- Spoiler: show

Moderator: Moridin
Изкушавам се...Xellos wrote:МУАХАХАХАХХАХАХАХА дайте да събираме пари
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Роланд беше ли необходимо пускането на такава тема? Това какво правя със сайта си смятам, че си е изцяло моя работа. Гледай си твоята и ни остави на мира. Ако щеш напиши на заглавната страница на шадоуданс "Number 1" никога не бих ти направил проблем.Не мога да ти разбера нагона все да се занимаваш с нас.Roland wrote:Сори, тоя абсурд ми дойде в повече и не можах да не го споделя. Докъде стига човешката наглост, питам се... Или хората просто си живеят в друга реалност?
Три пъти сайт на годината на собственото си гласуване
- Spoiler: show
Да разбирам ли, че не те нерви толкова платената реклама, колкото изцепките, че сме имали награди и посещаемост? Щото в рекламата не виждам нищо лошо. Що да не пробваме. И спрете с ебавките, че сме я закъсали за кинти.Roland wrote:А това аз какво пиша във форума на моя сайт пък, мисля, че е моя работа, ок? Коментирам тоталната налудничавост на подобно нещо. И АЗ ти знам посещаемостта на сайта, не за друго. Както виждаш, досега съм си спестявал пускането на теми, но това прелива всякакви възможни чаши, които можеше да прелее.
А, и разликата между нас и вас е че ние нямаме нужда да пишем Number 1 на сайта си
Хм, кУпуват вероятно си искал да кажешinkheart wrote:
Да разбирам ли, че не те нерви толкова платената реклама, колкото изцепките, че сме имали награди и посещаемост? Щото в рекламата не виждам нищо лошо. Що да не пробваме. И спрете с ебавките, че сме я закъсали за кинти.
Пълнолетен съм, ходя си на работя и смея да кажа че съм си стъпил здраво на кракатаС тия пари се копуват консумативи за фирмата бе ей
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests