Page 1 of 3

Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

Posted: Fri Nov 01, 2019 6:11 pm
by coldie
9/11
Много отдавна не съм се интересувал от това, то и днес съвсем случайно ми попадна нещо и реших да го изгледам. Не съм се интересувал, защото за мен е пределно ясно, че това е inside job, както и са ми ясни поне някои от причините за да го направят. Не знам дали въобще някой от вас ще гледа два часа лекция на тази тема, но на мен ми направи впечатление следното нещо - по случая човек обикновено се е запитвал (поне така си мисля) "кой го направи", "защо го направи". Джуди Ууд обаче се запитва "как го направиха". Лекцията започва с припомнянето на един случай в САЩ в който обвиняват една майка че е убила детето си, която в крайна сметка е обявена на невинна, защото просто не успяват да намерят доказателва как детето е починало.

Ще посоча някой точки от тази лекции, определно разбъркано и още отсега ви казва, че Ууд каквото и да смята не дава ясен отговор, но задава много въпроси и нещата придобиват доста странен характер, събития, които науката която е приета не може да обясни, бих казал почти нищо случилото се на 9/11.

Който е станал свидел по телевизията на случилото се, особено в реално време сигурно са му са се запечатали някакви кадри, сигурно от всички коментари и твърдения е приел това и онова за истина.

Има много странни неща, слушал съм различни теории, за контролирани взривове, използвана не термайт и прочее.
Знаем за една от най-големите странности, че изцяло рухнаха някои съседни сгради без да бъдат дори засегнати физически от отломки и прочее. Всъщност отломките от рухналите сгради са нищожни. Сред тях има малко алуминий и много, много хартия.

В двете кули е имало няколко хиляди тоалетни, съответно тоалетни чинии, мивки. Интересно е, че сред нищожните отломки не са открити следи от порцелан. В тази връзка е интересно на една от отсрещните сгради, чиято вдохна фасада е била половината от мрамор - той сякаш се е изпарил, няма и следа от него.

П.с. Прегледах го има правописни грешки, но не ми се поправят.
Официално се твърди за изключително високи температури (заради пожари и прочее) до 2000 хиляди по Фаренхайт. Има записи в реално време по време на събитието и след това при продълаващите спасителни операции. В които хора казват, че хората които продължават спасителните и разчистващите операции имат странен проблем с металната част на бомбетата на обуквите които им раздават. Тя "изгаря" но не наранява краката им. Има кадри на места, в които примерно е обявена за измерена температура от почти 1000 по Фаренхайт, залята с вода в която газят хора.

Съобщава се за експлодирали поражникарси кислородни бутилки в порани коли остоящи на десетки метри от сградите. Същевременно насред тези обявини за стотици и хиляди градуси температури щука сума ти народ.

Както и много други странни неща. Но може би централното от което започва всичко е, че сградите не просто се срутват те се разпадат на прах почти до основи. Дават се сравнения с контолирано взривени сгради, след тях остава доста материал и макар че при това тип събаряне основната цел да да остане колкото може по малко боклук той е много повече отколкото би трябвало да остане при контролирано събаряне на две 110 етажни, една над 400 и други по малки.

Буквално се разпадат на прах, който от гъст като пясък постепенно избледнява и започва да се разсейва. Има един много интересен кадър, в който се вижда как горната част буквално се разпада в движение за секунди, но по някаква причина един "пирон", който най-вероятно е част от стоманената конструкция закъснява с няколко секунди преди да стане и той на прах. Има също така и много интересни кадри от сграда 406 в която тя почти цялата се срива на пясък, но една част от носещите греди, стоят извествно време след това, става въпрос за стотици метри като едни супер висоши шила които не падат а и те се "стапят" в прахообразно състояние.

Хартията, има кадри в които се вижда нещо, което ние гледайки го на клип ще определим като огън, малко по-особен, но огън. Този огън буквално се вижда върху купища хартии, върху които той си гори, но хартията не изгаря.

Също нещо странно - една от централните оцелели колони в партера от неръждаема стомана е ръждясала мигновенно.

Въобще дори е странно наличието на такива количества прах.

Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

Posted: Fri Nov 01, 2019 7:11 pm
by Roland
Толкова ми е жал за теб в момента...

Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

Posted: Fri Nov 01, 2019 7:41 pm
by coldie
Жалко, че не го усещам като истина. Да ти е жал за някой е едно от първите правила за това да се определиш като човек. Дори за някой непознат.
Товоето "жал" звучи като подигравка. Не като съпричастност.

П.с. Добре, аз макар да си ме "наливал" толкова много ако трябва да те защитя ще те защитя, поне форумно, без значение дали си гей, какъвто си. Това си е твой избор, решен или не. Постоянно се жалваш, че гейовете не били недоразбрани, и аз го разбирам това, на обща основа сте такива. Нямам категорично мнение дали да си гей е вродено или е резултат на средата или нещо друго, но те приемам такъв какъвто си, ако не се опитваш да ми "бъркаш в очите". Ти обаче не приемаш дори за евентуално осмисляне гледна точна на никой друг освен теб. Та в тази връзка ти не си гей, ти си нарцис и в напреднал стадий.

9/11 и Бог

Posted: Fri Nov 01, 2019 10:36 pm
by Roland
Само не разбрах, последно гей ли съм и приемаш ли ме? :spite:

Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

Posted: Sat Nov 02, 2019 3:23 pm
by трубадур
Фейспалм фиестата продължава, тръмп дири помощ от английското разузнаване

https://www.independent.co.uk/news/worl ... reddit.com

Взимайки се предвид колко е без значение импийчмънта, фактът че тръмпьо му обръща внимание го прави доста леджит, дотолкова, че не съм сигурен, че някой от обкръжението му въобще му е обяснил какво значи това и че няма да го уволнят. :ninja:

Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

Posted: Sat Nov 02, 2019 9:30 pm
by coldie
Roland wrote:
Fri Nov 01, 2019 10:36 pm
Само не разбрах, последно гей ли съм и приемаш ли ме? :spite:
Приемам те, това че някой е хомосексуалист не ми дава повод да го мисля за получовек, макар че съм християнин и се опитвам да съм такъв и там хомосексуализмът не е нещо хубаво. Макар че би трябвало, аз не разделям хората на хмоексуалисти, индивидуалисти или революционери. Гледам ги под моето виждане дали са добри или не. Абсолютно разбирам твоята ненавист, след като си гей. като голяма част от обществото се отнася негативно към такива като теб. Не знам, сложно е. Може и да си добър по душа, но не го демонстрираш.

Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

Posted: Sun Nov 03, 2019 11:09 am
by Roland
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :spite: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

Posted: Sun Nov 03, 2019 11:00 pm
by coldie
Виж какво, то не е само до християнската гледна точка. Ако Бог или еволюцията или Анунаките (кой както иска да го приема за истина) бяха създали хората без репродуктивна способност и примерно според Битие, ако Бог вместо да беше създал Адам и Ева, Беше създал Адам и Адам от каквото и дърво на познанието да бяха яли щяха да си останат тези двамата. Дали ти си гей аз на 100% няма откъде да знам, но се демонстрираш като такъв по мои впечатления.
Може и да ви прозвучи грубо но защо на мъжа са му дали щепсъла а на жената контакта? Ми сигурно за да произведат електричество и да се получи нещо от това.
Някак си ми се струва несериозно, че два контакта могат да отгледат щепсъл или два щепсъла да отгледат контакт. Мисля, че ме разбирате.
За социално-морални отговорности няма да говоря. Айде не говорим за теб, ти може би не си гей, изместваме принципно към гейовете , от мъжки или женски...пол. Обаче тия разклонения и подразклония вече стават малко в повечко. 32-33-34-118 вече не знаем дори колко пола има.
Е два са - мъж и жена. И разбира се тези с физиологични полови отклонения. Може би ще им гледаме хромозомите за да ги определим какви са. Не знам. А и там има отклонения.
Но айде обратно към класиката - хетеро или хомо. Никой не е доказал, че това се определя генетично или от средата.

Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

Posted: Sun Nov 03, 2019 11:38 pm
by Roland
Контра аргумент: защо на мъжа са му дали простата, ако не за стимулация? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


I am beyond entertained right now :mrgreen:

Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

Posted: Mon Nov 04, 2019 12:58 am
by coldie
Подхвърлих ти нещо ключово, но не си го усетил. Малко да ти кажа те тествах, а ти се радвай (енжойвай се колкото душа ти иска). Като "антитеза" е доказано, че човек не се ражда хомосексуалист. Наборът от хромозоми няма нищо общо със сексуалната ориентация.

Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

Posted: Mon Nov 04, 2019 8:03 pm
by coldie
Сега ще кажа нещо по различно, пак по темата която започнах. Аз я започнах по един начин, Роланд я видя под подигравтален начин, аз я "инжектирах" по трети начин. И това е въвсем обичайно нещо, така се ражда обмяната на мнения, но тъй като досега такова нещо няма, а има Роланд да подхвърли нещи, да сложи една дерзаеща зъбна икона сред 15-на усмивки, с което аз го разбирам. Той така иска да си обясни нещата или е над нещата.
Аз ще му обясня, а и на вас :) още някои неща за Библията.
Новият Завет, целият е документирано написан в рамките на първи век преди Христа. Може да има някакви изключения (които аз не знам) но сред всеки значим труд (Цицерон, Цезар, прочее) от около това време наличните поне за обществото преписи датират от векове по-късно.
За Старият Завет никой не може да твърди категорично откога докога е точно написан.

Но и в двата, досега каквото са успяли да открият археолозите и историците, не са открили нищо, което да не е абсолютно точно описано. Царе, сгради, събития. От това, което са намерили досега.

Тук сменям посоката и ще дам хляб на Роланд и/или на критици. Категорично никой не знае кога е писано Битие. Там има няколко интересни неща. Бог създава Адам - първият човек. Смислово преведено това означава някой създаден от материя на която е дъхната душа, която никой не е знае какво е но тя задвижва материята. И я прави жива материя. Още преди създаването на Ева, Бог обещава на Адам, че ще има неизброимо потомство. Ева още не е създадена, забележете. Адам се жалва, че е самотен затова от неговото ребро, каквото и да значи това Бог създава Ева. Нататък за ябълката историята сигурно все я знае, но не всеки знае, че чак след създаването на Ева се говори не само за потомство но за баща и майка, т.е. за мъж и жена.

Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

Posted: Mon Nov 04, 2019 8:37 pm
by Drake
На мен ми е интересно дали и женските животни са създадени от ребра или само Адам е пропуснат, пък после да се е наложило да се оправи този пропуск.

Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

Posted: Mon Nov 04, 2019 8:53 pm
by coldie
Drake wrote:
Mon Nov 04, 2019 8:37 pm
На мен ми е интересно дали и женските животни са създадени от ребра или само Адам е пропуснат, пък после да се е наложило да се оправи този пропуск.
На Адам още преди създаването на Ева му е обещано, че ще има голямо потомство. Битие е аерхаичен скрипт, никой не знае кога е написан.

Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

Posted: Mon Nov 04, 2019 9:06 pm
by penzata
Да, де, но Адам как е разбирал какво е потомство, когато е бил единственият човек. В смисъл, Бог му обещава нещо, което самият той не знае какво е. И възможно ли е, защото Ева е била от афроамерикански произход, Адам да е предпочел да пипа змията.

Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

Posted: Mon Nov 04, 2019 11:33 pm
by The Dragon
Трябва да престана да пия рома във водни чаши ... вместо да отворя темата за северна америка отворих една в атеистичните форуми от 2003-а ...