Page 1 of 1

Iron Maiden - The Book of Souls

Posted: Fri Sep 04, 2015 12:33 pm
by Yan
Пет години след The Final Frontier Мейдън са записали жесток албум.
Не съм вярвал, че през 2015 г. някой ще се осмели да издаде двоен албум с времетраене 92 мин. Мейдънци не само го направиха ами и мачкат.
Up the Irons!
Spotify днес ще е на replay :)

Re: Iron Maiden - The Book of Souls

Posted: Sun Sep 06, 2015 7:46 pm
by Amelia
Ooooooooh, nice! Ще го издирим.

Re: Iron Maiden - The Book of Souls

Posted: Fri Sep 11, 2015 9:21 pm
by Amikae
Велики са!

Той излезна по торентите рано рано, но аз си изчаках специалното издание да пристигне. Разделили са го на два диска защото наистина е доста дълъг и така според мен е най-правилно да се слуша, с почивка между двата.

Потресаващо добър е! А и никога не съм подозирал, че в албум на Мейдън ще има песен, като Empire of the Clouds, която за мнозина е и най-добрата в целия албум.

Аз лично се изкефих на всички парчета, но на този етап прослушвам най-много The Great Unknown, The Book of Souls и The Red and the Black. Което, разбира се, като говорим за Мейдън не значи нищо, защото мине се не мине известно време и ще бъда обсебен от други няколко песни, и такъв винаги е безкрания цикъл при слушането на най-великата метъл група в историята.

Между другото първия им сингъл - Speed of Light - при първите слушания нещо не ме вдъхновяваше много, но след 7-8 слушания много ме зариби и сега го къртя яко! :twisted:

Сега чакам да обявят датите и дестинациите за световното турне. Айде стискайте палци да имат близо до нас!!!

Re: Iron Maiden - The Book of Souls

Posted: Wed Sep 16, 2015 2:42 am
by Amelia
Новият Айрян не е лош. Още от същото ама Мейдън винаги правят още от същото и когато същото те кефи, не е проблем. Ще го послушам още малко, може и да ми влезе. Щото засега се носи по повърхността.

Re: Iron Maiden - The Book of Souls

Posted: Wed Sep 16, 2015 10:02 am
by Amelia
The Red and the Black започва да ми влиза лошо под кожицата. Дори с безкрайните си китарни сола - по принцип мразя такива.

This album is not fucking around. This album means business. Много добър. Не на нивото на The Number of the Beast, но най-близо до него като звучене и усещане от всичките им по-нови албуми. И лъха яко и на Seventh son of a seventh son. С приятната тежест на The X Factor. Аз много доволен. Тея дни мисля да изциклизирам с него.