Верно е, много притеснена беше Елица, чак се задъхваше и гласът й трепереше. Това е то да си пръв. Напрежението буквално можеше да се пипне. Щом на мен ми беше притеснено, просто нямам идея тя как ли се е чувствала. След тресенето видимо се успокои и възвърна увереността си, това се почувства веднага.
Този път обаче сме към края, което според мен е чудесно. Напрежението пада и се надявам Елица да пее по-сигурно и да бъде по-спокойна. Все пак вече сме на финал, там нямаме голям шанс сред акулите от СССР, така че ако просто пее и се кефи, вместо да се състезава, резултатът ще е чудесен. Стискам им палци. Въпреки, че можеше и по-добро да е изпълнението, пак беше на светлинни години пред някои откровени недоразумения, от които още ме побиват тръпки.
На мен единствено ми допаднаха сърбойката (която също почна доста колебливо, ама като заби после - леле мале!

) и албанецът, който не се класира за разлика от онова нещо от Грузия. Бррррр

Да използвам лафа на Амели - Грузия ме страхува!

На Белорус също ставаше... Останалите обаче бяха... Е нямам думи! Еднообразна скучна боза, съчетана със смехотворен стайлинг! Като ги пуснаха на конвейер докато течеше гласуването, ако седиш със затворени очи можеше да придобиеш чувството, че слушаш една-единствена песен. Че и в една тоналност, с еднакви мелодии, като капак всички вееха некви ветрила като изтрещели за по-голяма хомогенност между отделните изпълнения... Бе мани. Ние нали се класирахме, останалото е история;)