Page 1 of 3

Неви разбирам,пичове! Бог промени живота ми.

Posted: Tue Jul 26, 2011 2:33 pm
by Believer
Здравеите!

Нов съм в този форум и можеби е малко неучтиво така даотварям нова тема без да съм се представил .Казвам се Костадин и сам от Стара Загора. Причината да отворя така направо нова тема е ,че Бог промени животат ми ,а в този форум открих някой хора ,който искренно ме изненадаха с тварденията и позицийте си.

Силвер .Аз бях атеист и дори се подигравах на хората ,който ходят на църква . Повярваи ,едва ли би могъл да бъдеш по-пламенен атеист от мен какъвто бях .Но преди около две години започнаха дами се случват странни неща-започнах да ходя насън да санувам страни сънища ,в който почнаха дами се явяват видения. Наи-странно беше три дена преди земетресението в Чили -насън ми се яви Исус и ми рече :и ще проплаче земята на Диктатора залял стадйоните със млада кръв. сангре! Сангре! сангре !

До този момент аз определено си мислех ,че полудявам и много бях започнал да се притеснявам. Ходих на църква , православна. Не бяха ме кръщавали и се кръстих но нищо не стана. Попа като взех да му казвам какво ми става накрая ми каза да спра наркотиците . Аз дори не пия какви наркотици ! Накара ме да му платя да ми чете молитви но нищо не стана. А и аз невярвах много ,обаче вече много ме беше страх . И сънувах онзи сън и се сабудих обаче пред
Евангелската педесятна църква . Влязох вътре и говорих с хората . Неми се присмяха. Аз тогава незнаех ,че сангре значило кръв на Испански. Говорихме и някои предположи че може да става дума за чили покраи Пиночет . А малко след това стана Земетресението .

Можеш да преследваш бозона на хикс колкото си искаш обаче никога няма да разгадаеш Съкровенното защото си опериран от него !

Zais optik. Аз може да съм Протестант и да не сам бил добър човек презпо-голямата част от живота си ,но повярваи - вероятноста ти да почнеш да стреляш по друговерци е много по-голяма отколкото аз да направя нещо такова! Имаш се за голям разбирач ,но незнаеш нищо за протестантите .Мислиш че сме някакви еретици дето неси заслужават дори коршума ,обаче ние сме много по-напредничави от всички останали .Например идеята за непорочното зачатие а и други .А и оня Норвежец въобще не е бил Християнин .Ако беше щеше да се моли на Бог всеки ден а не след много години да почне да Му говори че и да го увещава и да Му казва какво да прави .Този е наи-обикновен Луд!

Между другото преди да стане Земетресенито в Япония седмица преди това се разболях и докато сам имал температура нашите се кълнат че съм говорил на Японски обаче нищо неми разбрали . После беше вече късно .

с наи-добри чуства! И не забравяите и двамата - ако сте безгрешни хвърлете първият камък !

Posted: Tue Jul 26, 2011 2:44 pm
by Morwen
Някой правописен речник също би могъл да промени живота ти, подозирам... :D

Posted: Tue Jul 26, 2011 2:47 pm
by Marfa
:shock: :shock: :shock: ГОСПОДИ!

Posted: Tue Jul 26, 2011 2:47 pm
by Roamer
Мммм... не споменавай всуе името Му? :plez:

Posted: Tue Jul 26, 2011 2:49 pm
by Believer
Моруен .Ако имаш да казваш нещо по същество кажи го !

Марфа.Не споменавай напразно името Божие !

Очаквам конструктивен диалог а не едносрични подмятания !

Posted: Tue Jul 26, 2011 2:53 pm
by The Dragon
Едно е спагетеното чудовощите и пармесана е неговия пророк!

Posted: Tue Jul 26, 2011 2:55 pm
by RRSunknown
الله أَكْبَر

Posted: Tue Jul 26, 2011 3:01 pm
by Believer
Подиграваите се ,свикнал съм . Един ден обаче Истината идва независимо ,дали човек я чака или не !

Роамер виждам ,че си ме изпреварил обаче аз говорих сериозно !

Posted: Tue Jul 26, 2011 3:03 pm
by Marfa
От чисто нАучен интерес, а и за да не посрещаме с лошо новия гост, тази тема засега няма да иде в прането... :neutral:

Posted: Tue Jul 26, 2011 3:12 pm
by tigermaster
Morwen wrote:Някой правописен речник също би могъл да промени живота ти, подозирам... :D
+1000000000

Believer, човече, наистина... Знаеш ли колко си труден за четене? Не искам да звуча подигравателно, ама... Уфф... Много многоточия нещо...
Подигравайте се(преди запетаята не се пише интервал - пише се след нея),_свикнал съм(преди точката не се пише интервал - пише се след нея). Един ден обаче Истината идва, независимо(тук не трябва да има запетая) дали човек я чака или не(преди удивителната не се пише интервал - пише се след нея)!
Тъй де... Мисълта ми е, че хората не ти се, хм, подиграват - доколкото това е правилната дума, понеже според мен не е - заради вярата ти, а заради начина, по който я изразяваш. Подобно писане винаги ще бъде повод за подигравка.

Posted: Tue Jul 26, 2011 3:14 pm
by Believer
Немисля че това е най-важното в това,което казах.Все пак ще си взема бележка.Правописът обаче можем да го обсъдим и друг път.

Posted: Tue Jul 26, 2011 3:19 pm
by Martix
:D :D
Тази тема направо ми оправи деня.

@Believer - А откъде разбра, чи именно Иссус ти се е явил, а не Аллах или някое по-маловажно божество.
Надявам се това споменаване на името Му не се брои за напразно. Ако ли не, извинявам се и вярвам, че Той(ако приемем, че е от мъжки род, малко сексистко, но църква, какво да ги правиш) ще ми прости. Нали ме обича.
Мисля обаче, че да имаш предварителна информация за невероятни трагедии и да не я споделиш с хората е доста егоистично. Може не всеки да ти повярва, но дори една спасена душа си заслужава.

Edit:
Влязъл в Интернет и си оправил правописа. Това ли е най-важното?

Posted: Tue Jul 26, 2011 3:23 pm
by Believer
Разбрах го.Някакси веднага беше ясно ,че е Той а после се събудих пред Църквата а не пред Джамията!

Posted: Tue Jul 26, 2011 3:28 pm
by RRSunknown
Аллах не се явява.

Posted: Tue Jul 26, 2011 3:36 pm
by Claymore
Ако планината не идва при Мохамед, Мохамед е изпил твърде малко ракия! :lol: Не се сдържах.