Абе новодошлите нямат регистрация в София и не могат да гласуват, така че на тях не им дреме.
Иначе има доста хора, Джен х, които са протестирали на Орлов мост, тип Асен Генов, за които това е странен и недообмислен избор. Та не са само реститути нали.
@Moridin за маркетинга нищо не каза
а под къстъмър съпорт визирам и дбпп активистите, които обявяват всеки критикувал Терзиев за трол.
За мен точно проблемът с публичното говорене и проблем, щото нали кмет избираме и трябва да може да говори и наистина многосе плете. Само при Любо Жечев се справи добре досега и там ми беше симпатичен. Са не е толкова зле като варнинския архитиект, чуек, дето имаше и говор и поведение на батка. Та надграждане има. На мен не ми пука особено. Ако живеех в София, щях да гласувам за него, заради хората в екипа му. Просто не смятам, че и топ избора на изборите.
От друга страна пък Терзиев е просто ангел небесен в сравнение с тая путинофилска грешка на природата Бачийски (който впрочем има само една неизгладена бяло ризка), която от ПП са издигнали за кмет на Бургас. Как може уж либерална прозападна партия, да издигне виден нацист, приятел на късопишков, който ходи да замерия гей хора на прайда? Смисъл айде Терзиев се и доказал като нещо, имал е успешна компания, уважаван е, дарил е много пари на ПП, сладък е донякъде, ама кво е постигнал Бачийски в живота си? Какви са му заслугите?