The Series Topic, Part III
Moderator: Moridin
- armageddon
- Forsaken
- armageddon
- Forsaken
http://desperate-housewives.tripod.com/id3.html, повечето инфо май се води спойлер в момента.
Жалко за бюджета на Supernatural. Догледах и последния епизод от този сезон. Не ми изглеждаше като последен за сезона, въпреки, че реално си е такъв. Ще чакаме бая за продължението. Доста неща се случиха в този последен епизод и то прекалено бързо.
Свърших и с Gossip Girl - еми, каквото и да си говорим, абсолютно необяснимо за мен, това е сериалът, който ми е най-приятно да гледам от излизащите всяка седмица. Напомня ми за O.C.
- Spoiler: show
Свърших и с Gossip Girl - еми, каквото и да си говорим, абсолютно необяснимо за мен, това е сериалът, който ми е най-приятно да гледам от излизащите всяка седмица. Напомня ми за O.C.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Стига да не изхабят половин сезон или няколко серии да разказват какво се е случило в петте години ще е екстра.
Аз само искам мистерията за пети сезон да е наистина качествена. Това с Катрин беше окей (абсолютно шокираща истина за начина на смъртта, другото беше ясно от преди 5 епизода), обаче в трети сезон работата беше зле, във втори горе-долу също. само в първи беше убер добро.
Аз само искам мистерията за пети сезон да е наистина качествена. Това с Катрин беше окей (абсолютно шокираща истина за начина на смъртта, другото беше ясно от преди 5 епизода), обаче в трети сезон работата беше зле, във втори горе-долу също. само в първи беше убер добро.
- armageddon
- Forsaken
На Съпругите само във 2ри сезон съкваше яко мистерията, в 3ти не беше особено интересна, но кефеше как преди да я разкрият всичко сочеше в съвсем различна посока
Gossip Girl-а наистина кефи, чакаме 2ри сезон определено.
Gossip Girl-а наистина кефи, чакаме 2ри сезон определено.
Изгледах и предпоследния епизод на Супернейчъръл и съм потресен от истината за Бела.
В момента съм на последните епизоди на три сериала: Супернейчъръл, Съпругите и Кингдъм Хоспитал. И не искам да ги изгледам защото знам че няма да има (или поне не скоро) още.
В момента съм на последните епизоди на три сериала: Супернейчъръл, Съпругите и Кингдъм Хоспитал. И не искам да ги изгледам защото знам че няма да има (или поне не скоро) още.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Ти не си гледал Лост, нали?! Дай му шанс, имаш достатъчно неизгледани епизоди, за да си го влачиш във времето и да не те тормози като приключиш с излезлите епизоди, че трябва да се чака бая за следващите.
А за финала на Супернейчъръл - и на мен ми се видя ръшнат, но то май нямаше и как да стане по друг начин, знам ли. Кефеше обаче.
А за финала на Супернейчъръл - и на мен ми се видя ръшнат, но то май нямаше и как да стане по друг начин, знам ли. Кефеше обаче.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around