Мерси за съветите и на двамата. Сега поне знам от къде да започна.

И Нора Джоунс да е толкова сладка...
 И Нора Джоунс да е толкова сладка...
 Фрейм стори, която няма нищо нито в рамковата 1 "история", нито в рамкираните 2 (само тая с Портман си заслужаваше донякъде). 100% керъктър-дривън "наратив" (тва означава, че абс. нищо не се случва) - ма и въпросните керъктъри за нищо не стават. Направо ми беше жал да гледам толкоз добри актьори (минус певачката) да се мъчат с толкова плитки и плиткоумни образи, сцени-клишета и слаб диалог.
  Фрейм стори, която няма нищо нито в рамковата 1 "история", нито в рамкираните 2 (само тая с Портман си заслужаваше донякъде). 100% керъктър-дривън "наратив" (тва означава, че абс. нищо не се случва) - ма и въпросните керъктъри за нищо не стават. Направо ми беше жал да гледам толкоз добри актьори (минус певачката) да се мъчат с толкова плитки и плиткоумни образи, сцени-клишета и слаб диалог. ) - 5/10. 6/10, ако сте романтичен мъж. 8/10, ако сте жена.
 ) - 5/10. 6/10, ако сте романтичен мъж. 8/10, ако сте жена. Шекерят действа безотказно. Вадете тортата от мини-бара и розавото шампанско. Може и Бейлис.
  Шекерят действа безотказно. Вадете тортата от мини-бара и розавото шампанско. Може и Бейлис.passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
 Оценките, които дадох на филма съобразно нагласата на зрителите, показват точно обратното. Както и че съм пределно наясно защо ви е харесал. Замислете се обаче що никой друг освен вас тук не е писал в тая тема. И кво ше напише, ако случайно гледа филма.
 Оценките, които дадох на филма съобразно нагласата на зрителите, показват точно обратното. Както и че съм пределно наясно защо ви е харесал. Замислете се обаче що никой друг освен вас тук не е писал в тая тема. И кво ше напише, ако случайно гледа филма. 
 И аз харесах нещата, които бяха за харесване, и не съжалявам особено, че се мъкнах до Дома на киното снощи. Тва обаче по никакъв начин не означава, че не виждам колко точно плосък, наивен и чисто НЕпрофесионален е сценарият. (А в един такъв филм без добър сценарий не става. Освен, дет викам, да се омажете едно хубаво с нещо пристрастяващо и сладко и да се пуснете на автопилот.) Както вече казах, разни мои колеги от Новата БГ "литература" тука таквиз точно локуми ги точат професионално в Билкова или Блейз на поредната зяпнала очаровано аз-съм-поетеса с единствената цел да я опознаят отблизо същата вечер. На другия ден след махмурлука: същото - с друга.
 И аз харесах нещата, които бяха за харесване, и не съжалявам особено, че се мъкнах до Дома на киното снощи. Тва обаче по никакъв начин не означава, че не виждам колко точно плосък, наивен и чисто НЕпрофесионален е сценарият. (А в един такъв филм без добър сценарий не става. Освен, дет викам, да се омажете едно хубаво с нещо пристрастяващо и сладко и да се пуснете на автопилот.) Както вече казах, разни мои колеги от Новата БГ "литература" тука таквиз точно локуми ги точат професионално в Билкова или Блейз на поредната зяпнала очаровано аз-съм-поетеса с единствената цел да я опознаят отблизо същата вечер. На другия ден след махмурлука: същото - с друга.  

Поне занижи сериозно очакванията, преди да го гледаш, шси ми благодарен после за съветя.
 Поне занижи сериозно очакванията, преди да го гледаш, шси ми благодарен после за съветя.passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Кхм... Иначе казано:Замислете се обаче що никой друг освен вас тук не е писал в тая тема. И кво ше напише, ако случайно гледа филма.
Сега, този въпрос лично мен ме завари неподготвена. Отговор нямам. То по принцип е нормално в дадена дискусия да участват само хора, които са наясно с материята, като например в дискусия по даден филм да участват хора, които са гледали филма, но що в конкретно тая тема не участват хора, които не са гледали филма - ами не знам. Необяснимо ми е. Какво ли биха написали въпросните хора, ако случайно гледат филма, също не знам. Имах някъде кристално кълбо, ма някой ми го свил. Ебати дебила.Защо в тая тема не пишат хора, които не са гледали филма?
 Но не мисля, че тва е проблемът. И тук актьорите са много добри (минус певачката, макар ролята като да е писана за нея), но материалът им е слабичък. Може би просто щото англоезичният сценарист не е на нивото на Уонг.
 Но не мисля, че тва е проблемът. И тук актьорите са много добри (минус певачката, макар ролята като да е писана за нея), но материалът им е слабичък. Може би просто щото англоезичният сценарист не е на нивото на Уонг. Казах, че повечето хора тук са достатъчно наясно изобщо и да не помислят да ходят на такъв филм. И после си представих кво би написал Ефо, примерно, ако гаджето му го замъкне.
 Казах, че повечето хора тук са достатъчно наясно изобщо и да не помислят да ходят на такъв филм. И после си представих кво би написал Ефо, примерно, ако гаджето му го замъкне. 
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest