Ай, каква хубава тема съм изпуснал!!!! Поздравления, Aerith
Навремето аз само градях планове как като порасна, ще стана депутат и ще въведа закон да дават само детски по тв-то.. наште само ми казваха сериозно как нямало винаги да съм дете, ма кво пък разбираха
Окей, по ред:
Старком - ами не съм го гледал това..
Тайнствените златни градове - брутално! Много красивичко, завладяваща история, а накрая беше супер разчувстващо, когато се срещнаха с бащата. Плюс това аз имам свръх слабост към откеиване на древни цивилизации и тайни в историите и просто бях влюбен в това филмче.
Вълшебната корона - имам по-малко ясни спомени, но си спомням, че много ми харесваше това, имаше невероятна музика и една такава издължена анимация, много... отнесена
Историята също беше на ниво и имаше много яки същества.
Костенурките нинджа - Класика с главно К. Nuff said.
Мечето Ръкспин - любимото ми детско. Никога няма да забравя как на един супер важен епизод спря тока и с брат ми бесняхме цял ден. Култ просто, а вярно ОЧЗ и оня зеления и онова червеното, както и да се казваха, зеленият май беше Туиг, бяха жестоки
За съжаление и аз го гледах като голям пак...
Мишел Ваян - ми яко, ама не чак толкова, но си го гледах редовно де.
Мариан Първата - по-отдавна май съм го гледал, но много ми харесваше, имаше много приятна атмосфера, а опънингчето си го тананиках 24/7
Ферди Мравката - това бтв ми е една от любимите истории (в смисъл на книга) още от невръстна възраст и винаги съм бил зарибен по Ферди, а филмчето беше много сладко и интересно.
Кадилаци и динозаври - не съм го гледал, но го джитках на ротативките
Смехораните слабо ги помня, но Плодчетата бяха МНОООГО яко (ако и доста по-наивно от горните все пак сюжетени филмчета)...
Иначе аз пък съм фен на "Малкото пони" (just dare laughing!
) ... онова дето вятъра гони де, не "Приказките на малкото пони", което беше за банда ученички, но първото имаше много сюжетни епизодчета.
А като си говорим за детски имам един въпрос.
НЯКОЙ има ли спомен за едно детско, в което разказваха версии на известни приказки, и ги разказваха някакво семейство панди??? Окей, може изобщо да не е така, това си го възстановявам по някакви преплеетени спомени, but if it rings any bells...
Една от историите беше най-яката трактовка на Котаракът в чизми, която съм гледал, но и от нея помня само, че имаше някакви скъпоценни камъни и беше много цветно... ъ... не, не са гъбите, сериозно
This is it. Ground zero.