Final Fantasy VII: Advent Children - Мнения
Аерис, не си права изобщо - в тоя клип, който съм пуснал тук, ги има ВСИЧКИ герои от оригиналния ФФ7, а анимацията е точно тази от Адвент Чилдрън. За комп изобщо не вярвам да я пуснат, но като горд притежател на (развален) Плейстейшън 2, това не ме точно тревожи
And you can't dance with a devil on your back...
Хм, странно, тоя клип аз не съм го гледала в интерес на истината, обаче в този, който си свалих, а именно на Gackt с footage от играта героите от AC липсваха, да не говорим, че анимацията беше сходна на АЧилдренска-та, but not the same ...та от героите, които се мяркаха, като изключим Vincent, познах само Yuffie (поне поразително приличаше на нея)& Lucrecia и имаше някакъв мъж, който явно е ново лице ...останалите само от 1 sek кадър не мога да определя какви са ...
EDIT:Не, аз тотално се обърках вече, до последно се говореше, че ще е spin-off и ще се върти единствено около миналото на Vincent, без останалите герои ...сега на места чета, че това е продължение и Vincent ще го подкрепят приятелите му от ФФ7
Btw ей-това е мъжът, който зърнах в клипа:
http://www.nlgaming.com/showPic.asp?Sho ... 81/asu.jpg
EDIT:Не, аз тотално се обърках вече, до последно се говореше, че ще е spin-off и ще се върти единствено около миналото на Vincent, без останалите герои ...сега на места чета, че това е продължение и Vincent ще го подкрепят приятелите му от ФФ7
Btw ей-това е мъжът, който зърнах в клипа:
http://www.nlgaming.com/showPic.asp?Sho ... 81/asu.jpg
Абе анимацията си рулз ма музичката една такава малко ми е безлична за Амв, особено кат съм ги гледал изродите във филма със саундтрака отзад.
Тва финала нещо само дет казва на японски Як лимитбрейк обаче.
Хех са изгледах и intro-то. Мегааа. Уф, ше се копува некой ден PS2 знам си аз.
Тва финала нещо само дет казва на японски Як лимитбрейк обаче.
Хех са изгледах и intro-то. Мегааа. Уф, ше се копува некой ден PS2 знам си аз.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- spirit reaver girl
- Scholar
така искам да задам 2 въпроса,които ме измъчват оъ няколко дена.
единият е че как във филма руфъс е жив,а в играта умира?да не би да е оцелял по някаква щастлива случайност?
и втория е какво става с елена?онова момиче къдео се движеше заедно с рено и останалите.във филма нещо нея виждам
единият е че как във филма руфъс е жив,а в играта умира?да не би да е оцелял по някаква щастлива случайност?
и втория е какво става с елена?онова момиче къдео се движеше заедно с рено и останалите.във филма нещо нея виждам
Call of the dragon is the call of the universe,call of the dragon somewhere in your mind...
боже,страхотен филм!направо невероятен.анимацията е без коментар,музиката също.просто прекрасен!в типичният аниме стил беше сюжетът,но ми хареса.
МОРИДИН: МОЛЯ ТЕ ПРЕСТАНИ С ТЕЗИ СПОЙЛЕЩИ КОМЕНТАРИ
- Spoiler: show
МОРИДИН: МОЛЯ ТЕ ПРЕСТАНИ С ТЕЗИ СПОЙЛЕЩИ КОМЕНТАРИ