Препоръчайте
Гледа ми се нещо неглиже, НО да не е крайната малоумщина. Resident Evil поредицата става ли или е твърде зле?
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
http://www.youtube.com/watch?v=_a3B5qXlXtU
Случайно го загледах снощи, а излезе много добър. А и интересна тема разглежда ...
Случайно го загледах снощи, а излезе много добър. А и интересна тема разглежда ...
- The Dragon
- Elder God
2012 филми:
Moonrise Kingdom
Beasts of Southern Wild
задължителни - всичко друго (Арго, марго..) е една левга по-надолу)..
Moonrise Kingdom
Beasts of Southern Wild
задължителни - всичко друго (Арго, марго..) е една левга по-надолу)..
"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
- Mr. Nobody
- Misting
Имаше доста кино и известна доза претенция в този филм. Аз хубавите филми обикновено ги меря по това дали са по-интересни от един мач. В случая, бих предпочел да изгледам един мач. Добре, че имаше положителен завършек, че ако накрая му бяха били ток на лапето а момичето бе направило опит за самоубийство щеше да е доста кахърно...
Smoke (1995)
Мнооого стар филм. Липсва му целият холивудски блясък, който пълни очите напоследък. Няма и екшън, нито особено заплетен сюжет, добри и лоши, нито някакви уестърн елементи.
Обаче филмът успя някак да ме докосне, така че му дадох 10/10.
Мнооого стар филм. Липсва му целият холивудски блясък, който пълни очите напоследък. Няма и екшън, нито особено заплетен сюжет, добри и лоши, нито някакви уестърн елементи.
Обаче филмът успя някак да ме докосне, така че му дадох 10/10.
- Mr. Nobody
- Misting
1995та и 'мнооого стар' в едно изречение? Да не си на 13, не знам какво би казала за някоя класика от 50те и 60те Иначе да, филмът определено си заслужава ;р Репликитеmoonlight wrote:Smoke (1995)
- Spoiler: show
'Poetry first, sausage - later!'
Е то е ясно че е стар, нали затова сложих годината
Просто напоследък ме влекат класиките, какво да правя. Сега съм се наканила да си дръпна и да изгледам наново "Rocco e i suoi fratelli" (т.е. Роко и неговите братя) дето е от 1960г. Него също го препоръчвам, между другото, Ален Делон на 18 години е, мммм.... Отделно че и филмът си заслужава.
Просто напоследък ме влекат класиките, какво да правя. Сега съм се наканила да си дръпна и да изгледам наново "Rocco e i suoi fratelli" (т.е. Роко и неговите братя) дето е от 1960г. Него също го препоръчвам, между другото, Ален Делон на 18 години е, мммм.... Отделно че и филмът си заслужава.