28film%29

Ето я и самата страница в Уикипедията. Доста е голяма и подробна за филм, който ще излезе чак след месец.

Ето и няколко неща които ми се сториха интересни:
Samuel Sterns, played by Tim Blake Nelson was introduced to set him up as a villain in a future film, where he would become the Leader.[13] Norton said, "The whole thing was to envision it in multiple parts. We left a lot out on purpose. [The Incredible Hulk is] definitely intended as chapter one."
Дали не са си постлали за бързото продължение отсега? :lol:
In addition, Marvel Studios is keen to have Norton reprise the role in an adaptation of The Avengers (schedule for release in July 2011). Iron Man director Jon Favreau said "[Marvel is] pretty clear on wanting to do it with the actors who’ve established the roles or to not do it at all." According to ComicBookMovie.com, in the upcoming Hulk, the movie apparently sets up Captain America's origin story. The site claims General Ross will talk about a super soldier project begun during WW2, and show the blue "super soldier serum" used to create the all-American hero.
Остава и Тони Старк да се появи наистина. Много се кефя като свързват по подобен начин поредиците и героите. :lol:

Posted: Thu May 15, 2008 1:39 pm
by Roland
Аз пък имам добри очаквания. Надявам се да има минимално количество Хълк и филмът да е нещо като Борн/Казино Роял, както подсказва първата половина на трейлъра му.

Posted: Thu May 15, 2008 1:57 pm
by Morwen
Добре, Хълк да прилича на Борн ми се вижда все едно Отмъстителите да прилича на Ах, този джаз...

Posted: Thu May 15, 2008 2:12 pm
by Roland
Може би ако знаеше нещо, каквото и да е, за Хълк, нямаше да мислиш така. Той е сам човек, който трябва да бяга от правителствени организации. Плюс, че има доста специални умения при определени условия. Паралелите не са един и два, ако решат да развият сюжета в тая посока.

Posted: Thu May 15, 2008 3:09 pm
by Muad_Dib
Аз пък искам да си има яко Хълк и той да хвърля танкове и да троши сгради.

Ето за това ние мъжете сме постоянно в пубертета.

Posted: Thu May 15, 2008 3:15 pm
by DELgado
От трейлъра изглеждаше като да има доволно количество екшън. Не може обаче целия филм да е само това. Така че явно ще има вътрешни драми и проблеми да решава. Въпроса е, че ако е направено като хората и поднесено добре, няма да пречи на никого и даже ще направи екшън сцените по-изпъкващи и впечатляващи. :wink:

Posted: Tue Jun 10, 2008 1:38 pm
by Roland
Филмът е адски добър! Отсега обаче забравете да ви изкефи колкото Железния човек. Няма шанс, просто докато Железния е по-скоро екшън с лафове, Хълка е екшън с драма и определено не е толкова забавен. Въпреки че няколкото бъзика, които се пак има, са безценни (гарда в университета, дето му вика "братко", е актьорът, който е играл Хълк в некъв стар пробит сериал применро). Лив Тайлър е чудовищно грозна и отвратителна, но не се пречка много, Нортън както винаги е бог, въпреки че тук няма кво толкоз да играе и омг, си е развалил физиката, станал е хърбав. Но пък е в пъти повече Банър от стария Хектор (не, че не уважавам Бана де, жесток пич е и той) и изобщо откъм каст филмът няма слаби звена. Тим Рот няма някаква кой знае каква роля откъм игра, но кефи много, Генерала и той. М-р Син трябва да умре (ще видите за кво иде реч)...


Ениуей, филмът е страшен, задължително препоръчвам и ще ходя остро втори път с компания, ако се организираме :)

П.П. Този път сценката "след надписите" милостиво е сложена ПРЕДИ тях ;) Тони Старк е там.

Posted: Tue Jun 10, 2008 1:43 pm
by Muad_Dib
А кога точно излиза?

Posted: Tue Jun 10, 2008 1:46 pm
by Yan
Лу Фериньо е машина:)

Тандем бяха издали това в зората на видеокасетите:

http://www.imdb.com/title/tt0098512/

Един от камарата ТВ филми за Хълк (Първият още от 1977) където Фериньо го играе:)

Posted: Tue Jun 10, 2008 1:48 pm
by passer-by
Muad_Dib wrote:А кога точно излиза?
Коле, ти самият си го написал в заглавието на темата. Четенето по право май тежко ти се отразява. :wink:

Ако мислиш, че у нас излиза на различна дата спрямо премиерата в САЩ - не, същата е. Ей на потвърждение от Адриана:
ifadriana wrote:Ъпдейтнат до края на юли

МАЙ:

30-ти май:
TAKEN / 88 minutes /
Surviving with wolves (from May 16)
Love in the Time of Cholera

ЮНИ:
6-ти юни:
Sex and the City: The Movie
Mongol

13-ти юни:
Incredible Hulk
The Happening
My Blueberry Nights (from Jun 27

20-ти юни:
Big Stan (from Aug 22)

27-ми юни:
Wanted
Shutter
12

ЮЛИ:
4-ти юли:
Kung Fu Panda
Hancock
Taxi 4

11-ти юли:
Prince Caspian
Married Life/ Pathology

18-ти юли:
HELLBOY
Meet Dave
Dragon Wars
Two Days in Paris (from Jun 25)

25-ти юли:
Dark Knight
Made of Honor

Posted: Tue Jun 10, 2008 1:50 pm
by Moridin
Кога па не е бил хърбав. Ениуей, не звучиш ултра убедително, но сигурно ше тря да го зяпаме...