Underworld
Underworld
Nqkoi da e e gledal . matrix s vampiri i vurkolaci. Po dobro ot Blade 2 e
Готин е, да, но тъй като не съм гледала Блейд 2, не мога да ги сравня :)
На мен ми хареса, макар отново да имам върли критики към финалния бой ;)
На мен ми хареса, макар отново да имам върли критики към финалния бой ;)
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Underworld има адски яка атмосфера, и даже на моменти ми навяваше асоциации с LOK серията
На Джон Карпентър само Бягствата ме радват и то донякъде
На Джон Карпентър само Бягствата ме радват и то донякъде
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
@mitkohr - съгласен с теб по всички точки. Имаше готина атмосфера филмчето, но нищо супер впечатляващо. Блейд е с класи отгоре.
Аз очаквах да има по-интересни мелета с обилно ползване на един куп свръхестествени сили. При върколаците беше малко по-добре, със смяната на формата и ваденето на куршумите. А при вампирите - нищо особено на практика. Предполагам че би трябвало да се бъдат поне с доста по-бързи рефлекси и движения от нормален човек, но това си личеше само в 2-3 сцени от филмчето. Като цяло се надявах на много по-зрелищни битки, а повечето бяха стандартни престрелки.
Аз очаквах да има по-интересни мелета с обилно ползване на един куп свръхестествени сили. При върколаците беше малко по-добре, със смяната на формата и ваденето на куршумите. А при вампирите - нищо особено на практика. Предполагам че би трябвало да се бъдат поне с доста по-бързи рефлекси и движения от нормален човек, но това си личеше само в 2-3 сцени от филмчето. Като цяло се надявах на много по-зрелищни битки, а повечето бяха стандартни престрелки.
Elves dig rocket launchers.
- The Dragon
- Elder God
Филма е добър , заслужава да се гледа, без човек да очаква някакви върхове на киноизкуството. Но сблъсъка между вампири и върколаци определено си заслужава. Пък и хубавото все пак е че ни казват тези са добри, тези лоши.
P.S. И да искаш не можеш да дадеш 5 лева за кино- филма просто не го дават по кината у нас
P.S. И да искаш не можеш да дадеш 5 лева за кино- филма просто не го дават по кината у нас
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Тъпото беше, че няколко върколака с автоматични пушки не можеха да оцелят вампирката, ама идеята за куршумите с концентрираната светлина и сребърния нитрат си беше добра. Ама като цяло бях за върколаците.
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..