Dune
- tigermaster
- Elder God
Re: Dune
^Аз поне със сигурност бих платил повече, честно.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
В Пловдив има 2D прожекции, колко му е да направите една екскурзия да гледате този мегашедьовър.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
- The Dragon
- Elder God
Ако е и анимация, сложи и още 5 лева за да не е дублирана на български
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ако прочета още една статия на тема как Дюн е причина за проблемите в близкия изток и това за шибания Бял Спасител, ще полудея повече.
Див патриархат и супер кринджи финална реплика на книгата да, ама точно Бял Спасител да е, при положение, че глух слепец в кома ще разбере, че това е деконструкция, ме кара да мисля, че част от населението е тъпо.
А това, че Oscar Isaac, който до скоро беше PoC, a ся е бял не знам как да го коментирам
Див патриархат и супер кринджи финална реплика на книгата да, ама точно Бял Спасител да е, при положение, че глух слепец в кома ще разбере, че това е деконструкция, ме кара да мисля, че част от населението е тъпо.
А това, че Oscar Isaac, който до скоро беше PoC, a ся е бял не знам как да го коментирам
- tigermaster
- Elder God
Оскар Айзък е белият мъж на Шрьодингер - едновременно е бял и не е бял, като расата му се решава според случая. Примерно, като игра принц Джон, беше достатъчно бял за тая роля, а като на Дисни им щукна да се правят на прогресивни, спря да е бял. И сега явно пак е побелял, понеже белотата му пасва на нечии наративи.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Е нали бяха казали, че филмът щял да донесе мир в Близкия изток, не се ли случи вече?
Sure your parents might think you're a failure
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
чакат втората половина да излезе, че все още е пеесе процента шедьовър, 2023-та ще го бъде явно
@Litz де ги четеш тия глупости, звучи като, че сама си ги търсиш
мен една такава статия не ми изскача, от рода "тряя приказваме за дюн и проблемите му"
ок, де, намерих
ма геймспот, братче
@Litz де ги четеш тия глупости, звучи като, че сама си ги търсиш
мен една такава статия не ми изскача, от рода "тряя приказваме за дюн и проблемите му"
ок, де, намерих
ма геймспот, братче
Направен е да се гледа на 2D IMAX и всичко, различно от това, води до проблеми с презентацията. Но във всички случаи обикновеният екран, който не може да поеме на височина съотношението на картината от аймакс камера, е по-малкият кахър от размазването и главболието на ЗД-то.aiva wrote: ↑Sat Oct 30, 2021 11:13 amОбаче визуално беше покъртително зле, една неразмазана сцена нямаше. Все едно беше правен да се гледа на телефон, какъв е смисълът да гледаш на голям екран, като над 2/3 от него са неразличима мацаница. Нещо, което не съм виждала досега, беше сцена с двама герои на преден план и само единият да е във фокус! Не знам това от 3D-то ли, от киното ли, но не е е ок така.
If I never meet you in this life, let me feel the lack.
Хубаво направен филм.
Страхотен кастинг.
Придържа се съм книгата доста адекватно.
НО .... нещо липсва, да филмът е малко над средното ниво но за съжаление лично аз очаквах аналога на "Властелинът на пръстените". Явно имам твърде високи очаквания но все пак това е ДЮН ...
Туфир е ментат убиец и е един от главнокомандващите в династията не префърцунен дворцов, ходещ компютър.
Липсват толкова дребни елементи които да доизградят цялостна картина, че чак ми се плаче.
Лейди Джесика - показана като невротична майка трепереща над палето си .... къде е Бин Жезеритския самоконтрол и това че едва ли не само просветен би разпознал емоциите на една възпитаничка ?
Има цял списък с дреболии които в крайна сметка правят филма просто поредния блокбастер нищо специално.
Ще чакаме още 20 30 години някой като Питър Джаксън да се захване с филма.
Страхотен кастинг.
Придържа се съм книгата доста адекватно.
НО .... нещо липсва, да филмът е малко над средното ниво но за съжаление лично аз очаквах аналога на "Властелинът на пръстените". Явно имам твърде високи очаквания но все пак това е ДЮН ...
Туфир е ментат убиец и е един от главнокомандващите в династията не префърцунен дворцов, ходещ компютър.
Липсват толкова дребни елементи които да доизградят цялостна картина, че чак ми се плаче.
Лейди Джесика - показана като невротична майка трепереща над палето си .... къде е Бин Жезеритския самоконтрол и това че едва ли не само просветен би разпознал емоциите на една възпитаничка ?
Има цял списък с дреболии които в крайна сметка правят филма просто поредния блокбастер нищо специално.
Ще чакаме още 20 30 години някой като Питър Джаксън да се захване с филма.
- tigermaster
- Elder God
Елизабет Дебики е готина, обаче не мога да си представя принцеса Ирулан, която да е на ръст почти колкото Дънкан Айдахо.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог