Аз мушнах нов телефон и съм адски доволен, направо все едно съм се пренесъл години напред в бъдещето спрямо стария, който беше модел от 2003та
Случи ми се нещо интересно, Part II
Moderator: Moridin
Това ми е мечта от малък. Както и да си направя косата зелена. Ама все още не мога да събера сили за да го направя. Страх ме е да не стане като при Майкъл Джексън.Morwen wrote:Обаче не отрече, че си си направил носа чип:)
Ники честито. Дай линкче към модела да го разгледам, че го забравих кой беше.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Баси якото, успях да проспя безгрижно нужните ми 8 часа сън дет от поне 3 месеца некак не успявах да ги докарам. 
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Ех, кога и аз ще доживея...
Емо, съзнаваш ли каква човешка драма вероятно лежи зада този букет? Той й подава букета, тя с плач го захвърля надолу по стълбите и се затичва към спирката, той отива да се напие в 9 сутринта, тя си боядисва косата синя...
Емо, съзнаваш ли каква човешка драма вероятно лежи зада този букет? Той й подава букета, тя с плач го захвърля надолу по стълбите и се затичва към спирката, той отива да се напие в 9 сутринта, тя си боядисва косата синя...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Ако можеха да говорятЕмо, съзнаваш ли каква човешка драма вероятно лежи зада този букет? Той й подава букета, тя с плач го захвърля надолу по стълбите и се затичва към спирката, той отива да се напие в 9 сутринта, тя си боядисва косата синя...
Ми не знам, колегите доста му се кефят, каквато и да е драмата зад него
- The Dragon
- Elder God
Аз пък имам коте. Момче. Мисля му име и май ще му отива Румпелщилцхен. Така де, дребен е 
- Spoiler: show
Last edited by Alanna on Fri Oct 03, 2008 11:15 pm, edited 3 times in total.
(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.