Предложение за нов подфорум
Moderator: Moridin
Сега, ако някой вземе и направи ЛЕСКИ на ЛЕВСКИ в едната от темите в новия форум, цена няма да има. Едва ли ще посещавам форума, но и веднъж ми стига, за да ме изнерви тази грешка.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Щях да го поправя по-рано, но не съм модератор там.Сега, ако някой вземе и направи ЛЕСКИ на ЛЕВСКИ в едната от темите в новия форум, цена няма да има. Едва ли ще посещавам форума, но и веднъж ми стига, за да ме изнерви тази грешка.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Майкооооо!! Как можа?!?zhivik wrote: Или пък тенис, ето например аз днес съм твърдо за Роже Федерер да насмете онзи блъскач Надал
Първият кандидат за игнор лист-а ми. Нито дума за Надал. Аз го обожавам.
Спортния подфорум е интересен. Сигурно няма да пиша в него, тъй като няма хора, с които да си обсъждам каквото ме интересува, но ще го чета. Дори и сега има интересни постинги, винаги ме кефят постовете ви за футбола. А Шампионската лига що не е там?
pulled out
Поласкана съм.
Но какво имате конкретно против Надал? Изработил си е всяка точка, спечелил си е честно всяка титла, играе добре, и "блъскач" е най-неподходящото определение за него точно. Направи тема за тениса, Dem, ако искаш, аз ще пиша в нея, ако не е за плюене по някого, обаче. Може и Drizzt да се включи, и той "блъска".
За новата ШЛ - нова тема, правилно.
Но какво имате конкретно против Надал? Изработил си е всяка точка, спечелил си е честно всяка титла, играе добре, и "блъскач" е най-неподходящото определение за него точно. Направи тема за тениса, Dem, ако искаш, аз ще пиша в нея, ако не е за плюене по някого, обаче. Може и Drizzt да се включи, и той "блъска".
За новата ШЛ - нова тема, правилно.
pulled out