Разни

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
tigermaster
Elder God

Re: Разни

Post by tigermaster » Fri Jun 13, 2025 11:01 pm

Някой може ли да ми обясни как този спам се е появил на ИМДб:
https://www.imdb.com/list/ls592222102/
[Филми] Счетоводителят 2 / The Accountant 2 (2025) Целият филм онлайн бг аудио или Гледайте онлайн безплатно с български субтитри.

▶ [Кликнете тук, за да гледате филма]

Гледайте Счетоводителят 2 (2025) Целият филм онлайн бг аудио, Счетоводителят 2 Гледайте онлайн безплатно, Счетоводителят 2 Целият филм онлайн с български субтитри.

Когато стар познат е убит, Уолф е принуден да разкрие случая. Осъзнавайки, че са необходими по-крайни мерки, Уолф наема своя отчужден и изключително смъртоносен брат, Бракс, за да помогне. В партньорство с Мерибет Медина те разкриват смъртоносна конспирация и стават цели на безмилостна мрежа от убийци, които няма да се спрат пред нищо, за да запазят тайните си скрити.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Martix
Archmage

Post by Martix » Sat Jun 14, 2025 2:30 am

Ами то всеки може да си прави каквито си иска листове и да си пише каквито иска описания в тях. Няма как да го спрат това.
There are no rules! I'm gonna get you!

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Jul 29, 2025 3:04 am

Хълк Хоган е починал преди няколко дена.

Не знам какво да мисля. От една страна - докъм началото на тийнейджърските си години гледах доста негови филми и, макар че бяха титанични глупости, за хлапе като мен бяха горе-долу идеални. Сериалът "Гръм в Рая" едно време ме радваше безумно. Беше разпознаваемо лице, забавляваше ме...

После пораснах и той ми поизчезна от полезрението.

После отново ми влезе в полезрението по начин, за който съжалявам - с расистки рантове, с откровени лъжи как щял да става басист на Metallica, а последната му изява, която видях, беше как се заканва да тресне Камала Харис в пода. Сега на доста места, където се споменава смъртта му, се вижда откровена радост, че го няма вече, омраза, негативизъм...
Ами... Де да знам и аз. Единственият друг екшън герой от моето детство, за когото да се сещам да е съсипвал собственото си наследство толкова пълноценно, е Стивън Сегал.
И все пак...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Yan
Site Admin

Post by Yan » Tue Jul 29, 2025 11:50 am

@tigermaster Хълк Хоган е перфектното доказателство, че каквото сам си направиш никой друг не може да ти го направи.

И за мен беше герой от детството, но с течение на годините и като научих повече за него, репутацията му доста помръкна. Расистките рантове и безумната му подкрепа за Тръмп и всичките глупости, които изговори последните две години не му помогнаха особено. След като дори публиката в WWE го освирква при последната му поява...

И все пак си остава икона в кеча, на която WWE дължи страшно много за превръщането си в мейнстрийм забавление. Да почива в мир.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 21, 2025 7:49 pm

RIP :(

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam