Kung Fury!!!!!!!
Kung Fury!!!!!!!
О неразумни юроди, поради что не сте гледали още Kung Fury?!
Това невероятно, изненадващо изригване на титаничен талант от страна на шведа Дейвид Сандберг (като режисьор, сценарист, 3D аниматор и актьор в ролята на главния герой) е най-радващата пародия на 80-тарските филми и 80-те като цяло, която съм гледал някога. Има перфектната безумна история със гениални дупки в сюжета, уан лайнъри които биха накарали и бат Шварци да се изчерви, невероятна долнопробна игра от целия каст, музика натъпкана до дупка със синтезатори и божествен нереалистичен екшън, всичко това представено с шашкаща визия. През трези 30 минути ще видите лазераптори, викингки с узита, Тор с яките бицепси, полудяли аркадни машини, Адолф Хитлер (aka Kung Fuhrer), Powerglove и разбира се Hoff 9000!
Ако гледате два филма тази година, единият трябва да е Fury Road, а другият - Kung Fury. Та направете си услуга и цъкнете долния линк, за да се насладите на този 30-минутен шедьовър!
Филмът:
https://www.youtube.com/watch?v=bS5P_LAqiVg
Трейлърът, от който тръгна всичко:
https://www.youtube.com/watch?v=72RqpItxd8M
True Survivor песента изпълнена от Дейвид Хаселхоф:
https://www.youtube.com/watch?v=ZTidn2dBYbY
Това невероятно, изненадващо изригване на титаничен талант от страна на шведа Дейвид Сандберг (като режисьор, сценарист, 3D аниматор и актьор в ролята на главния герой) е най-радващата пародия на 80-тарските филми и 80-те като цяло, която съм гледал някога. Има перфектната безумна история със гениални дупки в сюжета, уан лайнъри които биха накарали и бат Шварци да се изчерви, невероятна долнопробна игра от целия каст, музика натъпкана до дупка със синтезатори и божествен нереалистичен екшън, всичко това представено с шашкаща визия. През трези 30 минути ще видите лазераптори, викингки с узита, Тор с яките бицепси, полудяли аркадни машини, Адолф Хитлер (aka Kung Fuhrer), Powerglove и разбира се Hoff 9000!
Ако гледате два филма тази година, единият трябва да е Fury Road, а другият - Kung Fury. Та направете си услуга и цъкнете долния линк, за да се насладите на този 30-минутен шедьовър!
Филмът:
https://www.youtube.com/watch?v=bS5P_LAqiVg
Трейлърът, от който тръгна всичко:
https://www.youtube.com/watch?v=72RqpItxd8M
True Survivor песента изпълнена от Дейвид Хаселхоф:
https://www.youtube.com/watch?v=ZTidn2dBYbY
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
И това от човек който смята Джоджо за нещо нещо яко
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Верно е много ЯКК!!!
Добре се получи, че не събраха stretch goal-а за full feature film, щото щеше да се получи нещо като Iron Sky, затъпяване поради твърде много plot.
А сега е просто парченце култовост, не е като в youtube да не е пълно с такива, но не чак толкова добри.
9/10
Добре се получи, че не събраха stretch goal-а за full feature film, щото щеше да се получи нещо като Iron Sky, затъпяване поради твърде много plot.
А сега е просто парченце култовост, не е като в youtube да не е пълно с такива, но не чак толкова добри.
9/10
There are no rules! I'm gonna get you!
- tigermaster
- Elder God
Верно е култов.
Ама ако беше по-дълъг, нямаше да е толкова як.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- Mr. Nobody
- Misting
Аз се смях най-много на диалозите, трябваше да има повече от тях и по-малко наци-тупалки. Особено изтърканият диалог между нашия човек и партньора му, точно преди да бъде убит, ме разби
Впрочем доста от препратките към култовите филми ги схванах, но едно не разбирам (още откакто излезе трейлъра преди години). Кой филм през 80те аджеба се е занимавал с динозаври? Особено такива в цял ръст! Само на мен ли ми се струва, че всичко започна с "Джурасик парк" през 90те?
Впрочем доста от препратките към култовите филми ги схванах, но едно не разбирам (още откакто излезе трейлъра преди години). Кой филм през 80те аджеба се е занимавал с динозаври? Особено такива в цял ръст! Само на мен ли ми се струва, че всичко започна с "Джурасик парк" през 90те?
'Poetry first, sausage - later!'
- tigermaster
- Elder God
Има го и това:
http://www.imdb.com/title/tt0065163/
http://www.imdb.com/title/tt0065163/
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Геговете са на ниво средностатистически фартджоук и като такива не са ми смешни. Като цяло, имаме хумор, в който няма финес и предизвикателство. Стои като нещо удобно и safe, което всяко средностатистическо чиче, живяло в 80-те и изпитващо носталгия към тях, да може да кльопне без да се затрудни.
В Джоджо имахме момент, в който Какьоин нахрани бебе с лайното му. Джоджо не се движи в социално приемливите граници на пародията и не борави с миловидни тропове от нашето детство. Джоджо може да ти направи скоминка, докато го гледаш. То си поставя негови собствени граници. И понеже реално мангата е почната през 80-те, то е и оригиналната осемдесетарска изродщина. Само дето си позволява неща, които американците никога не биха си позволили и затова е много по-яко. Надявам се, че така е по-ясно.
За да съм честна, от Кунг Фюрито умерено ми допаднаха бойните сцени накрая при Хитлер. И изглежда готино като трейлър. За съжаление, като се раздуе в цял филм е няква зле скалъпена комбинация от отделни трейлърови сценички. Ако ви се гледа нещо яко от тоя тип, хванете Грайндхауз и филмите, които се получиха от фалшивите трейлъри.
В Джоджо имахме момент, в който Какьоин нахрани бебе с лайното му. Джоджо не се движи в социално приемливите граници на пародията и не борави с миловидни тропове от нашето детство. Джоджо може да ти направи скоминка, докато го гледаш. То си поставя негови собствени граници. И понеже реално мангата е почната през 80-те, то е и оригиналната осемдесетарска изродщина. Само дето си позволява неща, които американците никога не биха си позволили и затова е много по-яко. Надявам се, че така е по-ясно.
За да съм честна, от Кунг Фюрито умерено ми допаднаха бойните сцени накрая при Хитлер. И изглежда готино като трейлър. За съжаление, като се раздуе в цял филм е няква зле скалъпена комбинация от отделни трейлърови сценички. Ако ви се гледа нещо яко от тоя тип, хванете Грайндхауз и филмите, които се получиха от фалшивите трейлъри.
Last edited by Amelia on Sun May 31, 2015 7:55 pm, edited 1 time in total.
кой не е играл аркадни игри
евала!
вярно си е, но пък какво от това...
- Spoiler: show
евала!
Amelia wrote:Стои като нещо удобно, на което вяко средностатистическо чиче, живяло в 80-те и изпитващо носталгия към тях, да може да кльопне без да се затрудни.
вярно си е, но пък какво от това...
Я, как се сетих за "Джон Уик" от тези думи. Дето ми беше пълното дъно точно защото похватите му вече не работят през 2015 г. (а и беше зверски некадърно режисиран и написан). Кунг Фюрито пък му хвърлих бърз поглед в началото и на две места по-нататък и се отказах - това даже за половин час ми е с 28 минути в повече. А Експендабълите даже не ги отпочнах като заизпонаизлизаха.Amelia wrote:средностатистическо чиче, живяло в 80-те и изпитващо носталгия към тях, да може да кльопне без да се затрудни.
Явно ми е минала носталгията към 80-те (когато се размазвах системно на Арни, Слай, Джеки, Жан-Клод, Стивън и Чък - а Сашо освен Кърт пропусна Терънс и Бъд, които заедно с Джеки са остарели по-добре, главно заради доброто ползване на комедията).