Изобщо дори няма да пускам ъпдейта на 8-цата. Колкото е ъпдейтнат 8.1 билда, толкова.
Moderator: Moridin
Предполагам, че ако се разкара тоя "update", както сега направих и не се слагат без да се гледа ще се избегне тая шитня. Ама колко народ ще изреве дето сичко му е на ауто, гледах некъф шот насред презентация в някаква зала тва изскочило с 15те минутиGWXUX.EXE was installed by Windows Update KB3035583. This update was put out in late May by Microsoft with virtually no explanation of its purpose. It is, however, a shill for Windows 10. It is intended to put pop-ups on your screen inviting you to install Windows 10. Most people would call is a "potentially unwanted program" or PUP.
Щото си дал съгласие за ъпдейти. А това е "ъпдейт".AlDim wrote: Само не ми е ясно как властите в Канада оставят това да мине. От две години има закон против спама, който също включва и забрана за инсталацията на софтуер без изрично съгласие на потребителя... Според този закон се предполага да няма никакви такива завъртяни скрити магарии.
Точно тва се случило днес на една приятелка, като се прибрала следобеда то било на 85 процента, явно някъде тогава е било насрочило за ъпдейт, но хард рисет го спря. Бахти нахалитета обаче.AlDim wrote:А това е екранът, с който се опитват да излъжат народа:
Един вид опциите са от рода на "искам", "айде давай" и "их бе значи".
Аз не съм го виждал въобще, но е възможно примерно жена ми да го е затворила по навик (преди цъкането на "X" просто отказваше ъпдейта временно) и гадта да си е записала някакъв час за операцията.
10-ката може да бъде махната до 30 дена след инсталацията.beliefcontrol wrote:Тоя "ъпдейт" така ми се изсра на работата, че просто немам думи. Подканващия екран го затварях от Х-а, че все пак служебен компютър, не е моя работа да му обновявам операционната. Изобщо не подозирах, какво ми готвят MS докато не видях екранчето с 15-те минути.
Сега половината неща, които ползвам нон-стоп в работата си не работят, бавен е, произволни неща забиват когат им скимне. Отговорите на MS по отношение на проблемите със стария софтуер (главно Офис, някои други неща) са от рода на "Тази версия вече не се подържа, закупете си актуалната такава".
Ми тогава що без да ме питате ми инсталирате гнусната си OS, маскирана като "ъпдейт", след като не работи с всичкия останал софтуер, за който работодателят ми е платил, бе?!?
Три дни вече губя часове на работа да свърша неща, които ми отнемаха минути със 7-цата.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests