- Spoiler: show
Защо трябва да рекламираме в Цитаделата!
Moderator: Moridin
Защо трябва да рекламираме в Цитаделата!
Сори, тоя абсурд ми дойде в повече и не можах да не го споделя. Докъде стига човешката наглост, питам се... Или хората просто си живеят в друга реалност?

And you can't dance with a devil on your back...
Изкушавам се...Xellos wrote:МУАХАХАХАХХАХАХАХА дайте да събираме пари
Водещият сайт, бтв...
Last edited by Roland on Sun Mar 18, 2007 8:37 pm, edited 1 time in total.
Аха. Доколкото виждам, вече имат такава - и то подобаваща. 
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Re: Защо трябва да рекламираме в Цитаделата!
Роланд беше ли необходимо пускането на такава тема? Това какво правя със сайта си смятам, че си е изцяло моя работа. Гледай си твоята и ни остави на мира. Ако щеш напиши на заглавната страница на шадоуданс "Number 1" никога не бих ти направил проблем.Не мога да ти разбера нагона все да се занимаваш с нас.Roland wrote:Сори, тоя абсурд ми дойде в повече и не можах да не го споделя. Докъде стига човешката наглост, питам се... Или хората просто си живеят в друга реалност?
Три пъти сайт на годината на собственото си гласуване
- Spoiler: show
Относно рекламите - те понеже са някакви титанични суми. Освен това добре си знам посещаемостта, че да си позволя да слагам реклами.
А това аз какво пиша във форума на моя сайт пък, мисля, че е моя работа, ок? Коментирам тоталната налудничавост на подобно нещо. И АЗ ти знам посещаемостта на сайта, не за друго. Както виждаш, досега съм си спестявал пускането на теми, но това прелива всякакви възможни чаши, които можеше да прелее.
А, и разликата между нас и вас е че ние нямаме нужда да пишем Number 1 на сайта си
А, и разликата между нас и вас е че ние нямаме нужда да пишем Number 1 на сайта си
- Freddy Krueger
- Adept
Да разбирам ли, че не те нерви толкова платената реклама, колкото изцепките, че сме имали награди и посещаемост? Щото в рекламата не виждам нищо лошо. Що да не пробваме. И спрете с ебавките, че сме я закъсали за кинти.Roland wrote:А това аз какво пиша във форума на моя сайт пък, мисля, че е моя работа, ок? Коментирам тоталната налудничавост на подобно нещо. И АЗ ти знам посещаемостта на сайта, не за друго. Както виждаш, досега съм си спестявал пускането на теми, но това прелива всякакви възможни чаши, които можеше да прелее.
Пълнолетен съм, ходя си на работя и смея да кажа че съм си стъпил здраво на краката
Хм, кУпуват вероятно си искал да кажешinkheart wrote:
Да разбирам ли, че не те нерви толкова платената реклама, колкото изцепките, че сме имали награди и посещаемост? Щото в рекламата не виждам нищо лошо. Що да не пробваме. И спрете с ебавките, че сме я закъсали за кинти.
Пълнолетен съм, ходя си на работя и смея да кажа че съм си стъпил здраво на кракатаС тия пари се копуват консумативи за фирмата бе ей
Вие си знаете де, но специално банера на strastni.com стои малко нелепо на сайт за фентъзи.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Freddy Krueger
- Adept