Разни

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
tigermaster
Elder God

Re: Разни

Post by tigermaster » Fri Jun 13, 2025 11:01 pm

Някой може ли да ми обясни как този спам се е появил на ИМДб:
https://www.imdb.com/list/ls592222102/
[Филми] Счетоводителят 2 / The Accountant 2 (2025) Целият филм онлайн бг аудио или Гледайте онлайн безплатно с български субтитри.

▶ [Кликнете тук, за да гледате филма]

Гледайте Счетоводителят 2 (2025) Целият филм онлайн бг аудио, Счетоводителят 2 Гледайте онлайн безплатно, Счетоводителят 2 Целият филм онлайн с български субтитри.

Когато стар познат е убит, Уолф е принуден да разкрие случая. Осъзнавайки, че са необходими по-крайни мерки, Уолф наема своя отчужден и изключително смъртоносен брат, Бракс, за да помогне. В партньорство с Мерибет Медина те разкриват смъртоносна конспирация и стават цели на безмилостна мрежа от убийци, които няма да се спрат пред нищо, за да запазят тайните си скрити.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Martix
Archmage

Post by Martix » Sat Jun 14, 2025 2:30 am

Ами то всеки може да си прави каквито си иска листове и да си пише каквито иска описания в тях. Няма как да го спрат това.
There are no rules! I'm gonna get you!

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Jul 29, 2025 3:04 am

Хълк Хоган е починал преди няколко дена.

Не знам какво да мисля. От една страна - докъм началото на тийнейджърските си години гледах доста негови филми и, макар че бяха титанични глупости, за хлапе като мен бяха горе-долу идеални. Сериалът "Гръм в Рая" едно време ме радваше безумно. Беше разпознаваемо лице, забавляваше ме...

После пораснах и той ми поизчезна от полезрението.

После отново ми влезе в полезрението по начин, за който съжалявам - с расистки рантове, с откровени лъжи как щял да става басист на Metallica, а последната му изява, която видях, беше как се заканва да тресне Камала Харис в пода. Сега на доста места, където се споменава смъртта му, се вижда откровена радост, че го няма вече, омраза, негативизъм...
Ами... Де да знам и аз. Единственият друг екшън герой от моето детство, за когото да се сещам да е съсипвал собственото си наследство толкова пълноценно, е Стивън Сегал.
И все пак...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Yan
Site Admin

Post by Yan » Tue Jul 29, 2025 11:50 am

@tigermaster Хълк Хоган е перфектното доказателство, че каквото сам си направиш никой друг не може да ти го направи.

И за мен беше герой от детството, но с течение на годините и като научих повече за него, репутацията му доста помръкна. Расистките рантове и безумната му подкрепа за Тръмп и всичките глупости, които изговори последните две години не му помогнаха особено. След като дори публиката в WWE го освирква при последната му поява...

И все пак си остава икона в кеча, на която WWE дължи страшно много за превръщането си в мейнстрийм забавление. Да почива в мир.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.