Приятелю, хубаво е да не се заяждаш толкова, не всеки има избора, който имаш ти. В Бургас има само Cinemacity. В Cinemacity Бургас има един ден с намалено 3D и един с намалено 2D. През останалото време цените за възрастни са, както съм ти ги описал. Аз като всеки незакъсал с парите човек, нали разбираш, че ходя когато на МЕН ми е удобно, а това рядко е вторник(3D намалението). Примерно тази седмица ходих в петък и събота да гледам Mad Max и виж как ми излиза сметката общо за 2-те ходения.alshu wrote:Сигурно, но аз се заядох по-скоро с това, че се сравняват цени от различни дни.
8 с 12.5 (че и едно +1 имаше)...а трябва 9.5 с 11.5 (без IMAX) или 6 със 7.
То и при 2/3 празен салон пак се намират серсемчета, дето да вдигат шум и да се държат, като у тях в хола.
Бензин - 15 лева
Билети - 25 лева
Събуей х1 - 7 лева
Малки пуканки + вода - 3-4 лева
Удоволствието да видя Mad Max два пъти с едно хапване ми струва 50 лева. Ся си направи сметката дали му е лесно на средностатистическия несофиянец да се раздели с 50 кинта за нещо такова. It ain't happening. Единствената причина аз да си го позволявам е, че имам по-висок от средния доход. Това обаче не значи, че ме кефи да олеквам с 25 лева за два шибани билета, които са за прожекция, която е обективно по-зле от 8 левовата.