Xellos wrote: ↑Mon Jan 09, 2023 3:11 pm
Nier: Automata не съм я играл и не мога да фана смисъл от 1 епизод ама ще се следи.
За съжаление meh ми идва, а и няма как да предаде нещо много характерно за играта - постоянния тролиг от авторите. Това в най-добрия смисъл. Приемаш нещо за правило в света, но няколко стъпки по-натам в историята въпросното нещо ти го преобръщат надолу с главата. Понякога виждаш промяната отдалеч, но самите персонажи не могат да я видят и т.н.
Самият начин да се играе е леко объркващ. Първо играеш с 2B и играта сякаш свършва и си казваш "А, ама това ли беше? Толкова необяснени неща останаха.". После получаваш опцията да я минеш с 9S и това са горе долу същите събития, но понякога от различен ъгъл и с информацията от този персонаж, като стигаш до същия финал от първа част. Третият път си пак с 2B и изведнъж осъзнаваш "Ама тя историята продължава и всичко досега беше пролог!". Нататък и с A2 играеш и пак с 9S и пак с A2... Бая засукани се оказват нещата, бая обрати.
Доколкото виждам първите 12 епизода ще са смес от route A и route B, а може би вторите 12 епизода, ще са route C и ако искат да приключат там ще трябва да rush-нат мощно.
А засега от сезона най-гледаемо е High Card.
ПП Загледах и Urusei Yatsura (2022) въпреки, че не съм голям фен на оригинала. Адекватно са го осъвременили и са избрали само най-добрите шегички, прескачайки някои от по-скучните. Друга положителна черта от старото шоу - озвучителите са звезден каст от сеюта.