Disney+

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Amikae
Ascendent
Posts: 4196
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:07 pm

Re: Disney+

Post by Amikae » Tue Sep 22, 2020 10:58 pm

Dr. Horrible wrote:
Tue Sep 22, 2020 10:29 pm
Феноменален е! Много интересно смесма 80-тарските поредици Vision and the Scarlet Witch (минипоредицата с четири броя и максипоредицата с 12) и по-съвременните неща като великолепния Vision на Том Кинг. Всичко изглежда разкошно, нямам търпение. Има слухове, че може да излезе още за хелоуин, това ще е радост!

Иначе според мен, ако вкарват House of M сюжет, той няма да е тук а в Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Там ще участва Уонда и дори арката ѝ там ще е "директно продължение на арката ѝ от УондаВижън". И там очакват да вкарат вече повече епичност и да си поиграят хубаво с мултивселените. Нямам търпение! Миналата година лятото го обявиха и така се радвах, толкова комикси за Доктор Стрейндж изчетох... Искам вече да идва!
Според зависи как интерпретират матриала може шита да се случи в сериала и доктора после да го фиксва. :mrgreen:

User avatar
RRSunknown
Elder God
Posts: 9438
Joined: Thu Nov 01, 2007 9:54 am

Re: Disney+

Post by RRSunknown » Wed Sep 23, 2020 12:48 pm

Имам технически въпрос като човек който си е купил смарт телевизор преди 1 седмица и тотално незапознат с стрийминг сървисите.
Как гледате Disney+ , защото аз не можах да намеря app .

User avatar
penzata
Forsaken
Posts: 2504
Joined: Thu Dec 10, 2009 7:13 pm
Location: between the planescapes
Contact:

Re: Disney+

Post by penzata » Wed Sep 23, 2020 12:58 pm

RRSunknown wrote:
Wed Sep 23, 2020 12:48 pm
Имам технически въпрос като човек който си е купил смарт телевизор преди 1 седмица и тотално незапознат с стрийминг сървисите.
Как гледате Disney+ , защото аз не можах да намеря app .
За тиливизори с chromecast стриймъри или Apple TV; или през конзолата. Иначе за България още няма диснито, така че предполагам или с впн, или бананстват. :mrgreen:

User avatar
Dr. Horrible
Forsaken
Posts: 2684
Joined: Wed Jul 22, 2009 8:53 am

Re: Disney+

Post by Dr. Horrible » Fri Dec 11, 2020 11:59 am

ПОЛОВИН ЧАС ЧЕТА НОВИНИ!!!!

Имаме дати!!!!
Януари - WandaVision
Март - Falcon and the Winter Soldier
Май - Loki

Предстоят ни още сериали: She-Hulk (Марк Ръфало се връща, Татяна Маслани потвърдена в главна роля), Ms. Marvel (която героиня ще участва в Капитан Марвел 2, заедно с Тайона Парис - голямата Моника Рамбо от УондаВижън, в първия Каптин Амрвел беше малко момиченце), Secret Invasion (Ник Фюри и Талос се завърщат), Marvel What If, Ironheart, Blade, които са без дати. Ще има празнични Гардиъни през 2022, и сериал с мини-епизодчета I am Groot. Следващият филм за Блек Пентър няма да рикастне героя, а ще се фокусира върху другите персонажи от първия филм.

Има два обявени спин-офа на Мандалораиан (на който му обявиха трети сезон) - Асока и Rangers of the New Republic. Сериалът за Оби Уан ще включва и завърщането на Хайдън Кръстънсън като Дарт Вейдър. Ще има сериал за Ландо по Дисни плюс, някакви стар уорс сериал The Acolyte, за последните дни на старата република, както и сериал A Droid Story, в който Р2 и другият ще обучават нов друид :D И Пати Дженкинс ще прави Стар Уорс филм - Rogue Squadron.

ИЗОБЩО, ПЪЛНО ЩЕ Е.
Life is a gift. We must celebrate it! We have to dance, to show God we are grateful to be alive.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests