Page 1 of 1

Archie's abs (The Riverdale topic)

Posted: Thu Feb 13, 2020 8:26 am
by Amelia
@Litz
Чие торсо, начи, е най-якото в тоя сериал? :mrgreen:

Аз влача трети сезон в момента. Върви ми трудно, щото настоящата мистерия с Гаргойлите е в гъзъ, а Арчи взе да лее кръв като многострадален шонен герой. И вече не мога да си съспендна дисбилийфа по никакъв начин - Хайръм Лодж отдавна щеше да е отнесен от ФБР-то, ако някой изобщо имаше някъв мозък в тоя сериал. Предишните два сезона бяха по-яки. Поне има ай кендита, като любимецът ми по няква причина е Sweet Pea. :lol:

Също така си харесвам Джъгхед - има една полуусмивка, за която живея, но ни я показва твърде рядко. От жените Бети е готина, а Шерил, мамината, е луда по цялата глава.

Очаквах тоя сериал да прилича на Сабрина повече. За съжаление и тука пеят спорадично като реално само чернокожата девойка има някви умения. Арчи е особено болезнен като запее, тря земат някой друг да го дублира.

Re: Archie's abs (The Riverdale topic)

Posted: Thu Feb 13, 2020 9:44 am
by Litz
Е на Арчи торсото е яко. Реджи и той е с яки плочки. Иначе за мен Вероника е най-голямата болка. И в пеене и като герой и като всичко. Актрисата е толкова бездарна и диалогът и е такъв епичен криндж, че не мога с нея.

Иначе дефакто Кевин е най-добрият певец в каста, но понеже Кевин е гей, той няма друга фунция освен да е гей и да прави гей неща.

Аз го гледам терапевтично тоя сериал. Едно много втф ми е.

Re: Archie's abs (The Riverdale topic)

Posted: Thu Mar 12, 2020 6:25 pm
by Litz
Тоя сериал имаше два поредни добри епизода :shock: :shock: :shock:

ВТФ. Последните два епизода бяха мега добри и съм шок, от това, а дори нямаше нужда в последния епизод да ни показват плочки. Уау.

Re: Archie's abs (The Riverdale topic)

Posted: Fri Mar 13, 2020 6:43 am
by Amelia
Аз нимоа. Заебах го на 3ти сезон нейде, щото нимоа. Нимоа. Мноо е зле.