Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
It is a skill 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ами гледай сега - това са някъде около 4-5 серии на седмица, всяка е по 40 мин без рекаповете, което прави към 3 часа и 20 мин (ако кажем, че следя 5 сериала, макар работи като как срещнах майка ти да са по 20 мин..). Е в рамките на една цяла седмица няма как да не намериш време за 3 часа, а и можеш да си ги разбиваш както искаш.Morgana wrote:Знам, че си студент.Като казах 'Как успяваш' имах предвид да следиш всички тези сериали. А пък и на компа да е пак взема време, а живота тече бързо. Не мога да си представя да се чучна пред РС-то и всеки ден да гледам сериали и филми. Още по-малко, на монитор.
Говоря от гледна точка на нормален човек, а не на безделник-хедонист като мен

- Borizmeiko
- Misting
Гледах пилотния епизод на Reaper и по всяка вероятност ще го пиша в сметката. Хареса ми, свежо е и забавно. Играе Тайлър Лабин (Дейв от Invasion), което е допълнителен бонус, голям образ е. В каста са още Рей Уайз като Дявола и Ники Рийд (Сейди от The O.C.).
Плота в общи линии: На 21-вия си рожден ден Сам разбира, че родителите му са сключили сделка с Дявола като в замяна са обещали душата на Сам. Сега Сатаната се появява и възлага на Сам да издири и върне в Ада избягалите от там души (оказва се, че и това е възможно). Само че да бъдеш баунти хънтър на Дявола съвсем не е проста работа.
Плота в общи линии: На 21-вия си рожден ден Сам разбира, че родителите му са сключили сделка с Дявола като в замяна са обещали душата на Сам. Сега Сатаната се появява и възлага на Сам да издири и върне в Ада избягалите от там души (оказва се, че и това е възможно). Само че да бъдеш баунти хънтър на Дявола съвсем не е проста работа.

pulled out
- The Dragon
- Elder God